| Autor |
Zpráva |
angus
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:13
- Nahlásit
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s cestováním se psem do Rumunska? A taky zpět samozřejmě - tady by to asi mohlo být náročnější (návrat do zemí EU)?
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:20
- Nahlásit
No tak Rumunsko je clenem EU, takze tady asi problem nebude
|
angus
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:36
- Nahlásit
Aha no paráda, to sem pěkný jelito Kdyby se tu našel někdo, kdo má třeba osobní zkušenosti a tipy, budu ráda
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 13:48
- Nahlásit
Taky se tam letos chystáme, tak bych případné poznatky a zkušenosti uvítala. Navíc jsem se snažila zjistit, jak to tam mají s bull plemeny a nic jsem nenašla, tak doufám, že tam nemají nějaký ten úžasný zákaz.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 13:53
- Nahlásit
ammy
Tohle by měla vědět Státní veterinární správa.
|
angus
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 14:27
- Nahlásit
My tam plánujeme jet koncem července, kamarádi rybařit, já ťapat se psem přírodou a válet se u řeky... tak doufám, že nebudou s hafanem žádný komplikace...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 22:32
- Nahlásit
Hele zjistěte si kam to jedete ve smyslu oblasti. Mám docela slušně prochozený rumunský hory a vzhledem k přítomnosti stád s dost ostrými smečkami a příliš neřešícími ovčáky v dáli bych si sakra rozmýšlela psa s sebou brát. Cizí bezprizorní psi bývali hosty i když jsme byli v "ofiko kempu", opět bez pánů. Prostě zašli napokec a byli to zvířata tipově kao čuvači, tak že žádní oříšci. K lidem v pohodě,ale otázka jak na cizí psi. Kamrádka měla čubu v Banátu a tam prý bez problémů. Ale stejně bych zrovna do Rumunska hodně zvažovala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 22:41
- Nahlásit
souhlasím s Hyenou, mám totožné informace od kamarádky, která tam byla ale hlavně od bývalého kolegy, který odtamtud pocházel.
abyste pak neřešili velký komplikace
|
angus
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 09:18 - Změnil/a: angus
- Nahlásit
Hyena: My jedeme právě do Banátu... myslíš, že by mi tvoje kámoška mohla dát nějaký info, jak to tam probíhalo, na co si dát pozor? Já mam teda psa docela provokatéra na psy, tak bych nerada, aby mi ho tam nějakej kao zdlábnul, ale když nebudem v horách, ale u řeky, tak tam tihle hafani nebudou ne?
|