| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:30
- Nahlásit
Když jsem byla nakoupit v malém, téměř vesnickém krámku, kde na psa vidím a nebyla tam fronta, mému závislému psu někdo ukradl balónek, z čehož je úplně vykolejen a dožaduje se svého smradlavého pískacího míčku. Že se kradou kola, to jsem zažila, že se kradou kočárky, to jsem slyšela, že se psi kradou, to asi taky víme, ale že se okrádají psi o hračky, to vidím prvně. :-D
Stalo se vám něco podobného?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:34
- Nahlásit
dejavu
Stalo se vám něco podobného?
mě se to stává furt,ale sme ve vopačný pozici.. ,sem celkem ráda,že bydlíme na druhým konci Prahy bo jinak by to zas bylo na nás
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:39
- Nahlásit
davidkova renata
mě se to stává furt,ale sme ve vopačný pozici..,sem celkem ráda,že bydlíme na druhým konci Prahy bo jinak by to zas bylo na nás
Kradařííííííííííííí
dejavu
Tohle se mi eště nestalo,jen v začátcích u nás kradl Tedík před konzumem dětem v kočárkách rohlíky a sušenky z rukou.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:42
- Nahlásit
ja budu muset vypsat patrani, mam podezreni na jedno vyfetlo, co slo kolem, ale jestli ho potkam, Iris mi to nahlasi, urcite mu zustalo trochu smradu z micku na bote, tak to se ji pak nezbavi :-D
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:47
- Nahlásit
dejavu
On se mu mohl ten míček odkutálet a mohl ho popadnout jiný pes. Bydlím vedle školky a nedávno letěl kolem mýho psa malej míček, ten ho bez jakéhokoliv pohybu sebral a jakoby nic kráčel dál.
jablunka
Jo, mám podobnou zkušenost. šla jsem se psem kolem kočárku, kde dítě mělo zmrzku, Wilík zkušeně přiskočil a vcůcnul zmrzku (bez kornoutu). Přítel rychle mazal koupit dítěti novou, naštěstí maminka toho prcka se smála až se za břicho popadala a nestěžovala si (což bych chápala, byla to moje blbost).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
dejavu
a dožaduje se svého smradlavého pískacího míčku.
tomu rozumim
my jsme na tom podobně Ešusovi taky fšicí fšecko ukradnou. V dobách pubertálních mu kdysi jeho kámoška v průběhu hry důrazně vysvětlila, že TO CO SE ON ROZHODNE PROHLÁSIT ZA SVOJE je už prostě navždy její, takže Ešusíno od tý doby, když mu někdo něco vezme, tak mu to prostě trumpeta nechá.
VerčaZ
Wilík zkušeně přiskočil a vcůcnul zmrzku (bez kornoutu)
taky nejim kornouty
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:49
- Nahlásit
jo stalo, Amalka mela jako mala oblibene torzo barbiny, kterou nosila na svoji pravidelny trase Narodni trida-Dejvice, na kulataku jsem vzdycky stavela u stanku s pecivem, cekala bokem na travniku a vedela ze bude skvarkova placka, tak ji vyplivla a cekala pripravena na snidani, prisel nejake malej smrad, torzo nam ukradl a zdrhal, my samozrejme taky pac to byla nase barbina, ze ano a pak probehla mensi scenka s jeho mati a torzo nam bylo navraceno. Kamosce na malym meste nekdo taky pred postou okradl psa, vysla ven a tam sedel jeji nouma bez obojku bos. Ale myslim, ze uz me nic neprekvapi - loni jsem po zime odlozila stary hooodne jety trekkovy boty, cely od blata a lehce roztrhany za dverma, kam chodi jen kolegyne z prace, prevazne samy fifiny, s tim ze az budu mit naladu, tak je mozna jeste vycistim a necham si je jako pracovni a po tydnu boty nikde....dneska se holt hodi vsechno. A dokazu si predstavit co to je ztratit vzacnej aportek - pes nam 2 dny nezral a lezel porad u studny, kam se mu podarilo hodit omylem micek malou dirou, nez jsme to zjistili, panik musel dolu na lane, jinak by snad chcipl hlady, jinej proste nechtel.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:49
- Nahlásit
Mě čuba taky bere ostatním psům míčky a oni ji je docela rádi dají, ona se na ně vždycky hezky usměje a dostane ho.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:53
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
no ale to neni kradez, to je platba za jeji usmev nebo dar z lasky
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:54
- Nahlásit
PetraK
Tak to mám s feňulí stejný. Ona vždy ustoupí, takže jí stačí malý vrknutí a hračku předá Dřív chodila s míčkem v hubě vítat kamarády a pouštěla jim ho k nohám To už teď nedělá a než si o míček někdo vrkne, nedá ho ani za stejka A zásadně nekrade, taky měla školu od zlaťačky a když ten míček moc chce, lehne si břichem psovi na hlavu. Tím je skoro všechny tak rozhodí, že míček pustí
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:58
- Nahlásit
dejavu
každou chvíli mám nějakýho aportmagora útulkáře, co krade hračky nejen jiným psům, ale i dětem... já však poctivě páčím z huby a vracím! u nás jeden čas však letěl jiný typ krádeží a to obojky se známkou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:58
- Nahlásit
PeKrato
když ten míček moc chce, lehne si břichem psovi na hlavu. Tím je skoro všechny tak rozhodí, že míček pustí
to se ani moc nedivím
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:02
- Nahlásit
PetraK
Je to hodně vtipná figura Neviděla jsem to dělat ještě žádnýho psa. I přes vrčení se k ležícímu psovi připlíží a k čumáku mu nastaví břicho. Většina majitelů těch ležících psů je z toho na větvi Ji u toho někdy vyfotím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:09
- Nahlásit
Nám nikdo nic neukradne, protože k Brutovi se lidi bojí přiblížit a piraňa si své hlídá
Ovšem máme tu komunitu méně přizpůsobivých občanů a ti mají fůru dětí. Nejen že neustále vyřvávají pod okny, ale trousí za sebou různé hračky a jiné zajímavé předměty. Od doby, kdy jim Brut během dvou dnů zabavil dva velké balony, sebral několik menších, nějakou panenku, tak si dávají pozor, aby nic neleželo u našich vrátek.
Bohužel jim nedošlo, že pokud věci nechají válet o pár metrů dál na silnici, tak je výsledek naprosto stejný a Brut má na dvě minuty super hračku
Samozřejmě proběhlo několik pokusů o záchranu, ale naprosto zbytečných, protože jeho přežvykování se ještě zrychlilo
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:09
- Nahlásit
PeKrato
ty jo, dejte si bacha, aby vam za tohle asocialni chovani nenaparili psi nucene prace, fena pak bude rano treba tahat mlekarske konve nebo tak.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:11
- Nahlásit
kokrvnouzi
no jo, ceho se nenadejem, co? bych se nedivila, kdyby po burze znamek zacala letet burza psich znamek
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:12
- Nahlásit
Ja mam taky corkare, okrade temer jakyhokoliv psa, ale tenhle micek na svedomi nema Micky a dalsi hracky vracim, klacky vetsinou ne. Parkrat zkusil krast i jidlo lidem, nedavno se pri pruchodu restauraci tvaril jako ze nic, absolutni nezajem o okoli a pak se znicehoz nic vymrstil do vzduchu a pokusil se ukrast sousto co mel nejakej pan na vidlicce a daval si ho do pusy. Nastesti jsem ho ve vyskoku stihla strhnout na zem, dal si na cumak a ja se za nej pekne dlouho stydela
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:13
- Nahlásit
dejavu
Ty já nevím, jestli je to asociální Ona se oblizuje, celý její tělo říká "koukej jak jsem hodná, já si chci jen hrát, nebuď zlej" Ona je obecně usmiřovací typ. Když po sobě dva jiní psi vyštěknou, vrhá se k nim a oběma na střídačku olizuje tlamu. Takovej terapeut pro psy je to
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:15
- Nahlásit
PeKrato
vo to je to horsi, pac se ta zlodejka tvari jako lidumil a pak jeste psa priudusi, to jsou hned tri psi trestne ciny
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:17
- Nahlásit
dejavu
docela ftipný, když se pak volá do Krupky ať si paní Nováková dojede pro psa, že ho má v Ústí na útulku a paní nechápavě mlčí a pak nejistě odpoví: "Ale moje jezevčice spí vedle mne na gauči..." Ty máš navíc psa a pudla ke všemu. Až po chvíli debat se zjistí, že jezevčici vlastně ukradli obojek i se známkou...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:18
- Nahlásit
kokrvnouzi
ja jsem takhle vypatrala psa s nemeckou znamkou, stalo mne to 3 stovky hovoru, abych se pak dozvedela po telefonu to same.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:24
- Nahlásit
dejavu
no přidusí, to snad ani néé )) ona je opatrná navíc nevezmu hračku vždy, jen někdy, když se odkutálí daleko od psa. vlastně by mě docela zajímalo, proč to dělá co je jakože prvotním cílem
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:25
- Nahlásit
PeKrato
Tohle dělá Brita taky a ještě u toho zvedá nohu, aby jako mohli blíž
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:27
- Nahlásit
dejavu
my německou ani nevypátrali, páč byla napůl sedřená a bylo tam akorát "stadt", ale kterej už jsme nevěděli... čip neměl, tetování taky ne a navíc ho přivedli nepřizpůsobivý... známka byla na flexině, tak si myslím, že prostě potřebovali vodítkou, když byli v Drážďanech na smeťáku a bylo to... pes asociál jako oni
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:32
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
JJ, to dělává taky no aspoň že nemám prostitutku jen já
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:06
- Nahlásit
PeKrato
mě to fena dělá taky a ještě se u toho tak nějak podivně tváří, jakoby blaženě nebo co
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:13
- Nahlásit
Kalliope
tak to je to nelépe vybraný slovo, "blaženě" )) sama bych to líp nepojmenovala. no super, aspoň nemám divnou pejsu a chovají se tak i jiný holčiny
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:42
- Nahlásit
Taky mám kleptomana, miluje míčky a dost úspěšně je krade a jinejm lidem kromě mě je moc dátn echce. Ale jeto pejsek šikovnej třeba jednou mi přinesl krásnou celou zabalenou bagetu, kamarádka má tak vášnivou aportérku ta jí přinesla i lidský celý velký hovno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:53
- Nahlásit
borderojd
kamarádka má tak vášnivou aportérku ta jí přinesla i lidský celý velký hovno.
šiš tak to sem na tom eště dobře,moje čóruje jen spotřební věci
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:54
- Nahlásit
Mě už se stalo dvakrát,že mi někdo na poli sebral založený aport - plátěný dummy za 180,- kč .
|