| Autor |
Zpráva |
Klárča
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2008 19:41
- Nahlásit
Sím sím.... Chtěla jsem se zeptat jestli v případě, že by pes dostal ve své třídě na krajské výstavě titul krajský vítěz,jestli bysme potom mohli jít o "Vítěz mladých Zlín 2008 : o titul soutěží psi a feny s oceněním Vítěz třídy mladých na Krajské výstavě " - když nemám FCI uznané plemeno nebo je to fuk a můžeme tam jít... Díky za odpověď
|
Meemies
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:28
- Nahlásit
Ahojky, nevíte prosím, kdy se koná jakákoliv výstava psů v Plzni? A popřípadě zda tam nebudou bostonci? Předem děkuju...
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:31
- Nahlásit
Samotnou mě to zajímalo, tak jsem vygooglovala Plzeň:
Dne 17.5.2008 proběhne na našem cvičišti (Doubravka) tradiční Krajská výstava psů všech plemen skupin FCI I, II, III vyjma plemene foxteriér a jagdteriér, V, IX, X a neuznaná plemena a Speciální výstava Českých horských psů
se zadáváním titulu CAJC, CAC.
http://www.plzen-doubravka.cvicak.cz/?q=node/307
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 08:51
- Nahlásit
Ví, někdo něco o KV Rybníky 6.9.2008 ?
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 08:57
- Nahlásit
malinka
http://www.jerryv.estranky.cz/stranka/kalendar-vys tav-2008
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 11:46
- Nahlásit
Do Rybníků jsme přihlášený už od července, konečně příležitost jak získat pohár, když ho dostane každý přihlášený pes
ale nakonec nejedeme.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 11:53
- Nahlásit
Jave
díky. Blbě jsem to napsala. Myslela jsem spíš, na co se má člověk připravit. Jestli na chaóózzz, nebo dobrý značení. Kancelář, kruhy a tak. Jestli je někde soupiska vystavovatelů.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:01
- Nahlásit
malinka
http://www.dogshow-rybniky.wz.cz/index.htm
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:08
- Nahlásit
Roxana
Ahoj, ty tam jedeš také?
Lituji, že jsem na to přišla až teď, ale na rok bych určitě se tam chtěla jet podívat.
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:23
- Nahlásit
malinka
na stránkách, hned na titulce, mají rozpis.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:39
- Nahlásit
Jsem koukala na rozpis kruhů - hodně zahraničních rozhodčích, vypadá to zajímavě, docela lituju, že nejedeme. Dala jsem přednost ve stejném termínu závodům a ty včera zrušili. Do prkýnka...
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:43
- Nahlásit
Meta
my zase jedeme do Varů no alespň bude menší konkurence
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:57
- Nahlásit
Tak díky Jedeme, jedeme , taky chceme pohár , krásný s ouškama.
Konkurenci jsem chtěla zjistit z tý listiny. No nic. ,necháme se překvapit.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:02
- Nahlásit
http://www.dogshow-rybniky.wz.cz/photogallery/E064 _v.jpg
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:08
- Nahlásit
malinka
Jelikož se to tam koná prvně tak bude někdo těžko vědět jak to bude s organizací. Ale vzhledem k tomu, že se jim asi příhlásilo víc psů než čekali, nám dokonce přidali jiného rozhodčího, který původně nebyl vůbec uvedený, tak bych neočekávála žádné zázraky. Ale třeba mile překvapí, tak pak napište, zajímalo by mě to když už jsem to zaplatila a nejedu.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:32
- Nahlásit
Maya
to, že to pořádají prvně, jsem tedy nevěděla. A jsem zvědavá, jaký to bude. V sobotu písnu.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:03
- Nahlásit
Bubacek
Ahojka,
nejedu, ale bude tam kamoska, bydli kousek
Tak se tam za rok sejdem, jo
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:11
- Nahlásit
teda todle vědět, v mém plemeni jediný pes a ještě jiná barevná varianta,to bysme něco mohli vyhrát i my...
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 17:49
- Nahlásit
Podávám info z výstavy Rybníky.
Hodně, hodně se pořadatelé snažili, ale někdy to nevycházelo. Km zácpa při příjezdu, fronta u výstavní kanceláře. Plán kruhů i kruhy, značeny přehledně. Posuzování u nás začalo až v 10 hod.
Ceny to vynahradily. Nádherné, velké poháry pro vítěze i menší pro každého vystavujícího.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 18:00
- Nahlásit
malinka
co jste vyhráli?????????????????????????????? doufám,že fšecko!!!!!!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 18:47 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
davidkova renata
V1, a šli o Krajskýho vítěze. Dostali jsme info od pořadatele, že to bude kolem 15hod. Tak jsme šli dát napít pesan a na cvilku do stínu. A čekali a čekali, vůbec to neutíkalo, horko k padnutí. Pesani nevrlíí. Páníčkové utahaní a nehlídající. Ve 12,30 jsme se dověděli, že o Krajskýho vítěze, to už bylo. Jóóó, jóóó bylo to teda taky v 15 hod., ale už Krajští vítězové o Vítěze kraje. Takže, máme prttt, velebnosti. Dostal to někdo jinej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 19:12
- Nahlásit
malinka
Dostal to někdo jinej.
mor a cholera na pořadatele!
Vedro teda bylo děsný...to je pecháček,tak příště,pani,mušíte bejt f pohotovosti!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 20:18 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
davidkova renata
Budeme, paní budeme. Už se nikdy z místa nehneme.
Víš, říkali sme si, že je to difný. Ale bylo to tam prfně a mohli mít ňáký novinky. Nóó.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 20:50
- Nahlásit
Tak já nakonec taky byla, i když jen s jedním psem a chaos to byl teda náramnej.
Ale jestli napříště zlepší organizaci, tak to bude skvělý, areál je moc pěkný, dudáci vyhrávali skvěle.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 21:29
- Nahlásit
Maya
Souhlasím.
A jak jste dopadli? Doufám, že lépe než my.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 23:28
- Nahlásit
malinka
Dopadli jsme dobře, máme krajského vítěze, ale na závěrečky už jsme nečekali, tam už bychom šanci neměli a v tom vedru bylo lepší vypadnout.
Škoda, že vám to kvůli chaosu nedopadlo, my zase hodinu lítali mezi dvěma kruhy i se židlema, protože pořadatelé se nemohli dohodnout, kde nás vlastně budou posuzovat a nakonec pro půlku lidí musela běžet zapisovatelka k tomu druhému kruhu, jinak by taky čekali jinde a marně.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 23:45
- Nahlásit
Maya
Velká gratulace!!!
No právě, to vedro. Jinak by jsme koukali na další převáděný pesan a nepropásli bychom to. No tak příště to je 5.9.2009. Doufám, že budou zase tak krásný poháry.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:33
- Nahlásit
Ahojky!! Víte ještě někdo o nějaký krajský či oblastní výstavě, kde jsem ještě nepropásla uzávěrku??
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:08
- Nahlásit
bilksa
Rokycany 4.10.2008 závěrka je 21.9.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:00
- Nahlásit
Nemáte někdo na Rokycany propozice a přihlášku?
|