Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Oblastka v MB tenhle víkend
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 12:02
- Nahlásit

...jedete někdo? Nás - kokrů - tam bude pět a půl,respektive ještě míň,tže -jede někdo známej, když už konečně budem mít čas okukovat i jinde a fotit?

suri
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:11
- Nahlásit

Lucie od Arta
no my tam máme klubovku, takže jedem v sobotu.....ale známí asi nejsme

PeKrato
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:13
- Nahlásit

Lucie od Arta
Jedu taky, ale na klubovku jako suri. Se ale můžeme poznat

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:16
- Nahlásit

Já vyrážím taky - s goldenkou. V kruhu jsme tři, tak uvidíme
Doufám, že zas nebude stát jako osel, to ona totiž umí, zvláštní, že to předvádí jen na výstavách....

younglady
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:37
- Nahlásit

Lucie od Arta
jedu též, je nás tam asi pět kousků tak bude sranda

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:49
- Nahlásit

bilksa
vy jste ve stejným kruhu, vás snad uvidíme.Stát neumíme taky,navíc mám dva psy, každej je v kruhu sám a navíc jdou hned po sobě,tže bude velká sranda, doporučuju kruh č15 pro pobavení se
younglady
a tebe jsem dlouho neviděla...naposledy,když jsem ještě měla nebožtíka...hele,5?my jsme 4 a to normálně je kokrů na oblastkách tak dvacet a jinde 70 - 80 i víc.Bude sranda.
suri
PeKrato
Jé, klubovku? Staffbullí nebo jakou? Jo tak to se těším, tyhle psiska já hodně můžu...

PeKrato
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:53
- Nahlásit

Lucie od Arta
jj, staffbulí tak se za náma přijď podívat My taky příjdeme mrknout, náš první zážitek z velké výstavy bude asi rychle odbytý

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:01
- Nahlásit

PeKrato
koukala jsem na fotky,třeba vás poznám,ale vás tam bude asi hodně.staffbulíka bysem chtěla, teda jednou, teda ještě upřesním - jednoho dva nebo tři kokry budu mít vždycky, tak ještě k nim,no...jsou naprosto dokonalí,navíc se nečešou-velký plus.a loveckej výcvik by zvládli taky,tže ...až pořeším,jetsli si můžu dovolit ještě čubu kokra, tak třeba někdy bude tenhle prcek.K pokochání přikládám jednoho teď čerstvě potkanýho v Anglii

PeKrato
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:05
- Nahlásit

Lucie od Arta
tak my vypadáme takhle: http://picasaweb.google.cz/polus.michal/

třeba nás podle toho poznáš

younglady
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:06 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit

Lucie od Arta
nás tam bude dokonce 6 v jaký ste kruhu? že bych se přišl podívat
Ale dneska se mi Easy vykoupala v rybníku, tak to bude luxusní výstava, bude zas vypadat hrozně

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:36
- Nahlásit

Lucie od Arta
Jo, jo, naprosto souhlasím, že u kruhu 15 bude veselo... Ta moje neřízená střela to tam zase zbourá...
Jaký je Nosek? Nikdy jsem ho neměla.
Jinak my vypadáme takhle, jestli se chceš mrknout: www.zlatyretrivr-charlotte.estranky.cz

suri
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:23
- Nahlásit

younglady
jéé, tak vás půjdem určo okouknout a ukážeme si ty nový přírůstky
Jako teď jsem koukala na rozpis kruhů a je to masakr, my máme kruh jen pro psi a feny zvlášť. Psi kruh 1 a 60psů a feny 2 a 74kousků. To je fakt maso!

PeKrato
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:28
- Nahlásit

suri
no tak to je fakt maso podívala jsem se na to až teď. my budeme mít ale ve štěňatech jen 3 konkurenty

suri
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:01
- Nahlásit

PeKrato
JOOO TAK VE ŠŤĚŇATECH ANI V DOROSTU MOC PSŮ NEBÝVÁ A VÍŠ PROČ? PÁČ SE TAM NEZADÁVAJÍ ŽÁDNÝ TITULI A JE TI TO KROM VYZKOUŠENÍ SI VYSTAVOVÁNÍ K HOV..

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:29
- Nahlásit

bilksa
Nosek kokry normálně neposuzuje,takže nemám ani ponětí.
younglady
My jsme v kruhu 15, hned skoro první,před námi dva amíci,pak jedna čuba,pak já,pak zase já:to by bylo,aby aspoň jedno to mý ucho ušatý nedostalo VT

PeKrato
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:39
- Nahlásit

suri
vím proč taky tam jedeme spíš na výlet a pobavit se že? a aby jsme si to malá i já zkusily, tak bude prča

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:59
- Nahlásit

Lucie od Arta
Tak to určitě dopadne dobře!! My jsme v kruhu tři, což je sice málo, ale s tím, jak se umíme vystavit je to hodně...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:23
- Nahlásit

tak zítra na viděnou, bude to zábava.Můj otrávený chudák řidič chce jet až skoro na tu devátou, snažím se mu vysvětlit,že v devět to začne a my jdem asi třetí na řadu, potřebuju vyvenčit a načesat psiska....to zas bude boj.
Jinak kdo nás nezná, jsme tihle: www.benji.websnadno.cz
a zítra se těšíme na viděnou.

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 13:56
- Nahlásit

omlouvám se všem, na které jsem se jela podívat, ale poté, co mi pan rozhodčí sdělil, že nemám australáka, ale typickou borderu, sem odtamtud musela vypadnou

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 14:32
- Nahlásit

Lucie od Arta
Viděli jsme vás u kruhu, a pak i v kruhu, jak jste spokojení?? Já teda moc ne, myslím, že nám bylo ublíženo, ale co naděláme, že??

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:54
- Nahlásit

younglady
ty woe,dobrý...
bilksa
my moc,my si ublíženě nepřipadáme, mám Krajskýho vítěze a Vítěze MB...bez konkurence, ale pššt, rozhodčí mi přišel rozumný, vytýkal, co vím,že je chyba...znám ho jako rozhodčího z výkonu, měla jsem ho na zkouškách.
a co vy???měla ses hlásit, já pokukovala, ale goldenů bylo povíceru...

corgi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:59
- Nahlásit

younglady
nemám australáka, ale typickou borderu
To zní skoro jako pan Hořák, kdopak to byl?

suri
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:08
- Nahlásit

tyjooo, tak já se ani nehla od našeho kruhu, nakonec, páč to bylo na dlouho, bohužel

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:32
- Nahlásit

Lucie od Arta
Já jsem měla plné ruce s tou svou... Tak to jste byli fakt úspěšní. Je fakt, že při posuzování nám vytkl jen to, co je pravda, ale při rozhodování o vítězce měla vyhrát jiná fena. Ale ono když se s majitelkou zná 20 let...

Ale za posudek jsem ráda, ten máme parádní.

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:01
- Nahlásit

Lucie od Arta
že jo

corgi
nene, pana Hořáka sme měli v Olomouci a nemůžu si stěžovat, tohle byl pan Jančík, na kterýho mě už nikdy nikdo nedostane

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 07:17
- Nahlásit

younglady
v sobotu jsem byla v kruhu šest na HOřákovi, prvně a taky si nemůžu vůbec stěžovat a myslim, že nikdo ten den z toho kruhu, o Jančíkovi už jsem slyšela hodně máme na něj jet do budějovic, ale asi ani radši nevyrazíme ale ber to tak, že se říká, že koho Jančík neposuzoval, ten jako by nežil

younglady
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:19
- Nahlásit

ankaras
tak já bych radši nežila

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:22
- Nahlásit

younglady
věřim tuhle jsem něco četla a tam bylo i že šla prvně na výstavu holčina s fenkou, takže vystreslá z první výstavy, vešla do kruhu a on jí povídá: vy ani nevystavujte, jste N3

younglady
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 23:35
- Nahlásit

ankaras
tak to by mě na první výstavě asi švihlo!!! Mě stačil ten jeho blbej výraz a kroucení hlavou, když sme vcházeli do kruhu a bylo hned jasný, že dopadneme blbě

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 08:05
- Nahlásit

younglady
blbej výraz a kroucení hlavou
- tak to muselo být hodně povzbuzující

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání