Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Elektronická přihláška - Olomouc
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 10:57
- Nahlásit

Ahoj! Ještě před 1. uzávěrkoudo Olomouce jsem se chtěla přihlásit, tak aby to bylo co nejrychlejší, zkusila jsem el. Přihlášku. Vyplnila jsem ji a hned odeslala. Přišel mi e-mail, že pop zaplacení poplatku se bude přihláška dále vyřizovat Den na to jsem zaplatila a poslala formulář, že je zaplacenio. Na to mi už ale žádný potvrzující e-mail nepřišel, tak nevím, jestli jim poplatek na účet docšael nebo ne! Nevíte někdo, jak xe to pozná? To se to dozvím, až když mi dojde nebo naopak nedojde list na výstavu? Fakt nevím, prosím pora´dte! Nechcu kvůli takové prkotině výstavu zameškat

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 11:10
- Nahlásit

papillon_girl
Co tkahle zkusit napsat poradatelum?

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 12:10
- Nahlásit

papillon_girl
Když se znovu přihlásíte do systému na online přihlášku, tak vlevo dole je stav vaší přihlášky. Bude tam buď - neuhrazený poplatek, nebo - před kontrolou zaplacení, nebo - zaplaceno ! Ale jak jste poslala potvrzení o zaplacení ? Přes formulář o zaplacení ??? Nebo jen doklad o zaplacení ne jejich mail ? Mimochodem, je to tam celkem přehledně popsané a srozumitelné.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 07:30
- Nahlásit

jorkaAmálka
tak tak, konečně na to někdo "přišel"... o dost to člověku zjednodušší život

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 20:16
- Nahlásit

jorkaAmálka
díky§ Já to posílala přas účat, a fotmulář usem odeslala te´d jsem objevila stav přihlášky, před kontrolou zaplacení§ to znamená, že poplarttek přišel, že? Pormiňte mi moje dotazy, ale blond vlasy mi nikdo neobarví......... stejně by mi to zůstalo na mozku§

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:29
- Nahlásit

papillon_girl
Pokud jsi to platila přes účet, potvrzení nezasíláš !!! Je tam kolonka - přiložit kopii dokladu o zaplacení ( pouze při platbě složenkou ) Ale musíš odeslat ten formulář o provedené platbě !!! Doufám že jsi jako variabilní symbol napsala tvůj přidělený klíč !!! Kdyby poplatek přišel, budeš tam mít napsáno - zaplaceno !!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:11
- Nahlásit

jorkaAmálka
a nééé..... Já to do toho variabilníoh symbolu nenapsala......... zkusím se s nimi zkontaktovat a nějak to domluvit

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:12
- Nahlásit

jorkaAmálka
No nic.... asi se zkontaktuju zs pořadatelem a jestli se to nevyřeší, pošlu mu to normálně jako každy rok!

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:15
- Nahlásit

papillon_girl
Je tam uvedený kontaktní mail, napiš jim. Napiš jim číslo účtu ze kterého platba odcházela a název účtu ( na koho je účet napsán ) Dohledat to určitě půjde, jen s tím budou mít více práce

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání