| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 15:08
- Nahlásit
Chtěla bych se zeptat jestli někdo jede na tuhle výstavu na oba dny a popřípadě mi mě mohl vzít ještě nevím jestli budu mít odvoz tak se ptám předem na výstavu by mi měla chovatelka dovést 3měsíční štěňátko které budu rovnou vystavovat tak jestli někdo jede ozvěte se prosím dojedu kamkoliv
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 20:15
- Nahlásit
leila
Já určitě jedu na oba dny, jsem z Brna. Kdyžtak mi napiš mail.
3829.jork@seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 21:46
- Nahlásit
leila
bysme tě vzali, ale není v tu dobu náhodou tábor? Jestli jo, tak tam asi nepojedu
Mimochodem, jak chceš toho pumíka vystavovat, když k němu nebudeš mít rodokmen? A v které třídě se dá vystavovat tříměsíční štěně? To není ještě ani do dorostu,ne? Nechci tě strašit, ale já jsem z maďarů vyrazila Belindin rodokmen když jí byl rok a půl. A na cvičáku mají velškorgiho z Polska a s jejich rodokmenem to vypadá na podobnou anabázi jako s Belininým.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 09:13
- Nahlásit
Biluška
Jj právě že je mno vystavovat ve třídě baby a s pořadatelama jsem dohodnutá že PP pošlu dodatečně a s chovatelkou zase že to zařídí co nejdříve mno já mám podobné zkušenosti s maďarama PP jsme dostali až v 9měsících ale známí dostal PP už ve dvou ono je to hlavně na chovateli
|
venda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 09:37
- Nahlásit
leila
jo aha, už vidim co to je duodoube tak si to v tom mailu oprav, to víš, já nevystavuju, tak nesleduju
|
leila
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:25
- Nahlásit
venda
jj jasně
|
leila
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 12:35
- Nahlásit
jorkaAmálka
jj tak kdyby mi odvoz skolaboval tak dám určitě vědět a jak tam budete spát v hotelu v autě nevo ve stanu ??
|