Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Pro Jimmi a Bláňu :)
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:07
- Nahlásit

Kreis
No, on moc nemusí "cizí" lidi...neber to osobně, holky zná, chodíme spolu venčit a tak, bylo mi řečeno, že pokud by s náma na pokoji byl někdo "cizí" tak pojedu sama...

Kreis
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:41
- Nahlásit

younglady: To bych chtěla vidět, zatím na Arouše vyjel jeden malej pes a prvně před ním zdrhala a když jsme je pak dávali očichat, tak po ní vyjel a Arleen mu jen uhla stylem, že mu za to fakt nestojí Aris zatím do žádného konfliktu nešla, vždycky si lehla na záda, ale jinak to nemá samo cenu pokoušet.

blanulinka1: OK

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:42
- Nahlásit

Kreis
není to moc "společenské plemeno"...se asi bojí, aby ho v noci někdo nekousl...srry

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:44
- Nahlásit

blanulinka1
A bóže, Toman je takovej stydlín jo?
Dělám si prdel, vím jakej je..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:46
- Nahlásit

Syska
vím jakej je... No právě... POkud už někoho zná, tak je to v pohodě...ale jinak...Morous

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:01
- Nahlásit

blanulinka1
a dyby se náááhodou stalo,že bych jela - tak já bych mohla bejt s Váma? (mysim,že s Tomanem problém nebude ne? se taky trocha známe ne? )

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:03
- Nahlásit

Mar
trochu? jsi spala v jeho triku dvě noci...to už něco znamená

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:06
- Nahlásit

blanulinka1
no jo no takže popř.by to šlo? co ostatní holky na to? (budu to vědět ale až na posl.chvílu,jestli pojedu nebo ne..)

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:30
- Nahlásit

Mar
Neptej se vůbec, takovou "atrakci" si holky nemůžou nechat ujít...

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:36
- Nahlásit

Syska
počki počki, dyk my sme tiší a nudní - já s tím malým kříženečkem chrtíka . . . .

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:40
- Nahlásit

Mar
Syska
Kristepane, to dopadne...

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:41
- Nahlásit

blanulinka1
tss,co zase ségra je?

abby
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:41
- Nahlásit

blanulinka1

Sorry,že sem lezu.Obdivuju tvýho přítele,že bude spát s tolika babama na pokoji.I když je zná.To by málokterej chlap překousnul

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:42
- Nahlásit

abby
on tam bude ještě krom mého i Jimmi manžel Říkaly jsme s holkama, že si v noci ti dva zalezou do jedné postele a budou se klepat strachy...kdo je napadne první...

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:43
- Nahlásit

abby

Sorry,že sem lezu.Obdivuju tvýho přítele,že bude spát s tolika babama na pokoji.I když je zná.To by málokterej chlap překousnu

ale zase spousta chlapů by to nepřekusovala, ba naoupak by to přímo uvítala

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:45
- Nahlásit

Mar
tsss ségra...voe to ten loveckej zámeček spadne... Berry voš.ká Béďu, Abby i Jimma...Béďa pak vleze do tlamy Abby, ta ji sežere a nakonec se bude přetahovat s Jimmem o balónek a při tom je bude obskakovat Borůfek... Toť moje představa klidného víkendu

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:45
- Nahlásit

blanulinka1
Tomík to zvládne, ten nápor bab v květnu zvládl taky a to jsem se tam před ní přeci převlíkala v ložnici, si vzpomeň a zvládl to na jedničku..:-D já si až pak uvědomila:aha, to je Tom vlastně a né Zdeny..

abby
Můj by to naopak přivítal a ještě by jim na dobrou noc vyprávěl pohádky o podprsenkách... jako to dělal na buldoččím srazu.

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:46
- Nahlásit

blanulinka1
....a pak borůfek ukousne jimovi nohu,protože se ten nemá co tahat o balónek s "jeho babama"

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:47
- Nahlásit

Syska
Můj by to naopak přivítal a ještě by jim na dobrou noc vyprávěl pohádky o podprsenkách... jako to dělal na buldoččím srazu.

a ty,co by nespaly přímo s ním na pokoji by před večerkou s touto pohádkou obešel v jejich ložnicích - jako to bylo na sraze

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:48
- Nahlásit

Mar
Ano, přesně tak..a pak by usnul s nohama v něčí kabeli..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:49
- Nahlásit

Syska
no, myslím, že nahý ženský je to poslední co mu vadí...
Mar
A Jimmi si to naštěstí nechá líbit, bo je submisivní Jen má poslední dobou zálusk na Bedřicha...a Bedřichovi se to nelíbí, tak ho možná sežere dřív než to stihne Borůfek... Takže pokud to dobře počítám zůstane po tom víkendu jen Abby, protože ta nakonec sežere i Borůfka, bo ji bude chtít taky šuk.t, když tam zůstane poslední...

abby
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:51 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

blanulinka1

Tak to jo.
Ten můj by to překousnul,nic by na to neřekl,ale vím,že by mu to vadilo.Ale zase záleží,jak dalece se všichni znáte.A když tam máte dalšího chlapa...
Takhle mu tam zaparkovat pár autíček nebo šachových partií

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:54
- Nahlásit

abby
Jimmiovci mu padli do oka hned na Želivce, takže to je v pohodě, bydlíme kousek od sebe a Alča (Younglady) je naše cvičitelka na cvičáku, jezdíme spolu na výstavy a tak...

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:56
- Nahlásit

blanulinka1
akže pokud to dobře počítám zůstane po tom víkendu jen Abby, protože ta nakonec sežere i Borůfka, bo ji bude chtít taky šuk.t, když tam zůstane poslední...
a pak scípne na torzi, páč žaludek plnej těch psů se jí votočí

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:57
- Nahlásit

blanulinka1
Jimmiovci mu padli do oka hned na Želivce, takže to je v pohodě, bydlíme kousek od sebe a Alča (Younglady) je naše cvičitelka na cvičáku, jezdíme spolu na výstavy a tak...

a já???

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:00
- Nahlásit

Mar
ty seš ségra...ne voe? to je samosebou Takže kdo chce přijít o psa, nechť se hlásí na "náš pokoj"

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:09
- Nahlásit

Mar
ja se nechchi motat do tyhle debaty a kazit nejak rodinne vztahy, ale omlouvam se, ale nemuzu byt cely vikend na pokoji s buldockem :/ straaaaasne je nemam rada a Abby je boji jejich chrochtani
Moc se ti omloouvam, ale proste za to ani jedna nemuzeme :/

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:14
- Nahlásit

younglady
ókáčko - stejně aninevim,estli pojedu,ale je to škoda, žádnou parsonku Berry ještě blíže "nepoznal"

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:45
- Nahlásit

tak jsem si debatu o našem ubytku pročetla, zasmála se a polila se kafem...tímto bych to uzavřela: 2x fenka + Jim je konečný počet

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 11:32
- Nahlásit

blanulinka1

Jak si chtěla vidět jak vypadá Ibizský Podengo, tak posílám stránky mojí kamarádky, která je chová

http://bohemia-balada.ic.cz/uvod.htm

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání