| Autor |
Zpráva |
Falco
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 21:17
- Nahlásit
Prosím, mohl byste mi někdo popsat, jak probíhá venkovní výstava v dešti? Namlsána krásným počasím jsem svého amerického kokršpaněla přihlásila na sobotu do Hradce, výstava bude v kempu na Stříbrňáku. A podle předpovědi má pršet celý den.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 22:41
- Nahlásit
Falco
ahoj, výstava v Plzni za deště probíhala tak,že ti chytří si sebou vzali slunečníky , ostatní se cpali pod stromy a já a má mamka jsme velkými deštníky (maxi) kryly naší fenku, poněvadž když zmokne tak je přímo nádherná naštěstí pršet brzo přestalo
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 23:05
- Nahlásit
Falco
No tak nějak, já v té Plzni byla taky, loni totéž. Když prší, vybavení se schovají pod vlastní deštník / slunečník / zahradní stan, nevybavení pod cokoliv. Psi samozřejmě zmoknou, což některým vadí míň, některým víc - kokrovi to snad vizáž moc nepochroumá. Pokud pořadatelé mají možnost, zajistí do každého kruhu zahradní stan, takže se vystavující mohou schovat. V Plzni dokonce vloni proběhlo i posuzování pohybu uvnitř klubovny, aby se to nezdržovalo Víceméně záleží i na rozhodčím, jestli vás nechá proběhnout třeba jen pod stanem, nebo jestli bude vyžadovat opravdu vyběhnutí kruhu. Uklidňující je, že pokud prší, zmoknou všichni, tudíž nikdo není ve výhodě
|
ata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 16:00
- Nahlásit
corgi
kokrovi to snad vizáž moc nepochroumá
Anglánovi možná ne, ale tohle je američan a ten mokrej vypadá hrozně, to je totiž hromada chlupů a aby vypadal nádherně, tak se celkem dost dlouho fénuje.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 16:54 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
ata
No, v Plzni jsem viděla zmoklé číňánky a musím říct, že ten "wet look" jim docela slušel
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:22
- Nahlásit
corgi
taky si viděla dvě americký akity a jedna dobrý a druhá když zmokne , tak
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:32
- Nahlásit
ankaras
Prosimtě, ta tvoje když zmokne, tak jenom nemá baby srst, ale pudl srst
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:46
- Nahlásit
corgi
počkej v Klatovech holčičko
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:13
- Nahlásit
ankaras
Bojim bojim bojim Já ti jí v neděli přijedu s lišákem trošku ušpinit!
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 22:15
- Nahlásit
ata Tak to bylo docela přesné.
Svou hromadu chlupů jsem dnes vykoupala (45min), pečlivě vyfénovala (75) a přistřihla (20min). Zítra v 5 hod vyrážím. Mám s sebou pláštěnku, deštník a celou jednu kabelu plnou ručníků. Ale musím říct, že mně se můj pes mokrej docela líbí. Je takovej štíhlej a pěkně kudrnatej.
Všem kdo tento víkend vystavujete přeju slušné počasí a milé rozhodčí!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 22:48
- Nahlásit
Falco
No jo, my se musíme koupat týden před výstavou, a jak tak vidím to počasí, tak se asi pravděpodobně ani koupat nebudem, protože by to nemělo cenu Nás s ankaras čekají až 13. 6. Klatovy. Držíme palce!
|
ata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 12:54
- Nahlásit
corgi
Shodou okolností mám naháče i američana a to se vážně nedá srovnávat. Naháč je suchej během chvilky.
Koukám, že to Tamče s Bardem s počasím vůbec nevyšlo. Já byla ve Zlíně a nejdřív jsem nadávala, že je to v hale, ráno když začalo pršet, tak jsem byla nakonec ráda.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 13:31
- Nahlásit
ata
No, to počasí je vážně nanic. Doufám, že v Klatovech bude líp, my i ankaras jsme ve venkovních kruzích...
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 21:51 - Změnil/a: Falco
- Nahlásit
Tak takhle jsme vypadali při čekání:
Doufám, že fotku vidíte, já totiž ne. Jinak je v galerii.
Ale V1 a VT jsem ulovili, tak jsem sice značně prochladlí a mokří, ale spokojení.
Jinak se mi prostředí kempu na Stříbrňáku v Hradci moc líbilo a při trošku jiném počasí by to byla moc pěkná výstava.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 22:40
- Nahlásit
corgi
No, to počasí je vážně nanic. Doufám, že v Klatovech bude líp, my i ankaras jsme ve venkovních kruzích...
ty jo, radsi to nikde neřikej, at tu ostudu rychlejš vydejcháme
Falco
Doufám, že fotku vidíte, já totiž ne. Jinak je v galerii.
fotku nevidim, ale zkusim ji někde vyštrachat
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 08:44
- Nahlásit
Falco
Gratulujeme, fotku sice nevidím, ale dokážu si to živě představit
ankaras
at tu ostudu rychlejš vydejcháme
To je furt že ostuda a trapas a já nevim co a nakonec jste nejlepší číslo z celýho programu
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 15:30
- Nahlásit
To je furt že ostuda a trapas a já nevim co a nakonec jste nejlepší číslo z celýho programu
Moje řeč !!!!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:36
- Nahlásit
MilanS
Aaa, Vy budete asi ten, kdo se smál naposled a nejlíp a tu třídu v Plzni vyhrál a já mu pak posílala mailem fotky No pejska máte pěkného, ale to Vaše vystoupení bylo rozhodně o dost míň zábavné
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:56 - Změnil/a: Falco
- Nahlásit
Tak druhý pokus, už vím, kde soudruzi udělali chybu.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 22:40
- Nahlásit
Falco
Moc pěkný snímek, a kde je ten pes?
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 09:53
- Nahlásit
Aaa, Vy budete asi ten, kdo se smál naposled a nejlíp a tu třídu v Plzni vyhrál a já mu pak posílala mailem fotky No pejska máte pěkného, ale to Vaše vystoupení bylo rozhodně o dost míň zábavné
corgi
jojo, to jsme přesně my , nuda nuda , šeď šeď Já taky nechápu že to skvělé vystoupení ayrin/ankaras Hořák lépe neocenil, je to moula !
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 09:54
- Nahlásit
MilanS
corgi
- hele vy dva SEJDEME SE V KLATOVECH, zatim to vypadá stále na veselost a vyloučení z kruhu takže asi corgi dostane ayrinu do ruky a půjde pobavit mě
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:27
- Nahlásit
MilanS
nechápu že to skvělé vystoupení ayrin/ankaras Hořák lépe neocenil
Jojo, měl by se zavést nějaký titul "Nejlepší komik výstavy"
ankaras
SEJDEME SE V KLATOVECH
To si piš, holčičko - ale já už to v neděli budu mít za sebou
corgi dostane ayrinu do ruky a půjde pobavit mě
Dobrá, přibalím traverzu a ukážu ti své vůdcovské schopnosti...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 07:51
- Nahlásit
corgi
Dobrá, přibalím traverzu a ukážu ti své vůdcovské schopnosti... - na ayrin si vezmi prosím tě dvě , v sobotu jsem zrovna v Klatovech byla na zkoušce z jazyků asi nemam ráda Klatovy, protože tam musim jezdit
|