| Autor |
Zpráva |
Dana01
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2007 22:49
- Nahlásit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost se třídou štěňat na výstavě, pokud nám ještě nedorazil průkaz původu. Máme fenku ze Slovenska, nyní jí bude 5 měsíců, poslední informace je z poloviny července, že průkaz zkazili a vracel se k předělání, chovatelku se mi nedaří kontaktovat (telefon nebere na mejly neodpovídá, asi je na dovolené :smirk .
2. září máme první výstavu, k přihlášce PP nepotřebovali, měla jsem ho dodat později. Co když mi do té doby nedorazí? Máme tam vůbec jezdit? Nebo jim bude stačit očkovák, když je to "jen" třída štěňat? Díky za zkušenosti.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 05:41
- Nahlásit
zkus si zavolat na ČMKU,ale dle jejich sdělení /jsme na tom se štěndem podobně/by pořadatel u třídy štěňat PP vyžadovat neměl.
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:45
- Nahlásit
Pentas
Díky za radu. Volala jsem na výstavní výbor a moc nadšení ze mě nebyli, říkali, že by nás správně vzít neměli (protože nevím ani číslo zápisu), ale pokud jsme už přihlášení, tak nikdo PP kontrolovat nebude....riskneme to, snad nás nevyhodí.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:52
- Nahlásit
Dana01
protože nevím ani číslo zápisu snad má tetování ??? Nikdy po mě PP u vstupu nechtěli, ale pokud si budeš chtít zapsat umístění, budeš mít problém...
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:12
- Nahlásit
blanulinka1
No tetování má, ale hodně špatně čitelné (pořádně jen dvě čísla), proto jsme jí nechali načipovat - číslo čipu by se mělo nalepit na PP a pak už nebude vadit, že je tetování zlé.
Je mi jasné, že pokud nebudu mít PP, tak si umístění zapsat nemůžu nechat, i když na jiném fóru probíhala diskuze o dodatečném zapsání a dá se to dopsat. Věřila jsem, že když je chovatelka Prezidentkou klubu na Slovensku, musí být její chování seriózní...bohužel jsem se zklamala. Volala jsem ne SKJ a exportní PP vystavili 2.8., nechápu, proč je ještě nemám!!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:18
- Nahlásit
Dana01
V kupní smlouvě číslo tetování také nemáte? Dodatečně se dá dopsat, ale řekla bych, že to bude pěkná "papírová makačka"... Bohužel ani tady nejde o to kdo je jaké "zvíře" ale kdo je jaký člověk Prezdientství serioznost nezaručuje Co je to vlastně za rasu?
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:28
- Nahlásit
Slyšela jsem, že u "štěňat" na tom nebazírují, bývá to časté. Ale osobní zkušenost nemám.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:29
- Nahlásit
Dana01
oni na tom SKJ maju asi dost bordel, a v lete ked su dovolenky, je to este horsie...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 17:32
- Nahlásit
Budeme tam také, tak se třeba potkáme ( jsme v kruhu 2 start.č. 62) (drsnosrstá trpasličí jezevčice, tř. mladých )
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:48
- Nahlásit
blanulinka1
Spíš bych řekla, že kupní smluvu také nemáme!!! Je to můj první pes s PP, takže mě přišlo, že zkušená chovatelka, ví, jak na to a já se nechám jen vést.
Smlouva měla přijít s PP. Mám jen štěně, očkovací průkaz a chovatelku, co mi nezvedá telefon (Zita Lukáčová, Čierna Hviezda, chová berňáky). V téhle chvíli jsem ráda, že je ten průkaz aspoň vydaný a nemám bezpapíráka!!
Jinak Vás zkusíme na výstavě najít, my jsme v kruhu 14, fenka se jmenuje Felicity
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:35
- Nahlásit
Dana01
Tak to je hustý......a bez kupní smlouvy se těžko něčeho dovoláš,když by byl problém...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:41
- Nahlásit
Dana01
Nemáte smlouvu? Ty brďo...
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:47
- Nahlásit
Ať žijou "seriózní chovatelé"....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 11:24
- Nahlásit
Dana01
no...na to že je to "prezidentka"... Asi jsem skutečně měla štěstí na chovatelku. Protože jsem smlouvu i papíry dostala při převzetí štěníka... S chovatelkou jsem se před neznala, ale teď jsme na tom tak, že spolu jezdíme na výlety, na víkendy pod stan, děláme různé akce... Dokonce se chystáme na týden na hory A to co mi zaručuje ve smlouvě (např. trimovaní 2x do roka zdarma, nebo hlídání...) by ani nemusela... Vlastně jsem koupila současně se psím kamarádem i lidské přátele
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:32
- Nahlásit
blanulinka1
No tak to je krása . Na kamarádku na výlety můžu zapomenout, mě by stačila smlouva a papíry , kdyby to nebylo skoro 700 km, tak tam sjedu a nehnu se od domu, dokud mi obé nedá, takhle pořád čekám, že je pošle , ale trpělivost už přetéká. Na dobré vztahy už kašlu a příště budu chytřejší.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 14:24
- Nahlásit
Dana01
tak držíme pěsti a příští víkend se třeba potkáme...(my budeme mít kruh asi hned u hlavního vchodu
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:20
- Nahlásit
blanulinka1
Jupí, včera přišli papíry i smlouva
Když budete u vchodu, tak na vás půjdeme počíhat, naše malá zbožňuje všechny pejsky bez rozdílu věku a velikosti, tak ať se seznamuje
|