| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 13:39
- Nahlásit
Jsem v téhle oblasti novic, a tak se ptám, co že to vlastně všechno potřebuju, abych mohla v den D přijít na cvičák a složit/nesložit zkoušku z výkonu? Pro upřesnění, jde o ZZO podle NZŘ (i když to zřejmě nehraje roli).
Výkonnostní a výstavní průkaz
Není to náhodou ten papír, co mám u PP - Příloha k PP psa? Mám PP od ČMKU a na zadní straně Přílohy je oddíl ""Výsledky zkoušek" s poznámkou "vyplňuje rozhodčí výkonu" - stačí tedy tohle, nebo mám žádat o jiný papír (a kde?)? (Přímo na PP mám taky kolonku "Výsledky zkoušek" - zapíšou mi to i tam? Jako kdybychom zkoušku neudělali, jestli mi tím to PP zkazí )
Psovod musí být členem organizací a svazů začleněných do ČMKU
Takže se musím přihlásit do ZKO, nebo stačí členství dejme tomu v "klubu chovatelů plemene XY"?
Se ptám možná na kraviny, ale nerada bych to nějak podělala ještě před nástupem na cvičák
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 15:13
- Nahlásit
corgi
K zapisu do PP - staci ta zadni strana, tam ti to vpisnou. Zapisujou se i zkousky neuspesne, bohuzel (krom zkousek od KJ Brno (ZOP, ZPU - u tech jen uspesny pokusy).
Clenstvi ti staci prostrednictvim chovatelskyho klubu, pokud ten je zastresen CMKU, nemusis byt clenem ZKO. Takze s sebou prukazku klubu s potvrzenim o zaplaceni clenstvi na letosni rok.
Pak me napada - kontrola totoznosti psa - pokud je tetovanej, zadny problem. Pokud je jen cipovany, musis si sehnat ctecku (jestli ji nema dany cvicak).
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 16:59
- Nahlásit
corgi
mám taky rodokmen od ČMKU a stejnak mi rozhodčí vystavoval výkonostní knížku a do PP to poznamenal. Výhoda je že do PP se vypisuje jen úspěšně složená zkouška, do výkonostky všechny
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:26
- Nahlásit
Fifi
staci ta zadni strana, tam ti to vpisnou
Takže zadní strana PP? Ta "Příloha k PP" teda není totéž, co "Výkonnostní a výstavní průkaz", jestli jsem to pochopila dobře.
Pokud je jen cipovany, musis si sehnat ctecku (jestli ji nema dany cvicak).
Tetování komplet nečitelné, takže na tu čtečku se optám přímo na cvičáku, dík za upozornění.
Alexa
stejnak mi rozhodčí vystavoval výkonostní knížku a do PP to poznamenal
Hm, takže to není nějaký velký problém, když tam přijdu s tím PP a s Přílohou k PP a tam mi náhodou řeknou, že to nestačí - vystaví mi to přímo tam, jo?
do PP se vypisuje jen úspěšně složená zkouška, do výkonostky všechny
No tak Fifi říká pravý opak, tak teď nevím
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
corgi
s Přílohou k PP
počki s jakou přílohou?????
Já mám jen jeden papír na přední straně jsou rodiče, atd, a na zadní straně výstavy, zkoušky atd.
Pak je tam část ostatní záznamy a tam mi rozhodčí napsal, že byla vystavena výkonostní knížka.
Neúspěšně složenou zkoušku mi tam rozhodčí nezapsal, říkal že se do PP nezapisuje
Jo a čtečku by měl mít vet, když dělá přejímku před zkouškama, ale musí se mu říct, že je třeba. Zatím jsem "nepotkala" klub, kde by čtečku měli
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:44
- Nahlásit
corgi
když tam přijdu s tím PP a s Přílohou k PP a tam mi náhodou řeknou, že to nestačí - vystaví mi to přímo tam, jo?
Ja mam PP na rtw od CKS, k tem je soucasti ta pracovni knizka. U perdelu mam od CMKU jen A4 PP a zkousky mi psali rozhodci primo tam, na zadni stranu, zadnou prilohu ani knizku nemam. Na ty nase sranda zkousky mi tam kolonky stacej.
A jestli se primo do PP pisou jen uspesne slozeny - ja zila v dojmu, ze ne, bo to je i ve zkusebaku, ze se musi zapsat i neuspesny pokusy. Ale treba se to tyka jen pracovni knizky, je to mozny.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:01
- Nahlásit
Alexa
počki s jakou přílohou?????
Fifi
mam od CMKU jen A4 PP
Já právě k A4 PP dostala rovnou ještě jednu podobně vypadající A4, která se jmenuje Příloha k PP psa a jsou tam jen prázdné kolonky na výstavy a zkoušky po obou stranách, nic jiného... Tož koukám, že těch papírů si navymýšleli ne málo...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:14
- Nahlásit
corgi
Já právě k A4 PP dostala rovnou ještě jednu podobně vypadající A4, která se jmenuje Příloha k PP psa a jsou tam jen prázdné kolonky na výstavy a zkoušky po obou stranách, nic jiného...
ahá tak to je příloha, když máš zaplněný kolonky pro výstavy a zkoušky
Fifi
bo to je i ve zkusebaku, ze se musi zapsat i neuspesny pokusy. Ale treba se to tyka jen pracovni knizky, je
no zkušebák operuje s PP vydaným ČKS, který má výkonostku:
"20. Výkonnostní a výstavní průkaz psa je vydáván správou plemenné knihy spolu s průkazem původu psa........"
"21. Do výkonnostního a výstavního průkazu psa se zapisují i neúspěšné výsledky, přerušení, ukončení a vyloučení...."
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:30
- Nahlásit
No tak doufám, že mi bude stačit PP a členství v klubu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:32
- Nahlásit
corgi
že mi bude stačit PP a členství v klubu
mělo by, nezapomeň potvrzení o zaplacení příspěvku na 2010 do klubu a zjisti si tu čtečku
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:36 - Změnil/a: Tutuli
- Nahlásit
corgi
Ty ale nejsi u nás v klubu, ne? Teda alespoň myslím, že jsi to psala k nám na fórum. Jsi členem nějakého jiného klubu nebo chceš se upsat do klubu ušáků?
Jinak PP s přílohou ti určitě bude stačit, pokud ne, tak ti rozhodčí vystaví průkaz
Edit.:
Ještě mě napadá, vy máte tetování i čip? Nebo jsem to blbě pochopila?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:39
- Nahlásit
Tutuli
Jsi členem nějakého jiného klubu nebo chceš se upsat do klubu ušáků?
Upsala bych se k ušákům, stejně by se to časem mohlo hodit, tak holt bych tam vstoupila.
vy máte tetování i čip?
Jojo, tetování bylo nečitelné už v 8 týdnech, takže jsem hned v pár měsících věku očipovala a mám číslo čipu vlepené do PP.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:42
- Nahlásit
corgi
Aha, tak to jo, a kdy máš tak tu zkoušku přibližně v plánu?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:11
- Nahlásit
Tutuli
Já na podzim, ale nutěj mě jít v červnu
|