Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Sen zvířat 2007 - umisťovací výstava psů z útulků
Autor Zpráva
Hanca
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:48
- Nahlásit

Sen zvířat - 15. září 2007

Zvířata zde byla mnohem dříve než my lidé a doprovázejí nás po celou dobu naší existence... Velmi nám pomáhají různými způsoby: v hipoterapii, canisterapii, asistenční psi pomáhají tělesně handicapovaným lidem, pomáhají při policejní práci a nejhezčí pohled na svět je ze hřbetu koňského sedla... A jediné, co od nás chtějí, je pochopení, pohlazení a láska...

Jako poděkování těmto tvorečkům vznikla umisťovací výstava pro útulky z celé České republiky s názvem Sen zvířat. Výstavu organizuje a pořádá redakce časopisu Planeta zvířat.

Tímto si Vás všechny dovolujeme co nejsrdečněji pozvat na 2. ročník umisťovací výstavy Sen zvířat, který se koná 15. 9. 2007 opět v areálu Hoffmanova Dvora v Praze ve Vinoři

Web. stránky: http://www.senzvirat.cz/vystava.html

želva
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:29
- Nahlásit

tak já tam budu vypomáhat s luckou točekovou a s ostatními

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 19:29
- Nahlásit

My tam vezem Liškovou s tím jejím psincem. A kdo neznáte Liškovou tak se máte na co těšit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 19:31
- Nahlásit

Biluška
Takže tam budeš?No to asi uděláme hromadnou exkurzi

Hanca
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 12:25
- Nahlásit

Tak to je fajn. Alespoň Vás poznám. Jsem tu celkem nová (asi měsíc). Teda, budete-li mít zájem. V poradně Desenského i tady Vás vidím, že sem píšete, tak budu mít alespoň tu čest Vás vidět osobně, pokud to nebude dříve na nějaké Free sobotě v Ovčárech.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 12:47
- Nahlásit

Hanca
Nevim esi je to na mně(zmátlo mě to :budu mít čest ),ale jasně se těšim!Ne freečku jsme byli ted a určitě se promítnem na kempování.Co máš za psa?

Hanca
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 12:59
- Nahlásit

Bígla, ale nebudu ho mít s sebou. Tak psala jsem všeobecně všem, co tu nechali svůj odkaz.

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 17:03
- Nahlásit

tak tady něco málo je napsané
http://www.senzvirat.cz/

Tchor
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 18:41
- Nahlásit

A par fotek

dejavu
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 19:02
- Nahlásit

nemate nekdo peknou fotku toho Bouchaleckyho kokra Henryho, cernej, co tam byl?

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:37
- Nahlásit

dejavu
zkusím to najít,něco fotila Lucka točeková,ale jestli je hezká ...

Tchor
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 07:59 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

dejavu
Myslis tohohle?

Ale stejne je tohle jedina fotka co mam

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 08:37
- Nahlásit

ne, myslim tohohle, protoze bych mu rada vymenila tu hnusnou fotku za hezci, ten pes to v utulku mimoradne spatne snasi, tak se snazim ho zoufale udat, uz takhle ma problemy, srazil ho vlak a prisel o oko a na ty vystave jsem koukala, ze i to zbyle ma strasne cervene a nemocne,
takze pokud mate nekdoho tohoto am. kokra na lepsi fotce nez je tato, budu vdecna

LucieT
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 08:31
- Nahlásit

ta fotka co jsem fotila neni moc dobra.To je tahle uz lepsi.Ten kokrik je hrozne roztomilej.Moc se mi libil.Jenze ja uz mam doma prepejskovano.

LucieT
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 08:33
- Nahlásit

Tchori,pokud to nevadi dovolila jsem si dat odkaz s udanim tebe,jako autora,na ty pekny fotky se Snu zvirat je to na www.faunicka.com

LucieT
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:05
- Nahlásit

koukala jsem,ze ten druhy krasny pejsek,ktery byl na Snu zvirat je jiz umisteny.

želva
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 15:04
- Nahlásit

LucieT
jakej?

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 15:16
- Nahlásit

želva
prosim te, Zelvo, vidavam te tady, ale na ICQ se mi te nepodarilo dohnat, muzes se mi ozvat?

želva
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 15:24
- Nahlásit

dejavu
máš u nás odpověd,zítra už to napravím,mám volno

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání