| Autor |
Zpráva |
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 20:07
- Nahlásit
Zdravím všechny pejskaře! Prosím vás nevíte někdo o nějaké výstavě v brzké době (nejlépe v plzeňském kraji )??? Chtěla bych se svým 13-měsíčním dobrmánkem v květnu poprvé na výstavu, ale chtělo by to zažít nějakou cvičně, bude to dobrý jak pro psa, tak pro mě, pořádně nevím, jak bude výstava vypadat. Díky za všechny informace
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 20:29
- Nahlásit
Zuuza
No konečně někdo odsud!!!!!
Takže si znamenej do diáře:
Krajská výstava Plzeň - 16.5., uzávěrka přihlášek 20.3. a 21.4., web plzen-doubravka.cvicak.cz
Oblastní výstava Rokycany - 30.5.
Národní výstava Klatovy (DOPORUČUJU!!!) - 13.-14.6., uzávěrka 13.4. a 13.5., web www.vystavaklatovy.info
Krajská výstava Rokycany - 20.6., uzávěrka 25.5., web koro.unas.cz
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 20:31
- Nahlásit
Zuuza
Ta krajská v Plzni je dobrá, malá, ale zázemí OK, tam si můžete natrénovat. No a národka v Klatovech? To bude bomba, každý rok tam jezdím, ale národní tam bude poprvé. Zázemí je skvělé, 3 velké prostory, počasí se zatím vždycky vyvedlo (až moc), tak snad i letos.
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 21:11
- Nahlásit
No my jsme právě na Doubravce chtěli už vystavovat! Jako na potvoru je ten samý víkend ještě svod, ale snad to nějak zvládnem! Ale o Klatovech a Rokycanech jsem nevěděla, díky za info Kolikrát už jste byli na výstavě vy? A co máte za pejska?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 21:24
- Nahlásit
Zuuza
Ta Doubravka je dobrá, ale docela malá - byli jsme tam ještě bez pejska a bylo tam narváno, zvlášť když dorazili kolem poledne diváci s dětmi... Ale my to tam pojedem letos s malým poprvé zkusit (je nám 10 měsíců a jsme corgi). V Rokycanech jsem nebyla vůbec, ta oblastní by měla být u zámku Březina, krajská na letišti. My se chystáme na tu krajskou, ale ještě předtím určitě do Klatov. Tam jezdím už pěkně dlouho, pomáhat nebo jenom koukat a fotit. Národní je to poprvé, ale pořadatelé to jistě zvládnou, je to tam vždycky fajn.
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 21:32
- Nahlásit
Oni se asi výstavy přes zimu nedělají co tak to budem mí holt šoky oba, já i pes Řekla bych, že já na tom budu hůř, Bartovi se bude líbit hodně psů a hodně lidí a jako bonus bude brát, že si skočí na rozhodčího... a mě klepne pepka. Nevíte, jestli je dovolená na výstavě halti ohlávka?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 21:38
- Nahlásit
Zuuza
Teď v únoru je mezinárodka v Brně, ale to máš docela z ruky
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 21:43
- Nahlásit
Zuuza
Proto je lepší jít se třeba na jednu výstavu jen kouknout s nepřihlášeným psem, člověk vidí, jak pes reaguje, a podle toho se pak může připravit. Třeba chodit do psí školy, kde se občas trénuje i na výstavy. Pes, pro kterého jsou cizí hafani svátek, se na výstavě uskáče Jako vystavovat na ohlávce? No zakázané to asi není, ale bude to vypadat dost divně! Můžete vystavovat na jednořadém stahováku, dost lidí to dělá. Náhubek je povolený. Ale myslím, že rozumnější je zvykat, trénovat, zvykat, trénovat, cvičit, trénovat, zvykat.......
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 21:44
- Nahlásit
Eimy
No jó, Brno, to je pro nás kraj světa Už mě to ale štve, jak tady na západě není ani Ň! Kdyby aspoň v Plzni byla nějaká národka Doufám, že ty Klatovy budou OK a stane se z toho tradice.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 07:59
- Nahlásit
Zuuza
Nejbližší máš Jihočeskou oblastní výstavu v Českých Budějovicích, ale bacha, dneska je uzávěrka (on-line bys to stihla).
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 08:50
- Nahlásit
13. 4. Hořovice, zatím na ní ještě nemají vypsanou uzávěrku odkaz na jejich stránky: http://www.zkohorovice.cz/index.php
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 09:35
- Nahlásit
Alexa
To je jen pro plemena ČKS, takže slečna s dobrmanem může, my si musíme počkat do května
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 10:12
- Nahlásit
Tak ty Budějky vypadají nadějně Asi tam pojedem jen na čumendu, uvidíme, jak se nám to bude líbit...
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 10:14
- Nahlásit
Ještě mám dotázek, v těch Budějovicích je ta výstava přímo v areálu kynologického sdružení?
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 12:12
- Nahlásit
Zuuza
Co máš za dobrmanče??? Šůůůůp povídej
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 12:19
- Nahlásit
Mam 13-měsíčního ďáblíka, je to hnědák, krapánek přerostlej (74cm ) a dost hubenej, pořád ho nemůžeme vykrmit...je to hroznej blázen, snad se trochu zklidní. Zrovna prováděl důkladnou kontrolu úklidu vánočních ozdob, naštěstí bez následků
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 12:22
- Nahlásit
Zuuza
Hele dala jsem sem novy tema tak dojdi pokecat tam Já mám 3 roční feňuli a trefená do hlavičky je pořád vidíš ta moje je na spodní hranici a teď mi též zhubla,...
|