| Autor |
Zpráva |
Jája
|
# Zasláno: 26 Čen 2005 13:24
- Nahlásit
Lidičky, jak jste dopadli s Vašimi pejsky ?
|
Danuš
|
# Zasláno: 28 Čen 2005 17:34
- Nahlásit
Na klubovce V1 bez titulů (byli jsme sami ve třídě) a na oblastce V2
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2005 14:10
- Nahlásit
Danuš
To buď ráda, někteří šampioni odcházeli s VD
Jak to vypadalo u myší? Já viděla v sobotu VKč a rozhodčí evidentně ruské teriéry nepreferovala
|
Danuš
|
# Zasláno: 1 Čec 2005 01:35
- Nahlásit
To víš, paní Borg je rozhodčí par excelence . Moc mě mrzí, že zrovna nás neposuzovala. Nessa se jí totiž vloni na ISPU moooc líbila.
Jinak v sobotu u černých a čstř. normálka - posuzoval Marcel Horváth ze Slovenska, takže podobný jako doma. Jen konečně tomu oobr psovi Andrey H. (Yeoman Nelson se to jmenuje) naměřil víc než 36, takže Andrea odstoupila. Pepřáky dělala paní Borg a bylo to podobný jako u velkých - superšampioni klíďo odcházeli s VDéčkem. Bílý dělala paní Kaliničenko a neviděla jsem jak posuzuje. Bohužel.
V neděli VK, černý a pepřáky paní Kaliničenko - ta už byla víc rozdávačná, zbytek paní Borg. Myslím, že to rozdala tak, jak se sluší a patří.
Já jsem na výstavě byla vcelku spokojená. Víc takových rozhodčích, co trošku udělají průvan v našich stojatých vodách.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2005 09:23
- Nahlásit
Marcel Horváth ze Slovenska
Je to ten, co má méně než více vlasů?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2005 10:23
- Nahlásit
Terri
Ne, Marcel Horváth má CHS VKč Neiro. A vlasy má taky.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2005 18:57
- Nahlásit
Nikita
Ok, díky, tak to jsem si obvody propojila jinudy.
|
Danuš
|
# Zasláno: 1 Čec 2005 20:41
- Nahlásit
Terri, je snědej, pěknej a voní
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2005 21:18
- Nahlásit
Danuš
no to už zní líp
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2005 21:24
- Nahlásit
No pěknej - zrovna můj typ to není. Jestli voní jsem nezkoumala
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2005 10:12
- Nahlásit
Hele, a fotky máte? Myslím psů (VK), ne toho.. (Ale i když taky, když jste to tu tak nastínily )
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2005 12:28
- Nahlásit
Já měla foťák, ale nefotila jsem, nějak mě to nenadchlo. Snad jen ten průvan v kruhu, co předvedla rozhodčí u VKč
Já nějak když vidím, jak VK odmítá běžet po dvou kolečkách dál (a to byla půlka kruhu ve stínu, na sluníčku se psi vůbec nezastavovali), tak mě to nadšením nijak nenaplňuje
|
Locco
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2005 19:23
- Nahlásit
Já sice dve fotky mám, ale nevím, jestli to stojí za zverejnění -jeden neohrabany halama bez svalu a St.Brillant Radinie, toho je plny web
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2005 09:33
- Nahlásit
neohrabany halama bez svalu a St.Brillant Radinie
No tak to jo, tak představy mi budou stačit. Mimochodem - teď je to prvně, co kromě "nemůžu" se mi ani na národku do Brna "nechtělo". No možná je to psycho. obrana proti "nemůžu"
A...tu fotku toho vonícího? (A nebo všech rozhodčích? )
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Čec 2005 09:19
- Nahlásit
Terri, Marcela na fotce bohužel nemám. Mohla bych poskytnout paní Borg z loňského ISPU .
Nikito, Marcel voněl na dálku. Jsem od kníračů, ne, tak cítím docela dobře
|
Danuš
|
# Zasláno: 4 Čec 2005 09:20
- Nahlásit
To jsem byla já. Zase jsem to poslala dřív, než jsem se podepsala.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2005 13:12
- Nahlásit
Danuš
Jsem od kníračů, ne, tak cítím docela dobře
to jako že za ně čucháš stopy?????Chováš přece "pracáky",ne?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Čec 2005 13:40
- Nahlásit
Kdyby jste měli voňavého chlapa doma,nemuseli by jste voňuchávat cizí.
|
Danuš
|
# Zasláno: 4 Čec 2005 21:08
- Nahlásit
Sali, stopy za ně neňuchám. Ty si pamatuju . Teda vlastní. Ty cizí zkoušíme velmi pozvolna.
No a nevím, jestli se u malých dá mluvit o pracácích. Spíš trvám na tom, že něco budou mít v hlavě a při střelbě nepřetrhnou vodítko.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2005 12:32
- Nahlásit
Danuš
jo bejvávali pracáci,bejvávali - Vikinara,Astronaut,z Roznetu........kde jsou ty časy začátku osmdesátejch let.....kdy starej Amis chodil do přepadu na dvojce na Vegu jak velkej...v otočce se udržel,dělal běžně s velkejma hladký,protiútoky....žádný nervy,žádnej problém s tlakem...
To byl jedinej pes co ve svý velikostní kategorii se dal v projevu nazvat nekompromisním...hlídačka,odvazovačka,vše bez ztráty květiny:
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2005 12:34
- Nahlásit
já měla tehdy MK Robina bez PP,už můžu přiznat,že po Cil Kvent,a jedný hodně dobrý bezpapíračce,a ač jsem se snažila sebevíc,na Amise neměl nikdy....
|
Danuš
|
# Zasláno: 5 Čec 2005 13:06
- Nahlásit
Sali, bejvávalo. To co vidím dneska mě docela děsí. Z toho, co se objevuje na závodech, snad jen moje Majesta jde do hlídaček natvrdo (mívá z jedné disciplíny 20 a z druhé 18b. - totiž jak se jednou rozčílí, tak pak už není úplně v klidu, když ten samej šupák chodí okolo ní). Ale na rukáv jsme zatím nekousali. To její babička (aggi z věžiště po Latzi v.d. Wasserrine) kousala jak ovčák. Akorát měla asi 29 cm v kohoutku, tak na rukávu visela jak staženej králík
|