| Autor |
Zpráva |
baruska
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 12:59
- Nahlásit
Dobrý den ,potřebovala bych vědět, jestli mohu s pejskem na výstavu která se koná 21.6. když byl naočkován proti vzteklině 18.6.2008 a dnes jde na přeočkování. Pejska už jsem na výstavu přihlásila a teď mi došlo že ani nevím jestli nám to výjde ?
Moc tomu nerozumím a neumím to spočítat, tak kdyby jste byl někdo tak hodný. Děkuji a přeji hezký den Eva
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 13:08
- Nahlásit
baruska
Já to řešila jenom u úplně první injekce, tam je ta doba od první vztekliny asi měsíc, že se ještě nesmí na výstavu, ale druhá vzteklina si myslím, že už tam žádná mezera být nemusí .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:02
- Nahlásit
baruska
Zpravidla bývá ustanovení - ne kratší než 30 dnů a ne delší než 1 rok (koukala jsem na letošní Lysou nad Labem).
V tomhle by ti měla pomoci přihláška - veterinární ustanovení, jestli jí nemáš, mohla by být zveřejněná na webu. Já hledávám tady: http://www.cmku.cz/index2.php?vystavy_kategorie=vs e
A kdyby to podle podmínek nebylo dobré, zkus volat pořadateli, co a jak.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:04
- Nahlásit
kachna_
Zpravidla bývá ustanovení - ne kratší než 30 dnů a ne delší než 1 rok
- jj, to mi právě přijde že nebude delší než jeden rok, tak by to bylo OK,ale taky nevím
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:27
- Nahlásit
Tazatelka: už to vím, v propozicích je napsáno, očkování nesmí být starší než 1 rok a né mladší než 21 dnů. Takže to vychází, díky za pomoc Eva
|