Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Kynologický areál Zbraslav u Brna
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 07:50
- Nahlásit

Můžete mi prosím někdo poradit, jak se dostanu, nebo kde je Kynologický areál ve Zbraslavi u Brna? Potřebovala bych nějaký podrobnější popis cesty. V sobotu tam máme klubovku a nerada bych se někde motala. Pamatuju si, že jsem kdysi jela lesem po polní cestě, ale takových cest jsou mraky. Pojedu ve směru od Rosic.Děkuju moc

cilka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 11:43
- Nahlásit

monika

přímo na klubových stránkách je v propozicích celý plánek cesty ...
Taky jedeme .

monika
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:42
- Nahlásit

cilka
no ten mi toho moc neřekne o umístění areálu. čuměla jsem do toho, ale moc chytrá z toho nejsem.

evle
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:36
- Nahlásit

Když pojdeš od Rosic, tak projedeš Rosice směrem na Zastávku u Brna, dojedeš do Zastávky a tam je značka na Zbraslav do prava. Pojedeš teda do prava a pojedeš do takovýho kopce. Po nějaké době po tobě cedule budou chtít, abys odbočila do prava, tak je neposlouchej, jinak se budeš muset motat přes vesnici. Jeď pořád rovně do toho kopce, té odbočky si vůbec nevšímej a dojedeš taky do Zbraslavi. Jak se budeš blížit k vesnici, tak po levé straně uvidíš takovou větší budovu. Po pravé straně jsou nějaký nový baráky. Takže ty odboč hned první odbočku do leva kolem těch budov a pojedeš směrem do lesa. Tam už to nemůžeš minout, pojedeš pořád rovně a dojedeš k závoře přes cestu. Před tou odbočíš do leva do areálu.
Snad ti to trochu pomohlo a přeju šťastnou cestu.

monika
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:40
- Nahlásit

evle
no, dííííky moc. To je přesně ten popis co jsem potřebovala.

evle
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 14:08
- Nahlásit

To jsem ráda a pak dej vědět, jak to dopadlo, těžko tě tam poznám.....

cilka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 14:24
- Nahlásit

monika
no jo máš pravdu , takhle dopodrobna to tam tedy není .
Nějak si s tím ale hlavu nelámu , předpokládám že nebudeme sami
kdo v tu dobu pojede na tu monstr akci tak že se přilepíme na někoho kdo má v aute dogouše a bude !
Vystavuješ ?

evle
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 14:27
- Nahlásit

Jo, jo, vystavuju. A neboj, určitě se ta Zbraslav hledá líp než loni to Sněžné nebo Želivka

monika
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 20:21
- Nahlásit

cilka
evle
vystavuju v mladých žíhaných fenách, budeme tam jenom 3 takže mě určitě poznáte.Žíhaná Falstar Rendog alias Fanynka je moje zlatíčko. Jinak držím palce. Vy budete kde?

monika
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 20:59
- Nahlásit

evle
moc, moc děkuju, našli jsme to podle toho tvýho popisu rychle.

evle
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 07:28
- Nahlásit

Tak to jsem moc ráda. Jinak jsem po žíhaných sice nakukovala, ale na kruhu jsem je nestihla. Motala jsem se kolem skvrnitých, nebo jsem někde kecala. Prokecala jsem toho hodně.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání