Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Přepravní společnost
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:31
- Nahlásit

Znáte někdo nějakou spolehlivou? Máte někdo přehled o cenách-aspoň orientační?
Jedná se o dovoz psa ze zahraničí bez toho, abych tam musela jet...

TomášW
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:32
- Nahlásit

vezli mi boudu- 489 km za 1000 kc- momentik, zjistim jak se jmneujou

TomášW
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:36
- Nahlásit

www.toptrans.cz akorat ted nevim jak to maji se zahranicim, ja byl teda moc spokojen

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:36
- Nahlásit

TomášW
Já nechci boudu, ale zvíře. Živé.
Ale možná bych jela vlakem, však deset hodin ve vlaku a přijet na místo o půlnoci, to nic není. Autem se tam jede hrozně blbě, šílené cesty.

petl
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:46
- Nahlásit

www.animaltransport.cz

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:49
- Nahlásit

petl
Kuju.

TomášW
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:51
- Nahlásit

Mucholabka
a odkad to je?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:03
- Nahlásit

TomášW
Gdaňsk.

Steph
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:12
- Nahlásit

Mucholabka
mas malo psu optam se kamose, jezdil Polsko tirem celkem dost, treba by Te mohl vzit aspon jednu cestu, jak to specha??

TomášW
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:18
- Nahlásit

Mucholabka
hmm to je celkem streka...nechcu kecat, ale to je pristav ne? nevim jak je to drahe, ale co treba lodni doprava po odre? teda nevim kam az je odra splavna....

PeKrato
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:53
- Nahlásit

Mucholabka
Pls, kdyby jsi od nich sehnala ceník, hlásím se taky Plánuju přivézt psa z UK tak je to pro mě taky aktuální. Díky předem. Kontakt mám na stránkách pod členem

petl
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:54
- Nahlásit

PeKrato
zavolej jim, dají ti nabídku...ceník jako takový asi nemaj
TomášW
transportovat zvíře lodí je na dlouho, v rámci psychické pohody zvířete zavřeného v přepravce bych přepravu omezila na minimum času...tj jedině letadlo...

PeKrato
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:00
- Nahlásit

petl
jj, už jsem jim poslala poptávku. ještě zvažuju si tam udělat výlet a psa si odvézt osobně. jde ho mít v přepravce u sebe v letadle, aby nemuselo být v zavazadlovém prostoru? jedná se o střední plemeno - štěně. Nějak se to nemůžu nikde dočíst

Steph
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:03
- Nahlásit

PeKrato
myslim, ze Tana vozi stenata u sebe - kdyz ji napises urcite Ti rada poradi, videlas ted ty jeji dva novy prirustky, ja z nich umiram...chci sedaka STB, ale az hoooodne vyhledove

PeKrato
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:08
- Nahlásit

Steph
viděla a jsou super. já modráka neplánuju, chci strakáče, ideálně bílá a brindle v čechách nesehnatelné zbarvení víceméně, tak už jsem v kontaktu s chovkou v UK. bohužel to bude hudba budoucnosti, ze stávajícího vrhu je mnou vybraná čubinka rezervovaná no ale chci už dopředu vědět, jak štěndo dovezu. s Tanou se spojim, uz jsem se s ni parkrat bavila po mailu díky za tip.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:35
- Nahlásit

Pro všechny, toto jsou podmínky ČSA - URL
Je tedy potřeba vyžádat si podmínky letecké společnosti, která by přepravu prováděla. Cena za přepravu je individuální a na vyžádání.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 20:13
- Nahlásit

Znáte někdo ještě další, máte zkušenosti? Hopla sem s tím, je to opravdu velice aktuální a nejradši bych to spáchala okamžitě

petl
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 09:03
- Nahlásit

PeKrato
čoveče to nevím, myslím že to závisí na váze (přepravka+štěně)
my jsme posílali s nimi štěně do Řecka, nakonec cestovalo v kabině s kapitánem, protože pán z animaltransportu to nějak domluvil aby nemuselo do nákladového prostoru...ale nejde to asi všude, fakt nevím. Pán z animaltransportu byl ale velmi vstřícný a ochotný, štěně bylo v přepravce sotva dvě hodiny, urychlili maximálně i převzetí a předání v Ŕecku, všechno proběhlo super.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 09:43
- Nahlásit

Hm, tak nabídka došla, přes animaltransport skoro 20 000.

Koko
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 10:10
- Nahlásit

Mucholabka
To je docela dost, já mám od Animaltransport kalkukaci do Kanady, Vancouveru - Lufthansou (prý pro zvířata nejlepší podmínky) za necelých 15 tis.
Zkus tyhle, jsou určitě levnější.
http://www.jinopo.cz/petair/

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 11:49
- Nahlásit

Mucholabka
Na takhle krátkou vzdálenost bych se vůbec nějakou firmou navíc nezabývala. Z Kanady jsme si to taky zařídili sami přes ČSA, stačí se s nima domluvit, koupit přepravku a letenku a oni se o psa postarají taky skvěle. 20 tisíc nestála přeprava psa ani z tý Kanada.
Taky vím, že do určité váhy štěněte se dá přepravit s člověkem normálně na palubě v tašce nebo přepravce jako spoluzavazadlo, jen za malý poplatek, dělají to spíš ty levnější aerolinky, a pak se vyplatí si tam zaletět. 2kg štěně určitě jde, letí pak normálka na klíně.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 12:04 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Maya
Tak nakonec to mám přece jen zajištěno přes známé, aspoň se nemusím bát jim svěřit peníze

navíc se jedná o dospělého psa.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 13:18
- Nahlásit

Mucholabka
Tak mi taky přišla vypracovaná nabídka od animaltransport a pán je sice milej, ale chce 20 tis To mi vyjde líp si tam pro psa zajet

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání