Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / MVP Mladá Boleslav 29.8.-30.8. 2009
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 08:43
- Nahlásit

Tak co, kdo razíte a s čím?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 10:53
- Nahlásit

Já, v sobotu, s kokrem, sice nečekám žádné vítězství, ale posuzuje jeden z mála čes.rozhodčích, které mám ráda

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 11:10
- Nahlásit

Lucie od Arta
Kteréééj? Btw my se chystáme na naší premiéru s Fančou ještě do štěňat,ale i tak to bude ostuda,páč mladá nevydrží sekundu stát a nic nedělat

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:14 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

jana33
u štěňat se to toleruje, to je jasný, že tam nebudou stát jako sochy. Hlavně vyjeďte včas, ať nechytnete tu zácpu na parkoviště, jako tam byla před týdnem na Národce, bylo to hrozný.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:25
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
To je jasný,že se to toleruje,ale co je moc,to je moc. Hlavně,aby nerafla z radosti rozhodčího do nosu. S vyjížděním včas máme zásadní problém, s těma parkovištěma je to všude to samý, děs běs, ale co jinýho čekat,když tam přijíždějí všichni plus mínus najednou. Jen se budeme modlit,aby zas nebyli průtrže a přívalovej déšť jak teď na národce
Lucie od Arta
Už víííím

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:00
- Nahlásit

jj, to byl děs, všude bahno, voda, no hrůza, kort, když si mi čuba půl hoďky před tím, než šla do kruhu dala bahenní koupel.

Nera
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:32
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
přihlásila jsem naší mladou princeznu(RTW), tak doufám, že bude mít dobrou náladu .....

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 12:18
- Nahlásit

jana33
sis to koukám už našla. a jestli se ptáš kerýho psa, tak Benjiho, mladýho mi matka nepučí, je to její mazel a týrat výstavami v létě, když může bejt na chalupě, ho prej nebudu.Až prej v listopadu do Letňan.
Hele, u vás retrívrů se vystavuje hrozně komicky - já jak teď na tý oblastce dělala slečnu zapisovatelku, tak jsem padala smíchy - oni všechny ty psy furt krmili - ale furt - ti psi pořád žrali, museli denní dávku sežrat během výstavy (někteří na to i vypadali), když jim rozhodčí kontroloval zuby, furt se chudák musel utírat od drobečků...To jsem v životě neviděla, bez pamlsku ani ránu, jako taky odměním, nenápadně -ale viditelně a furt krmit?No sranda.Viděla jsem to i na fotkách - pes stojí na bedně vítězů - a čumák zabořenej handlerovi v dlani a žere a žere.No, asi se za váma dojdu podívat

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:09
- Nahlásit

Lucie od Arta
No to je logický,labrador udělá za žrádlo i stojku na uších kdyby se jim to žrádlo neukázalo,tak si tam lehnou všichni na záda a chtěj drbat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:32
- Nahlásit

se vystavuje hrozně komickyoni všechny ty psy furt krmili - ale furt - ti psi pořád žrali, museli denní dávku sežrat během výstavy (někteří na to i vypadali),
pes stojí na bedně vítězů - a čumák zabořenej handlerovi v dlani a žere a žere

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 17:54
- Nahlásit

Ketrin
no na té mé výstavě se je vedoucí kruhu - sám chová LR (Petr Pražan) snažil upozornit, že to je moc - všichni se děsně divili, krmili i během tréninku v kruhu před posuzováním, drobky a upadlé pamlsky všude...Jste prostě zvláštní sorta lidí - já čapnu psa za tlamu, druhou rukou za ocas a držím ...ale je fakt, že jednou paní, co byla se mnou v kruhu, začla pískat na gumovou hračku, jsem málem upadla...

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 18:10
- Nahlásit

Lucie od Arta
Tsss toho prcka si čapnout můžeš, ale čapni si čtyřicetikilový hovado

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 21:08
- Nahlásit

My vystavujem na různé pískací bestie, žrádlo ne, pak slintaj a v kruhu při pohybu je to o poslušnosti, jestli umí běhat u nohy.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 21:14
- Nahlásit

Nera
Ta tvá čubička je krásná, to máte v pohodě. Jsem zvědavá, jakou budeme mít konkurenci mi.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 22:01
- Nahlásit

Lucie od Arta
já ti věřím, chechtala jsem se tomu popisu...
ale ne všichni takhle vystavují... holt na oblastní výstavě jsou asi hlavně ti začínající...
jj rozsypané piškoty po celém kruhu jsou moc fajn, pískání na hračku taky.... jo a taky háravka co se nastrkuje zadkem do kruhu je super, hlavně když se jde o pořadí

Nera
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 13:12
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Moc ne protoze panicka je hrozna handlerka a mlada je princezna, ktera kdyz zjisti, ze neni stredem pozornosti otoci se klidne k rozhodcimu zady

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 21:19
- Nahlásit

Jedeme do Kerkonoš na chaloupku, tam bude psákům líp ;)

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 11:02
- Nahlásit

blanulinka1
ježiš, vy ještě žijete? se musíme někdy potkat, chci vidět malou, dokaď je aspoň trochu malá...a taky u vás máme furt tu výhru...Nejste teď někde kolem Prahy? My jsme na chatě, že byste přijely na procházku

Matejka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 09:27
- Nahlásit

My jedem taky poprvé, do dorostu, fenka velkého knírače To jsem na ní zvědaváa a na sebe taky, musíme začít pořádně nacvičovat

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 16:52
- Nahlásit

poposunuju - tak s kým se uvidíme? My jsme v sobotu, kruh číslo 20...a ve třídě jsme sami,achjo,já to nerada...když je konkurence, není to VD tak trapný

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 18:02
- Nahlásit

Lucie od Arta
Hmm,tak to bych docela brala. Já chtěla,aby se mladá otrkala a ve třídě štěňat je nás osm,což nebejvá ani na klubovkách a rozhodčí jen jeden pro psy i feny,což u labradorů je něco téměř neslýchanýho. To bude něco. Ale co mě těší je,že hlásili na sobotu ochlazení

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 20:14
- Nahlásit

My měli jet v neděli, ale budem doma. Čuba se začíná hárat. To jsme měli mít ve třídě jen jednu konkurentku, ach jo.

Sky
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:49
- Nahlásit

My budeme letos výjimečně taky, myslím, že jsme ve stejném kruhu Luci

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:58
- Nahlásit

Sky
ahoj Péťo, jojo, jste před námi, tak se uvidíme. Na Studeníka se docela těším.

Nera
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 14:13
- Nahlásit

Pavlina Moravcova

je to je skoda, chtela jsem se na Vas kouknout, my jsme to s haranim stihly tip top

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 16:14
- Nahlásit

Tak my nakonec nejedeme,tak všem držíme palce a dejte vědět,jak jste dopadli

choco
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 19:12
- Nahlásit

jana33
Jani, jak to?

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 09:17
- Nahlásit

choco
Blbka si ve středu něco při jejich divokých hrátkách udělala s přední packou,kulhala jak sviň, já už vyšilovala,že se jí projevuje dysplazie,jsem magor postiženej,vím. Včera už to bylo lepší a dneska už je to úplně nepatrný,haksna jí nebolí, normálně na ní skáče, lítá,takže si jí asi vymkla nebo si tam něco natáhla,nicméně jsme nevěděli,jak na tom dneska bude, tak jsme to skrečovali.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:25
- Nahlásit

jana33
aha, já nečetla a s Lenkou jsme tě tam naháněly. No hlavně že je malá v pořádku.
My máme prvního CACe, jsem šťastná jak blecha (nj, byli jsme ve třídě sami,ale i tak jsem očekávala naše obvyklé VD...).

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:48
- Nahlásit

Lucie od Arta
Ježiš,tak gratuluju strašně mooooc! No malá úplně v pohodě není, ještě že jsme nejeli, odpoledne začala blejt a průjmovat a tak pokračovala až skoro do dvou do rána, takže předpokládám,že by začala už v autě,když bychom jeli na výstavu. A kulhat zas trochu začala,nicméně teď už zas řádí,tak uvidíme,co se z toho vyklube, radši zajdeme k vetovi,ať víme,na čem jsme, koneckonců my ty nemocný psy přitahujeme,že

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání