| Autor |
Zpráva |
cumka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 17:55
- Nahlásit
Dnes jsme na NVP v polském Rybniku s pesou vyběhali V1, CWC, NDPwR. Byli jsme na zahraniční výstavě poprvé a celkem mě udivilo, že jsme dostali "pouze" jednu medaili (a tu za umístění V1), za tituly CWC a NDPwR nedávali nic- dokonce jsme neobdrželi ani kartičku CWC (jak je to u nás za CAC zvykem a taktéž poté podmínkou při uznání šampionátu). Tak teď nevím, jestli nám tuto kartičku pouze zapoměli dát, nebo zda v Polsku to chodí jinak- poté mi není jasné, jak prokážu splněné podmínky pro udělení polského šampiona. Děkuji zkušenějším za odpověď.
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:58
- Nahlásit
Vím, že jsem v Polsku dostala normálně kartičku CWC. Tak Vám ji asi zapoměli dát. A máte to zapsané v rodokmenu a posudku.
Zkuste tam teda napsat na toho pořadatele výstav, jestli Vám ji pošlou. Nebo pak, až budete žádat o šampiona, poslat kopii posudku. Snad to bude stačit.
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 17:16
- Nahlásit
cumka
No, sice to jsou socky, viz Světová výstava, ale kartičky by dávat měli.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 19:12
- Nahlásit
cumka
Já tam byla taky. Kartičky opravdu nedávali. Ale vím, že to není potřeba. Šampionát se vyřizuje zasláním kopii posudkových listů. Toť vše. Běžně se kartičky v Polsku nedávají.
|
ver
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 19:37
- Nahlásit
Naposledy jsme dostali kartičku v Polsku někdy loni v květnu. Dnes už kartičky nedávají, nejsou potřeba. Do Polska jezdíme pravidelně. Šampión se v Polsku vyřizuje elektronicky, nic není potřeba posílat poštou, vše si ověří sami na základě zadání místa, datumu a startovního čísla.
Všechno v pohodě funguje, zrovna minulý týden nám přišel potvrzený šampión. Jen upozorňuju, že vyřízení šampiona trvá asi dva měsíce.
|