| Autor |
Zpráva |
forsetis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:04
- Nahlásit
Ahoj,
neustále sháním výstavní odlehčenou klec. Nebyla klasická pozinovaná ale potažena něčím barevným
Nevíte, kde by se dala sehnat? Díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:15
- Nahlásit
forsetis
Takovou už neseženeš, dávno se přestaly vyrábět . Leda, že by někdo prodal nějakou starou, nebo možná někde v bazaru....
|
forsetis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:37
- Nahlásit
To mi ani neříkej
Kdyby jí doma někdo měl, tak klidně vyměním za normální
|
forsetis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:38
- Nahlásit
Nevíte, jak se jmenuje ten materiál ze kterého byla vyráběna?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:52
- Nahlásit
forsetis
Mám doma jednu totálně rozbitou . Napřed tím drátem prošla Puma, sdrátovali jsme to a pak to dorazila buldočice, ta ji prostě rozložila na atomy
Nevíte, jak se jmenuje ten materiál ze kterého byla vyráběna?
Je to normální potahovaný drát. Až přijede domů Mášenek tak ti řekne přesnou šířku toho drátu.
|
forsetis
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 09:30
- Nahlásit
Děkuji ti, uvažuji že bych jí dala vytvořit nějakému šikovnému pánovi ))
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:49
- Nahlásit
podle čeho se má výstavní klec výbírat?Mám koupenou 4 pet na dobrmana a tam by se vešli další 2 pak jsem se chtěla zeptat jak ho naučit aby v kleci byl v klidu (strašně tam řve) doma, když to trénuju tak je vpoho ,ale u výstavního kruhu není slyšet rozhodčí když mu dám hračku do klece tak si ji ani nevšimne
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:37
- Nahlásit
Orsonek
Řetízkáč, dlouhý vodítko a když zařvala měla přibouchlou hlavu na kleci a eště sem ji vydusila. Tak se histerka odnaučila řvat v kleci. Taky dobrmanka
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 17:25
- Nahlásit
Díky to jsem na něj zvedavá jak bude brejlit až to aplikuji . Jak máš tu klec velikou? Ta moje je fakt velká tak na mamuta ale prodejci trvali na svém když je to pes
|