Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Speciální výstava teriérů - podzim 2005?
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:11
- Nahlásit

Dobrý den, někde na internetu jsem objevila informaci, že by na podzim měla být speciálka teriérů. Prosím, nevíte někdo, jestli ta výstava opravdu bude, a jestli ano, nemáte prosím podrobnosti? Děkuji, Linda L.

Evicka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:37
- Nahlásit

Lindo specifikuj terierské plemeno. Některá terierská plemena mají své specializované kluby a ty si dělají speciálky sami a potom je pro všechna ostatní terierská plemena Klub chovatelů terierů a ten organizuje speciálku pro tento zbytek, ale plemena, která nejsou pod tento klub řazena tam nemají přístup. Příklad - foxterieři mají svůj specializovaný klub, nemůžou se tedy účastnit speciálky, kterou pořádá KCHT, neboť toto plemeno nezastřešuje. Jinak vše bude na netových stránkách. Zkus zadat Klub chovatelů terierů a uvidíš, co ti naběhne. Tenhle Klub já nesleduji.
Jinak v Polsku bývá na podzim Národka pouze pro teriery, náš Klub má speciálku v září 2005.

Anonymní
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:40
- Nahlásit

Děkuji za odpověď, jde o plemeno Parson Russell Terrier. Minulý rok byla speciálka spojená s klubovkou, ale letos není. V klubu chovatelů teriérů se nemůžu nikomu dovolat. Linda L.

Evicka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:55
- Nahlásit

Lindo, zkuste přímo paní Tichou, nebo zkuste p. Františka POlehňu, ten dělá šéfa rozhodčích pro celou skupinu 3, tak snád budou něco vědět. Nebo pošlete zprávu mailem, určitě Vám někdo odpoví.

Anonymní
# Zasláno: 17 Čen 2005 11:04
- Nahlásit

Děkuju, budu to pilně zkoušet, volat pana Polehňu - to mě nenapadlo. Linda L.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání