| Autor |
Zpráva |
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 13:59
- Nahlásit
Ahoj. Ví už někdo data výstav na rok 2008? Chtěla bych se nejdřív na nějakou juknout - málopočetná plemena - a pak se možná i zúčastnit štěňat nebo dorostu (nevím jak se to dělí)
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 14:46
- Nahlásit
jejdajaja
http://www.cmku.cz/index2.php?stranka=vystavy
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 16:48
- Nahlásit
Jimmi
děkuji moc
a když psovi bude v té době 7 měsíců tak je štěně nebo dorost?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 18:38
- Nahlásit
jejdajaja
půjde do dorostu ... ten je od 6 měsíců
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 20:37
- Nahlásit
Tak 23. února je výstava na Letné tak se půjdem kouknout.
Budu moci vzít psa s sebou jen tak na ozkoušení co bude dělůat mezi tolika psy?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 21:01
- Nahlásit
jejdajaja
samo, ale musí být nejméně měsíc naočkovaný na vzteklinu, někteří vetové to píchají až v půl roce, jestli chceš na výstavu, musíš na očkování dřív
jinak každá výstava je pro psa zážitek, taky nezapomeň, že budeš platit vstup, pes ne, ale ty ano, je to asi 100,-
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 00:40
- Nahlásit
Jimmi
Já právě pořád dumám jestli ho už mám přihlásit taky jako účastníka nebo ne. Jestli to zvládnem. Asi je lepší nejdřív čumět. Ale já se moc z Prahy nedostanu na jiné. Tak jestli to risknout už teď. Nebyla jsem ještě na výstavě psů ani jako návštěvník tak vůbec nevím jak to chodí
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 09:44
- Nahlásit
jejdajaja
tak si s sebou vemte někoho kdo se vyzná. Někomu jen tak jukat nestačí - je lepší, když Vám tam někdo občas něco vysvětlí. Někdy je dobré si tam popovídat i s chovateli. Od někoho jistě psa máte - snad se nevylíhnul na peci z vajíčka, tak by tam možná šel i chovatel od kterého Váš haf je. Měl by se Vám tam určitě věnovat - vždyť je to jeho vizitka - také třeba bude chtít vystavovat chovatelskou skupinu a tak je v jeho zájmu, aby jste na výstavy jezdila jestli máte opravdu hezkého jedince. Co vlastně máte za plemeno?
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 09:54
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Mám ACD - australský honácký pes - foto je v chov psů v diskuzi ustraláčci Myslím si, že hezký je, aspoň pro mne. Jeho máma pár pohárů má a pán právě říkal ať to zkusíme. Jenže pán není moc velký mluvka, a tak nevím jestli mi odepíše na můj e-mail kde se ho na to ptám :O/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 12:34
- Nahlásit
jejdajaja
zkus to,my jsme na první výstavu šli koukat v Brutových necelých 4 měsících, aby jsme věděli, co a jak. Že by nám to nějak pomohlo, to teda ne, další výstava byla v Brně a nějak jsme nedomysleli cestu a únavu jak naší tak psí.
V Praze už to bylo lepší. Takže Alfíka přihlaš a určitě ti tam někdo poradí.
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 16:25
- Nahlásit
brut
Jj, děkuji Musím rychle odeslat peníze a přihlášku do klubu málopočetných a snad dojde včas ta členská karta. Psal mi bývalý majitel, že si nakonec tu červenou fenečku Aninu nechali a že přemýšlí, že jí také zapíšou Jenom budu muset ještě dost trénovat, protože Alf, když s ním běžím na vodítku tak je jak z divokých vajec a buď rve hubou vodítko a nebo mě kouše do nohou, prostě honácký pes
Tak jsem asi na 75% rozhodnutá jít s ním jen aby nám ještě vše vyšlo i s dětma a s papírama.
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 16:31
- Nahlásit
Jak poznám, který den a v kolik a kde máme být? To mi napíšou v přihlášce? Nějak se v těch všemožných zkratkách nevyznám
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 16:39
- Nahlásit
A ACD je uznané plemeno FCI nebo neuznané? Nemůžu to najít...
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:04
- Nahlásit
Ta je hrůza, když se pouštím do něčeho o čem nevím zbla nic
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:53
- Nahlásit
jejdajaja
Aby jsi mohla na výstavu, tak tam potřebuješ poslat přihlášku z téhle stránky http://www.vystavapsu.cz/ - otevřeš si "přihláška" ( tu si vytiskneš a vyplníš) , peníze ( 800,-) i přihlášku pošleš dle "propozice" na téže stránce. Členem klubu chovatelů být zatím nemusíš.
Zrovna tak je v propozicích napsáno,že přejímka psů je od 7.00 do 8.30, výstava začíná v 9:00. V kolik se dostanete na řadu lze pouze odhadnout, záleží, jestli před australákama bude ještě vystavováno nějaké jiné plemeno nebo ne. ACD jsou uznaná plemena Jo a ještě, ACD se vystavují v sobotu
Právě jsem koukala na rozhodčí a váhám, jestli nepřihlásím Bruta. Máme rozhodčího, který má sám australáky.
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 19:30
- Nahlásit
brut
takže nemusím být v klubu?? mě chovatel říkal, že jo / ale tím by se vše zjednodušilo
Já začínám silně uvažovat o tom, že Alfa přihlásím...prý v dorostu o nic nejde, i když to hodnocení velmi nadějný by nebylo špatný pro případné uchovnění aspoň se juknu jak to tam bude rovnou na čisto...já se asi nikam jinam než do prahy nedostanu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 19:35
- Nahlásit
jejdajaja
my taky nejsme v klubu
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 20:28
- Nahlásit
brut
Jj, tak to je fajn...já to ani nemám moc ráda to členství kdekoliv zavazuje a ještě tam nebyla zrovna moc příjemná paní na telefonu, neochotná vůbec poradit, že máme ještě dost času (já volala kvůli tomu co je potřeba k chovnění) jako kdyby tam měla nevím kolik práce...
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 16:49
- Nahlásit
brut
teď koukám na cenu přihlášky: nebude to pro mne jen 500,- pro dorost?
|