Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Kde přihlásit psa
Autor Zpráva
Dáška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 00:26
- Nahlásit

Přemýšlím, kam nahlásit psa. Doteď jsem ji měla nahlášenou na babi, pač tam 5 let žila, ale nějakou dobu ji mám v podnájmu ve Zlíně. Babi je psaná v očkováku (feňule je kříženec), je teda vedená jako majitel? Takže já jsem teda držitel, jak jsem to pochopila a musím ji mít přihlášenou já. Můžu si ji přihlásit ve Zlíně, když sem tu v podnájmu a adresu uvedu jako přechodné bydliště nebo tak něco? Nebo musí být přihlášená na mém trvalém bydlišti (což nechcu, jsme tam třikrát do měsíce a museli bysme čipovat). Díky za rady, tuším asi správně, že musí být na mém trvalém... Tu bysme měli dvakrát nárok na slevu, v Hranicích povinnost čipu

impact
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 05:25 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Tusis spravne. Pes musi byt prihlasen v miste trvaleho bydliste jeho majitele. Ale po me nikdy nechteli nejaky doklad o tom, ze jsem majitel, tze myslim, ze kdyz psa nahlasi na sebe nekdo s trvalym bydlistem ve Zline, nebude s tim zadny problem. Pokud ovsem najdes nekoho normalniho!, koho dobra vule za par tydnu neprejde a nebude ti nedejboze delat nejaky problemy..

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání