| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2008 10:32
- Nahlásit
Myslim, ze uz zacinam resit blbosti, ale s blizici se novou (a pro me jako vystavovatele prvni) sezonou vyplula na povrch nova otazka. Kdyz zaplatim vystavni poplatky prevodem z uctu, co mam nalepit na prihlasku jako potvrzeni? To mam jako zkopirovat vypis z uctu nebo staci potvrzeni o provedeni prikazu k uhrade, co mi prijde mailem? Kdyz to vezmu do dusledku, kdybych na ucte mela 0,-Kc a zadala prikaz, potvrzeni by mi prislo taky, ale platba by nebyla provedena. Tak bude jim stacit to potvrzeni, nebo spis vypis? Nebo co jako? Se uz taky nipu ve vsem
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2008 10:45
- Nahlásit
corgi
Já vkládám do obálky to potvrzení, co mi přijde mailem. Nejsem si jistá, ale myslím, že kdyby peníze neodešly, tak to nepřijde.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 09:19
- Nahlásit
corgi
no většinou je to tak, že pokud je všechno v pořádku, tak ti týden před výstavou pošlou vstupní papíry, tže pokud nedojdou, tak nedošly prachy a bez toho na výstavu nemůžeš
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:31
- Nahlásit
suri
No do toho bodu bych se prave nerada dostala.
Do obalky tedy pridam to potvrzeni, co chodi po zadani prikazu k uhrade, dik za tip.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 15:58
- Nahlásit
corgi
hele jde ti ted o Brno? v unoru? pac ja to taky resim - me na mail zadny potvrz,. nechodi leda vytisknout celej vypis a zabarvit ty ostatni castky chjoooooo
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:20
- Nahlásit
Mar
Ja teprve zacinam, takze mi zatim jde jen o ty male okresni a oblastni vystavy, tam se clovek v nejhorsim nejak domluvi. Ale nechtela bych neco takoveho resit, az se budem chystat na MVP. Doufam, ze fakt staci to potvrzeni, co chodi mailem. Nebo jim zkusit zatelefonovat, jestli to tak staci. Ale to uz to pak vyjde nastejno se slozenkou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 17:26
- Nahlásit
Mar
pokud máš spořku, musíš si tam zadat před transakcí, že chceš potvrzení mejlem, ono to automaticky nechodí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 08:07
- Nahlásit
corgi
Na Litoměřice se mi vrátila platba (což jsem si nevšimla) a normálně jsem platbu bez problémů provedla na místě, jinak to asi chce mít s sebou výpis.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 08:09
- Nahlásit
inu
tak to bude asi vono!! diky!!!
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 08:14
- Nahlásit
corgi
Ja teprve zacinam, takze mi zatim jde jen o ty male okresni a oblastni vystavy
To je blbina, já totál začátečník začínala rovnou na mezinárodce. Jakej si myslíš, že je v tom rozdíl?
|
irenaa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 09:12
- Nahlásit
corgi
Souhlasím s Meta, proč na oblastku? Lepší je jít rovnou na národku nebo mezinárodku, je tam více konkurence a spíš nasaješ výstavní atmosféru.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:56
- Nahlásit
Meta irenaa
Psa jsem už jako štěně protáhla dvěma mezinárodkama a jednou národní - jako diváka. Nasál dostatečně (já už nasávám dost dlouho, já už nepotřebuju). Chci si projít jednu krajskou a jednu oblastní, na kterých zaručeně nebude nikdo od "nás" (= od našeho plemene), protože jsou to lidé vesměs nepříjemní a já chci být v klidu, aby i pes byl v klidu. Navíc už teď vím, že tam bude rozhodčího dělat Hořák, tím líp (jsem masochista). Pak tady u nás za rohem bude jedna národní, tam už nějaká ta konkurence bude, no a pak bude klubovka, po ní dvě mezinárodní.... Myslím, že na konci sezóny bude pes dost nasátej
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:08
- Nahlásit
Taky se chystáme poprvé do Brna, jsem na to fakt zvědavá...Jen se budu muset jazykově dovzdělat, protože jeden den nás bude posuzovat někdo z Litvy, druhý z Itálie...
Tak jsem pročítala tu přihlášku a rozhodla raději zaplatit složenkou...
Doufám, že si neuděláme moc velkou ostudu, až budu tu 60 kilovou obludu předvádět na té tkaničce...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 08:37
- Nahlásit
corgi
Když myslíš . Ale zrovínka u Hořáka jsem viděla, jak dal feně pinče na mezinárodce CACIBA a o týden později némlich té samé na krajský výstavě VD někdy jsou na krajské přísnější, než na mezinárodce. Na Rybníkách taky dostal jeden pes našeho plemene v nulové konkurenci sice výbornou, ale bez zadání titulu a to je to pes, který už má šampióna prakticky v kapse a běžně vítězí i mezi 30 psy. Pro pánečky to bylo jak ledová sprcha. Nulová konkurence tedy paradoxně nemusí být výhoda. Výstavy jsou prostě loterie, nečekej, že se objektivně dozvíš, jakého máš psa.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 08:55
- Nahlásit
Meta
Já objektivně samozřejmě vím, že můj pes je nejlepší
Hořáka si chci užít, máme v rodině lásku k sarkasmu. A známka? O tu mi nejde, na CAJC neaspiruju, mě zajímá až CAC
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:53
- Nahlásit
My se chystáme poprvé s fenkou do Olomouce. Včera jsem posílala Brno, na jukandě jsem s ní byla na výstavě dvakrát, naposledy jsem kvůli tomu jela přes půl republiky. Právě na té přihlášce do Olomouce byla douška že mám poslat peníze jenom složenkou, tak jsem počítala s tím že to konto je třeba jen pro zahraniční vystavovatele. No ale je fajn vědět že jde posílat i peníze na účet je to pro mě jednodušší. Jsem v tom ještě tele.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:06
- Nahlásit
My se chystáme taky do Brna. Zatím za sebou máme jen oblastku, tak jsme na to zvědavá... Budem v mladých a to bude asi perná konkurence...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:10
- Nahlásit
Hlásili jste se někdo do Olomouce online? V mém přihlášení byla přihláška stále ve stavu Odesláno a teď nic...psala jsem v pátek mejla a ticho po pěšině...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:52
- Nahlásit
Tak jsem se jim dovolala, vše je v pořádku, pouze udělali úpravu na systému, proto kdo se hlásil online,nedohledá se v databázi. Ad platba, nejdřív jsem zpalatila, udělala printscreen příkazu k úhradě a posléze připojila obrázek k přihlášce. Stačí jim to. Jako v.s. se mělo dát číslo zápisu psa, ale po odeslání přihlášky se mi vygeneroval jiný v.s., o chybě ví a tak jak jsem to udělala je to prý ok. Takže pro corgi-stačí jim zkopnout provedený příkaz, jak jsem to udělala.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:38
- Nahlásit
Mucholabka
ahoj,taky jsem na to zíral a to jsem hlásil 2 hafany no snad si ten v.s. porovnaj.
|