Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Junior handling - do jaký kategorie?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:05
- Nahlásit

Ahoj§ Právě vyplˇˇnuju přihlášky do Brna a tak mě napadlo zkusit mimo jiné i Junior handling, ať se trošku pobavíme Jenže je mi 13 let a 1. kategorie je do 13, druhá od 13...... to znamená, že můžu jít do jaké chcu nebo v té 1. to znamená, že do méně než 13? dík za odpovědi.... zkoušeli jste to někdo? Co všechno to obnáší

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:06
- Nahlásit

papillon_girl
musíš jít do druhé

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:09
- Nahlásit

leila
aha.. tak já to zkusím! Alspoń bude sranda.....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:10
- Nahlásit

leila
Ty si vystavovala, že? co tam po tobě asi tak zhruba chcou?

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:12
- Nahlásit

papillon_girl
jj hele jedš brno únor nebo červen abych mohla kouknout jinak mám takový dojem (z pozorování odvozeno) že je to to samé jako normální předvádění akorát jsou tam figury a pes musí být mezi tebou a rozhodčím a to vždy, když stojíte musíš ho pořád držet ve výstavním postoji a musíš odpovědět na některé otázky rozhodčí jako kolik má dospělí pes zubů atd...

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:13
- Nahlásit

papillon_girl
jj vystavovala ale v dobách před 10lety ještě v kategorii dítě a pes

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:15
- Nahlásit

leila
jedu v únoru.... takhle to zní docela jednoduše, ale až vstoupím do kruhu

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:18
- Nahlásit

papillon_girl
no to vždycky jo v únoru budu taky ale jenom jako zapisovatel nebo vedoucí kruhu... jsem se pozapoměla přihlásit a 400 za dorost se mi nějak extra dávat nechce jj no hlavně ty L, T a kruhové s tém přendávání do ruky když rozhodčí přechází.....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:20
- Nahlásit

leila
Tak se tam určo potkáme...

leila
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:22
- Nahlásit

papillon_girl
jj no kdyby něco pumáka budu mít s sebou by jsi ho poznat mohla ukecaná bílá bella bude i ošmikaný na pumu páč 2týdny před jedu do trenčína

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:43
- Nahlásit

leila
tak to se na pumáka těším!!! ty mojeho malýho úchylnýho papiho poznáš na 100%
a v Trenčíně držíme palce!!

Opka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 08:59
- Nahlásit

Zas tak jednoduché to není.Těch otázek je tam hodně.Samozřejmě se neptají na všechny,ale často se ptají na výstavní ocenění,třídy,skupiny.Také si mezi sebou budete vyměnovat psy.Hlavně dávej pozor aby si nebyla mezi psem a rozhodčím.
Také po tobě můžou chtít figury jako H,F,E,S a ty už jsou těžší.Musíš se chovat profesionálně a být sebe vědomá.Rozhodčí ti pomůže když zjistí že jsi na junioru poprvé.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 13:01
- Nahlásit

Opka
Také si mezi sebou budete vyměnovat psy
to zní záludně.... v kruhu budeme všichni naráz, že?? A body se získávají za to, když dobře předvedeme cizího psa nebo když se náš choví u jiných slušně????

Opka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 14:15
- Nahlásit

Musíš dobře předvést i cizího psa.Například rozhodčí řekne výměna psů,tak ten kdo je před tebou nebo za tebou tak s tím si psa vyměníš,oběhnete kolečko,postoj,někdy tam a zpět a to je vše

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 16:28
- Nahlásit

Opka
Aha... Opravdu lituju toho, kdo dostane Bowiena, když je u cizích chová se jako tele!!!!

Klárča
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 11:06
- Nahlásit

leila
Do Trenčína jedete v sobotu nebo neděli? Docela ráda bych viděla pumu "live" , když je to prý takový drak .My tam jedem taky...

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 14:35
- Nahlásit

Klárča
já jedu sobotu FCI I.sk a vy jedete kdy??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 15:02
- Nahlásit

leila
Frajerko, nechceš mi vystavit a odhandlovat tosu?

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 15:25
- Nahlásit

Mucholabka
no zkusit to můžu když mi tosičku svěříš do ruk a bude se mnou chtít jít klidně odhandluju. Jenom budu muset zkouknout styl předvádění tosu sem ještě v ruce neměla

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 15:34
- Nahlásit

leila
Jsem nepředváděla ještě na FCI výstavě nic, natož tosu, do ruk ti ji klidně dám a ještě připlatím

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 15:40
- Nahlásit

Mucholabka
no tot tak jsem poctěna... jenom ohlaš kam chcete jet abych nebyla překvapena... ale stejně jedu na všechny výstavy

Pentas
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 15:41
- Nahlásit

Mucholabka
já ci taky tosu

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 15:42
- Nahlásit

Mucholabka
vy jste druhý den než mi tak to je super.... stejnak když pojedu dál na výstavu tak tam ty dva dny zůstávám a tak nemusím hlídat aby se tosa s alfem nepředváděli naráz

Klárča
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 17:39
- Nahlásit

leila
Měli bysme měli jet taky v sobotu, ale v propozicích není zapsané, kdy jdou plemena neuznaná FCI ... Máme choďáka a budem v dorostu. Takže nejnevychovanější pes z výstavy v našem kruhu . ...

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 17:55
- Nahlásit

Klárča
tý jo ty máš chodu?? no tak to se těším moooc na setkání..... choďáčci jsopu božííí..... jj já jsem taky ještě v dorostu a budeme ten nejuřvanější pes v hale

Klárča
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 18:02
- Nahlásit

leila
A miluje jakékoliv lidi... Kdo se nad ním skloní je olízan,poskákán aaaa tak dále. Úplně vidim jak se pokusí skočit na rozhodčího . A z takového počtu lidí a psů mu asi přeskočí a bude řvát taky .

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 18:09
- Nahlásit

Klárča
no tak to jsem na šmudlu zvědavá... pumák je zase opak lidi moc nemusí... ale jak bude tvůj hafu alespoň trochu aktivní bude ho furt provokovat ke hře...

Klárča
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 18:22
- Nahlásit

leila
alespoň trochu aktivní
Kéžby trochu... On je hyperaktíva. Tu jsou jeho stránky kdybys chtěla mrknout - www.freybon-chp.wbs.cz

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 18:24
- Nahlásit

Klárča
jj no tak to si možná padnou do oka můj je na [url=www.pumidog.hu.cz]www.pumidog.hu.cz
[/url] ale je to dlouho neatualizované....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:09
- Nahlásit

leila
Pentas
Zatím mám jenom půl tosy. Má 67 v kohoutku a váží 37 kg. Psala jsem sms chovatelce a ta volala zpátky totál nasraná, kdo jí tohle udělal.
Prý by jí 50 vůbec neuškodilo. Její matka váží 60, ale je prý vyžraná
Těch 13 kg nabereme stejně až tak v létě, taky se musí aklimatizovat, tak se přihlásím na léto-podzim, třeba až bude v Benešově, nebo na Ostr. hradě, uvidíme.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání