| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 11:18
- Nahlásit
Jedete někdo? A mimochodem, bývá to venku nebo vevnitř? Vypadá to, že o víkendu bude pršet...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 13:00
- Nahlásit
Jedu, něco je pod střechou, ale většina venku. Pod střechou jsou jena malí a chlupatý.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 13:39
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
No tak nevím, malý jsme, chlupatý taky, ale tady asi šlo spíš o ten typ pudl, bišonek a tak
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 14:14
- Nahlásit
corgi
No loni byli pod střechou u Výmaráci a ti nejsou ani malí ani chlupatý. Když mi řekneš jaké máte číslo kruhu, tak ti možná povím, kde to je.
My to máme jasný, jsme každej rok venku.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 14:21
- Nahlásit
Tak jsem koukala že máte kruh 30, tak to je tak na 90% venku, protože my máme 32 a to je vedle a ten je venku.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 15:12
- Nahlásit
Jojo, v sobotu máme 30 a v neděli na klubovce 32. Tak holt velkej deštník s sebou...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2009 06:58
- Nahlásit
V neděli snad pršet nemá, tak to máme v suchu.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2009 08:18
- Nahlásit
Tak to je super, v sobotu zmoknem a v neděli s tou načepejřenou srstí půjdem na klubovku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 11:07
- Nahlásit
corgi
Ahoj, tak jak Ríšánek? Jak jste dopadli?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 21:17
- Nahlásit
ankaras
Tahle výstava, to byla fakt výzva. V sobotu celej den pršelo (slušně řečeno), naštěstí náš kruh byl pod střechou. Nemuseli jsme tam čekat do odpoledne na závěrečky, takže jsme krásně prospali zbytek dne na pokoji v penzionu, protože nic jinýho se snad ani dělat nedalo. V neděli jsme vyrazili zas, přítel už bez nálady, pes unuděnej. To jsme ještě netušili, že pořadatelé zavřou jedno parkoviště - nevím, jak je to napadlo, ale byl to nápad hodně blbej. Po tom celodenním dešti tam bylo všude bahno jak nevimkde, auta zapadávala, my, co jsme měli slušnej ohoz a botičky, jsme nadávali už od rána. Začátek výstavy se posunul, protože lidi měli problém zaparkovat a dostat se tam. No horor. Pes měl z toho vlhka úplně příšernou srst, v posudku má napsanou otevřenou (povědomé, ankaras?). Nicméně CAJCe máme ze soboty i z neděle, tudíž je čerstvým Junioršampioném. A můj přítel se zařek, že tenhle jeho titul bude první i poslední, anžto už nikam nepojede...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 22:10
- Nahlásit
corgi
jo, otevřenou jsme měli v Brně, teď už jí to lehlo, tak spokojenost !!! gratuluju Ríšánkovi a tobě taky, přítel se uklidní a příště zase pojede.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 22:14
- Nahlásit
ankaras
Asi zařadím ještě nějaký doplněk na srst, ale myslím, že to bylo hlavně tím hrozným vlhkem. No, tím přítelovým uklidněním si nejsem tak jistá, ale uklidňuju ho, že letos už určitě nikam nepojedem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 22:16
- Nahlásit
corgi
máte splněno jste šikulky ! Prď na to, to bylo tim počasim
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 07:53
- Nahlásit
jj, počasí bylo fajn. My byli v neděli skoro vedle vás, tak jsem vás pozorovala.
Parkoviště bylo zavřený protože bylo pod vodou, jak v sobotu lilo. Bahýnko bylo super, hlavně když se mi v něm čuba chvíli před tím, než jsme šli do kruhu vyválela. Ale očistili jsme a vyběhala CACe, tak máme šampióna. Takže to vůbec nevadilo, třeba ji ta bahenní koupel pomohla na srst.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:30
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Tak máte taky splněno, to je fajn
My byli v neděli skoro vedle vás, tak jsem vás pozorovala
Se úplně strachuju, co všechno jste viděli...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:49
- Nahlásit
corgi
To se nastrachuj, stejně tě neznám, takže nevím, která jsi byla.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:48
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Já byla přece ta s tím nejhezčím corgim....
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:52
- Nahlásit
jj, tak to jsem viděla úplně všechno.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:58
- Nahlásit
corgi
jj na klubovce sem byla, a jako po kotniky vod blata, muj cokl zaliskanej az za krkem! desny no, trosku.......a navic super klubovka - corgove v kruhu 32 a kelpie v kruhu 2 upe nekde inde
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 11:26
- Nahlásit
Mar
Taky jsem se divila, že nevidím jedinou kelpii, akorát tam vzadu na tý "čůrací loučce" To bahno bylo super, hned se dalo poznat, kdo psa nechal hermeticky uzavřeného v bedně a kdo ho nechal jít pěšky. Vedle v kruhu byl jeden veskrze profesionální handler ve světlém obleku s neskutečně zářivě bílým haskym - vypadali v tom marastu tak nadpozemsky, jako by se do kruhu snesli z nebe...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 11:52
- Nahlásit
corgi
jako by se do kruhu snesli z nebe...
mno je videt, jak vo nas klub pecuje aj na klubovce nas hodej na druhou stranu arealu
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:18
- Nahlásit
Mar
jak vo nas klub pecuje
Von klub dělá něco jinýho, než vybírá peníze? Mno, nevim nevim...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:19
- Nahlásit
corgi
blbnes?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:36
- Nahlásit
Mar
blbnes?
mmmmmmm, ne?
Byli jste i v sobotu? Mám ze soboty nějaké fotky kelpií.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 13:09
- Nahlásit
corgi
nn ja konkretne ne,ale my fenky otec a 2 bratri jo posli foto
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:03
- Nahlásit
Pár fotek tady: http://corgi.rajce.idnes.cz/NV_Mlada_Boleslav_09_- _Kelpie/
Asi to nebudou všechny kelpie, místama jsem odbíhala s liškou čůrat a lišku česat
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 19:03
- Nahlásit
corgi
ale zrovna naseho brasku a tatku mas
|