| Autor |
Zpráva |
KatkaM
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:34
- Nahlásit
Ahojte,
v únoru na MVP ČMKU v Brně proběhne v rámci závěrečných soutěží VELKÁ NÁRODNÍ CENA českých FCI uznaných i českých dosud neuznaných plemen. Této soutěže se mohou zúčastnit všichni přihlášení psi českých uznaných i neuznaných plemen. Při účasti v této závěrečné soutěži, bude všem vráceno 50% výstavních poplatků.
To je docela hezké, ne? Psiska dostanou slevu a navíc mohou propagovat česká plemena. )
1. uzávěrka je už 14.12.!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:43
- Nahlásit
KatkaM
da se prohlasit tibetska doga za ceske plemeno??? ze bychom jako chteli slevu ...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:48
- Nahlásit
KatkaM
tak to je SUPER!
jen houst a na vice vystavach, at se nase plemena propaguji!
asi si udelam v unoru vylet na vystavu
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 15:32
- Nahlásit
myslím že to je krok kupředu v zahraničí něco podobného tuším funguje již pravidelně jen by to chtělo aby to bylo na více výstavách určitě to podporuju ačkoliv národníplemeno doma nemám ale mám je ráda od krysaříka po českýho hoskýho .-)
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 12:06
- Nahlásit
lidí tak kdo jedete a kdy a popřípadě co vystavujete... dal by se udělat nějaký sraz ne??
ajunka
jj třeba v maďarsku máme 50%slevu v Polsku myslím chodí národní plemena zdarma... teda bylo to tak nevím jak je to dnes...
|
replik
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 12:08
- Nahlásit
Vzhledem k tomu, že dle mého se spíš s národní plemeny u nás zametalo, tak je to první vlaśtovka.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:54
- Nahlásit
leila
já jedůůů, ale to ty víš ;)
replik
a jak je známo jedna vlaštovka ještě jaro nedělá nebo tak nějak to přísloví bylo
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:56
- Nahlásit
Shelticka
jojo tebe vím znám páč si pěkně sedneš k nám do vagónu a povedeš ale je super že máme kruhy hnedka vedle sebe
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:59
- Nahlásit
Já taky jedu s pejskem a fenkou číňana. Jsme v pavilonu Z, první galerie.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:01
- Nahlásit
jorkaAmálka
jéé sobota nebo neděle?? příjdu se na vás kouknout možná vemu i ten můj prehistroický foťák
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:02
- Nahlásit
Shelticka
jinak mám domluvenou kámošku co docela dobře fotí.. no ty jí znáš... lucka.meggy tak jestli přijede a chtěla by jsi beljsknout conií já už mám domluvené vyfocení skupinovky pum a puli
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:08
- Nahlásit
leila
Jsme v neděli, ale v sobotu se tam budu taky poflakovat jelikož dcera jde do Junior Handlingu. Tak se přijď určitě podívat )
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:10
- Nahlásit
leila
jó? já mám pocit, že řikala, že do Brna nepojede, ale tj už dřív jo tak to bych chtěla akorat nevim jestli ju poznam
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:22
- Nahlásit
Shelticka
no já ju poznám.... teda ona pozná pumu ... jj ona dneska říkala že možná že to ještě není na 100% jinak safča hárá tak nebude vystavovat..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 15:15
- Nahlásit
ahoj, máte nějaké zkušenosti s ubytováním v Brně? pokud možno levnějším?
|