| Autor |
Zpráva |
grooggy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 23:06 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Chtěla bych se zeptat, jak postupovat při importu z anglie... Chci si pořídit štěně BOC a na jejich klubu v anglii psali, že si "importér" (nenapadlo mě lepší slovo ) musí všechny potřebné papíry zařídit sám...
Máte s tím někdo zkušenosti??
Děkuji Katka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 23:15
- Nahlásit
grooggy
cauky, chces k akite cviciho maniaka?
s dovozem stenete z UK by ti urcite fundovane poradila Danca z fora "od nas" od akit, maji dovezenou holcicku ze Skotska
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 23:25 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Roxana
Borderky jsou náhodou super:-D K Bodiemu potřebuju něco malýho, nekonfliktního a uštěkanýho :-D A něco na čem by moje vložená snaha byla vidět... Jako u čtyřletýho psa jednu zkoušku a to k tomu stopařskou je fakt bída... A koukala jsem na výstavy a na světový výstavě jich ve třídě procovní bylo 7 a u nás na výstavách je tak z bídou jeden :-D a složit nějaký ZVV1 snad nebude problém (i náš tvrdohlavej bullmastif měl ZVV2 )
a chtěla bych chocolate merle nebo chocolate tricolor merle a ty u nás moc nejsou...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 23:35
- Nahlásit
grooggy
vsak nic proti borderam! na me jsou jen moc maly, moc dlouhovlasy a moc hyper
jinak to vis, akita na zkouskovani zvlast neni, i kdyz v USA najdes Akity uspesny v Obedience nebo Agility .. Loveckou kynologii ma u nas pak zakazanou a tu sportovni, no, asi to jde, ale musi se peclive vybirat a rozhodne to ve srovnani s borderou bude i tak hodne jinde ..
a ZVV2 uz je naramna zkouska!
tak drzim palce, at to dobre dopadne s vyberem!
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 01:14 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Roxana
Obedience se dají zvládnout, akorád ten můj trubák neumí (spíš ho neumim naučot) aportovat... :-D
__________________________________________________ _____
Já normálně nemůžu najít pořádný red merle štěnda s odběrem tak březen... :-/
|
skol
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 07:27
- Nahlásit
Ahoj,
taky čekám na BOC a hledám, co tohle? http://www.drakonit.websnadno.cz/B---Firehillborde r.html
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 21:28
- Nahlásit
skol
Našla jsem jinýho :-D http://www.bordercollie.euweb.cz/stenata.htm
Není red merle tan, ale blue merle tan, ale to nevadí, když je to takovej krasavec... :-D
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 08:13
- Nahlásit
Ahoj, naší ségře Čelze (blue merle tan) se mají každým dnem narodit štěnda s hnědobílím psem, možná by tam nějaká red-merle i s pálením být mohla, můžeš juknout na www.malinagang.cz
|