| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:08
- Nahlásit
Na jakém vodítku se vystavuje tosa? Jedu dnes do města, ať něco koupím...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:41
- Nahlásit
My jsme taky "molossové" a vystavujeme na výstavní tkáááničce. Až jednou praskne, to bude rachot
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:42
- Nahlásit
Meta
My jsme taky "molossové" a vystavujeme na výstavní tkáááničce. Až jednou praskne, to bude rachot
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:07
- Nahlásit
Mucholabka
já vystavovala argentinu na takovým "výstavním lanu" Je to úplně stejně dělaný jako ty slabé tkaničky, ale je to tak 1,5cm tlustý kulatý nylonový lanko. Ale viděla jsem i pěkný kožený výstavní vodítka na velký psy. Ve zveráči to mít asi nebudou, ale na výstavě to stopro seženeš.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:17
- Nahlásit
Mucholabka
co řetízkový výstavní vodítko? Největší výběr jednoznačně na výstavách...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:20
- Nahlásit
Tak já skočím na výstavu i v sobotu a něco tam seženu.
Na ifauně radili normální řetízek a tenké vodítko-to bych měla k disp. Já myslela, že se může třeba i široký obojek s těma lechtákama okolo-pitbullové se tak vystavují, hezky to zkrátí krk.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:24
- Nahlásit
Mucholabka
Hlavně ne stahovak, ten je zakázán...Nejlevněji tě vyjde to výstavní vodítko. Ono se dá pěkně za ouška a stáhne a pes je jak beránek.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:26
- Nahlásit
Meta
Stahovák na nestahování být nemůže? Jak zakázán?
Ona ta fena je dost těžko ovladatelná, tak zkusím sehnat raději něco koženého. A k hnědému psovi, který má v papírech napsáno že je červený, jaký obleček? Červený? To je blbost, co? Něco světlého asi...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:31
- Nahlásit
Mucholabka
Červená přitáhne oči, to není špatný nápad...
To s tím stahovákem jsem se dozvěděla náhodou, vždycky ho mám v kapse pro případ, že by to vodítko přece jen prasklo a pak jsem se dozvěděla, že bych to schytala, kdyby rozhodčí viděl stahovák. Ani zaplý na nestahování neprojde.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:33
- Nahlásit
Meta
Problém, červené mám akorát tepláky.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:40
- Nahlásit
Mucholabka
Tepláky jsou fajn. Víš, jak vypadá bílé oblečení poseté chlupy a slinty, popřípadně sem tam s razítkem tlapky.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:41 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Mucholabka
Měla by být nejlépe kontrastní barva, aby vynikl pes.... třeba vystavovat černého psa v černém je takřka nepřípustné, když vlastně většinu času stojíš se psem v zákrytu... Výstavní vodítko se ale většinou kupuje v barvě psa, aby nerušilo celkový dojem-takže pro tebe by možná to kožené bylo nejlepší
Teda takhle je to pokud vím u společenských, ale u Molosů by to mohlo být podobné
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:52
- Nahlásit
Mucholabka
vystavuje se zásadně v modrém. Protože když jsi modrá ty, vodítko a nejlépe i pes tak v rozhodčím to podvědomě evokuje pocit, že jinou než modrou (čili výbornou) vám dát nemůže.
Ale nesmíš to přehánět . Posledně se mnou byla v kruhu paní, tak kolem čtyřicítky. Vědoma toho, že musí být modrá na sebe hodila blankytně modrou soupravu (asi šusťák,nebo něco takového), tenisky v tomtéž odstínu,upletla si dva copánky, do kterých si dala modré mašličky a natapetovala si modrý ksichtík. Navíc všechno v jednom odstínu, vypadala jak kdyby na sebe převrhla kýbl s balakrylem. Když k tomu připočítáš ty copánky v jejím věku..... no, už ani ta šeltie to nevytrhla
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 14:05 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Meta
já vystavuju doginu na stahováku přepnutém na nestahování a řetízkovém vodítku. Nikdy mi nikdo nic neřekl a nejsem jediná.
Muchoš kde budeš? Který kruh? Jestli to vyjde, příjdu tě okouknout.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 14:26
- Nahlásit
monika
doga je spíš kůň než pes, tak to mají jinak
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 17:11
- Nahlásit
Meta
no to máme teda štěstí, že nás ještě posouzej
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 17:13
- Nahlásit
monika
Vůbec za náma nechoď, stydím se.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 18:03
- Nahlásit
Biluška
vystavuje se zásadně v modrém. Protože když jsi modrá ty, vodítko a nejlépe i pes tak v rozhodčím to podvědomě evokuje pocit, že jinou než modrou (čili výbornou) vám dát nemůž
Proč mi to nikdo neřek dřív??? Modrá šeltie očividně nestačí...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 18:08
- Nahlásit
Biluška
vystavuje se zásadně v modrém
mno zásadně, zásadně bych asi dostala záchvat smíchu, kdyby např. v pracovní třídě, jekéhokoliv lovečáka přikvačil někdo v modrým...
Mucholabka
jinak moc nedoporučuju jeansy, mikiny, vytahaný trika... Prostě se oblíknout trochu "slušněji", ono i to může rozhodnout o pořadí... Přeju hodně štěstí a dej vědet jak jste dopadli!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:23
- Nahlásit
blanulinka1
sorry za OT...ty máš jezevčíka,plís?Volal mi jeden známej,že někdo z jeho příbuznejch nějak snad umřel nebo něco podobnýho a je v luftě 5letej jezevčík,hladkosrstej s PP.Prej dost rozmazlenej,neni mu žinantní i kousnout...víc zatím nevím,dá se něco dělat nebo někde nabídnout??
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 19:32
- Nahlásit
Mucholabka
dobře, budu za bukem
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:02 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
davidkova renata
jj mám... No a chtějí si ho nechat a věnovat se mu, nebo chtějí dát pryč? V tom případě bych ho zkusila udat přes jezevčíky v nouzi. Obávám se, že já nikoho vhodného nenajdu, pohybuju se mezi lidma, kteří už mají "svého dost"...
|