| Autor |
Zpráva |
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 21:16
- Nahlásit
Ahoj, máte-li někdo kontakt na dobrou trimérku kernů v Ostravě a okolí, prosím, napište.... Sem nebo na Hanula.ov@seznam.cz, popřípadě se to od někoho zkušeného ráda naučím sama. Poradíte?
Díky!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 10:10
- Nahlásit
Já jezdím s knírem do Havířova, kdybys chtěla kontakt.
|
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 22:09
- Nahlásit
Tak to je fajn, že se aspoň někdo ozval , kontakt si ráda vezmu a zavolám tam. Potřebovala bych někoho, kdo má zkušenosti přímo s kernteriery, nedává náhubek a nevadí mu přítomnost majitele psa při trimu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 22:13
- Nahlásit
nevím jak trimuje kerníky, ale mého westíka vždy pěkně otrimovala paní z Ostrava Výškovic, u kotvy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 22:15
- Nahlásit
jo a náhubky nedává a s pejskem tam můžete být
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 23:04
- Nahlásit
já si nemůžu vynachválit salón v hlučíně, perfektně trimují (byly jsme na trim pouze jednou - pumi se trimují jednou za čas) ale také stříhají odkaz na ně je tady - http://www.veterinahlucin.cz/salon/fotogalerie/ ale nevím jestli mají zkušenost s kerníky. Jinak mě nechávají se psem nedávají náhubek a když sem s ním ani ho nemusí přivazovat.
|
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 15:08
- Nahlásit
MontyDíky za info, můžete mi dát kontakt k té Kotvě? Zavolám tam, zjistím, jak to mají s kernama.Díky!
|
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 15:11
- Nahlásit
leilaI vám díky za kontakt, kouknu na to.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 15:48
- Nahlásit
no doufám, že to najdu, já už tam totiž dlouho nechodím, protože jsem si začla hafana upravovat sama, ale určo se podívám, a jesti to najdu tak Vám ho pošlu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 15:52
- Nahlásit
tak už jsem to našla: Alena Šlosarčíková - Výškovická 2498/122, 700 30 Ostrava-Zábřeh, tel.: 608 432 268
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 17:01
- Nahlásit
Monty
šlos. bydlí ve Lhotce a "chová" pudly a boxery?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 17:16
- Nahlásit
to nevím kde bydlí. Ale chová pudly, to vím, myslím ty trpasličí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 18:13
- Nahlásit
Monty
Hm, kdysi jsme od ní asi měli psa.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 08:20
- Nahlásit
Mucholabka
nepíšeš to moc nadšeně....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 10:07
- Nahlásit
Hanulaov
Jo ten kontakt je tu:
http://www.apovery.estranky.cz/stranka/kontakt
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 10:43
- Nahlásit
Monty
Jesti jste ní spokojení, tak to nebudu psát veřejně, ať nepomlouvám.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 10:47
- Nahlásit
Mucholabka
tak jak jsem k ní s Montym (westíkem) chodila na trimování tak jsem byla spokojená, pak jsem se to naučila sama.
Jinak co se týče chovatelství, tak to nevím,jak na tom je.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 14:05
- Nahlásit
Mucholabka
Taková ta pořádskákací pudlička? Už ji nemáte?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 14:33
- Nahlásit
Terri
Né, to je Fifinka-vořech křížený se špicem tu máme.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 18:14
- Nahlásit
Mucholabka
jo tak to jo
|
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 11:53
- Nahlásit
Tak jsem zakotvila v tom Hlučíně, už jsme objednaní k paní Adámkové,má zkušenosti s kerny. Netrvá na náhubku a nevadí jí přítomnost pána u trimu, tak snad to bude v pohodě. Zatím si neumím představit, že naše Saša vydrží 2 hodiny být v klidu, ale na česání a doteky i tahání za chlupy je zvyklá,,, uvidím.Dík za tuhle diskusi
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 13:48
- Nahlásit
Hanulaov
Taková píďala se škube 2 hod??
My trváme taky 2 hodiny a jsme kolohnátek
Jinak náhubek nemá a má přítomnost je teda samozřejmostí, psa bych nikde nenechala...
|
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 23:07
- Nahlásit
TerriKern se trimuje (dle zkušené chovatelky) 4-5 hodin, ale to nikde v běžném salonu asi nedělají. Musí to být přísně ruční práce bez použití nože nebo nůžek. No, jenomže my vystavovat nebudem, tak na tom tak nebazíruju, jen jsem chtěla sehnat místo, kam se naše slečna nebude bát chodit a kde mi zní neudělají westíka - kern ať zůstane kernem....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 10:10
- Nahlásit
Hanulaov
přísně ruční práce bez použití nože nebo nůžek
jo tak to jo
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 18:50
- Nahlásit
Hanulaov
Jj paní Adámková je super též mi pumu upravuje .
Tak snad se vám tam bude líbit jako nám
|
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:32
- Nahlásit
leilaPráve k paní Adákové jsme objednaní, tak jsem ráda, že na její práci slyším jen chválu. Akorát mám ještě obavu, jak ten náš malý drak vydrží tak dlouho na jednom místě. Doma ji sice češu a zvykám na manipulaci se srstí, ale to je max. 10 minut....No, uvidíme.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 08:03
- Nahlásit
Hanulaov
uvidíš no nám třeba dává přestávky není to tak že příjdeš a musí tam ten pes celou dobu stát ale na požádání ti udělají přestávku můžeš si jít vyvenčit nebo jenom nechat proběhnout v salónu s tímto sem problém niky neměla když už puma prudila tak se nechal proběhnout. Pak určitě napiš zážitky a jak si spokojená
|