Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Uchovnění belgičáka
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 26 Čen 2005 19:42
- Nahlásit

Ahojky,
chystám se uchovnit mého belgičáka, ale nevím přesně, co k uchovnění potřebuji (jaké výstavy, zkoušky a tak dále).

LUCKA
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2005 19:45
- Nahlásit

Takže, nějdřív,pokud je štěně dovezené ze zahraničí,musíš mít v průkazu původu potvrzení od ČMKU (belgičany "řeší" ČKS), pak nezáleží na pořadí - rentgen (0/0, 1/0, 0/1, 1/1, 1/2, 2/1, 2/2), popisnou přehlídku a povahový test. pokud se zadaří, tam dostaneš potvrzení "do chovu připuštěn". Pokud je to fenka a chceš na ní chovat, musíš mít založenou Chovatelskou stanici.

Evik
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2005 11:57
- Nahlásit

S tou chovatelskou stanicí....majitel chovné feny nemusí mít sám nutně založenou chovatelskou stanici....Může mít s jiným chovatelem uzavřenou smlouvu o pronájmu feny k chovu a fena je pak registrována na příslušnou chovatelskou stanici.....Spousta majitelů chovných fen to tak dělá, když chce od své feny štěňata např. jej jednou.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2005 15:50
- Nahlásit

Jo jasně, to je pravda to, co píše Evik. Taky pokud máš fenu a chceš štěniska ale nechceš založit CHS a pokud budeš krýt se psem z nějaké CHS,tak můžou být štěniska napsaná na CHS odkud je pes...

Evik
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2005 16:20
- Nahlásit

LUCKA

...a pokud budeš krýt se psem z nějaké CHS,tak můžou být štěniska napsaná na CHS odkud je pes...

no ale stejně je vždy jistější i tak uzavřít tu smlouvu o pronájmu feny k chovu....člověk nikdy neví

tasy1
# Zasláno: 28 Čen 2005 11:27
- Nahlásit

Anonymní
Podívej se na klubové stránky,tam je vše napsáno

www.kchbo.com

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 12:34
- Nahlásit

tasy1
neba na stránky Klubu Berger belge

http://www.bergerbelge.cz/

tasy1
# Zasláno: 28 Čen 2005 16:23
- Nahlásit

Sali
Jasně..na to jsem úplně zapoměla

Anonymní
# Zasláno: 28 Čen 2005 16:57
- Nahlásit

Tak jsem koukla na ty stránky, co jste mi poradily. Našla jsem tam všechny informace, jen jsem se tam nikde nedočetla, kolik musíme mít výstav a s jakými tituly,aby fena mohla být chovná...

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2005 21:45
- Nahlásit

co vím,tak belgáni k chovu nemají výstavu povinnou.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 06:39
- Nahlásit

Taky si myslím, že má Sali pravdu...kdyby měli mít výstavu, tak je to tam napsaný...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 11:21
- Nahlásit

LUCKA
na podzim budu uchovňovat Bobuli,u BB v Praze...

LUCKA
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 17:33
- Nahlásit

SALI
Já jedu s Kelly na Krajskou výstavu na Zetor Brno (teďka v srpnu), pak až bude mít těch 15 měsíců tak s ní chci udělat tu popisnou přehlídku a pak až bude vyzrálá tak ten povahovej test. samozřejmě mezitím rentgen a uvidíme...ale taky ji chci uchovnit. Přemýšlím, jestli je lepší klub Berger Belge nebo KCHBO? co myslíš? určitě se chci do jednoho nahlásit, více se mi líbí asi KCHBO...ale nejsem si jistá(

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2005 22:10
- Nahlásit

LUCKA
no já jdu jednoznačně tam,kde je Jonáš.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 13:50
- Nahlásit

Máš s Jonášem dobré zkušenosti? Znáš ho?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání