| Autor |
Zpráva |
amandaa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:36
- Nahlásit
ahojte...chcela by som s havom na vystavu, este do baby triedy, nech vieme ako to tam a chodi a aj to ci sme vlastne vhodni na vystavy. stat sa pomalicky ucime...len neviem ako naucim psa ukazat zubky. on si ich nechce dat pozriet ani za nic na svete
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:54
- Nahlásit
amandaa
V baby třídě je to v pohodě. Zoubky většinou vidět nechtějí.Ale určitě trénuj. Já malou čím taky pomalu. Chce to trpělivost a začít od malinka. Tu starší jsem to moc neučila a tak nám to trvalo déle. Zatím chtěj,aby ukázala skus.
|
amandaa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:58
- Nahlásit
ved hej pomaly, ale neviem ako mam na to ist...na to musi byt daka zvlastna technika
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:08
- Nahlásit
amandaa
chce to pomalu a hlavne zacit co nejdriv, ja cubine koukala na zuby uz od osmi tydnu co jsme si ji prinesli domu, je to proste dalsi povel - zuby. Reknu zuby a odhrnu pysky, kdyz ukaze, pochvalim a odmenim, jak rikam, proste sem ji z toho udelala dalsi povel. Neni na to celkem ani technika, jde spis o povahu toho psa, nekteri se boji a nechteji ukazat zuby ani za nic. Hlavne je dulezity naucit ji ukazovat zuzby i jinym, aby si nechala sahat do tlamy i od cizich lidi, pac jak urcite vis nekteri rozhodci si do tlamy radeji sahnou samy.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:13
- Nahlásit
amandaa
Na prohlížení skusu není třeba zvláštní techniky. Nejlépe při tom použít nejaké slovo. Já upozorním štěně sloven ,,toubky" ona spozorní a drží. Horší je to s otevíráním tlamičky. Vždycky jsem měla na to určitý styl a nedávno jsem viděla v knížce jak se to správně dělá. Jednou rukou držíš horní čelist a prsty druhé ruky odkryješ zuby na spodní čelisti. Nevím jak bych ti to popsla,abys to dobře pochopila. Našla jsem tuhle fotku v knížce Chov psů
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:14
- Nahlásit
younglady
jsem kapánek pomalejší
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:15
- Nahlásit
LenkaK
ale v podstate stejny nazor
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:18
- Nahlásit
younglady
ale jak se dívám s plno překlepů
|
amandaa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 07:55
- Nahlásit
diky za rady...bude to skusat..ale ked ho na to presvedcim, tak mu spravim tortu na oslavu )
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 10:12
- Nahlásit
amandaa
Podívej se na
http://www.nahaci.cz/stranky/pisetenam.htm
je tam celý seriál o vystavování.
|
Atina
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:22
- Nahlásit
Ahoy,
mám fenu bígla a chystáme se na výstavy .
Do dneška jsem byla v klidu ale sestra mé feny
byla na výstavě a měla podkus , a já se bojím že moje fena to má taky je nějaká šance že to má taky?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 19:41
- Nahlásit
Atina
Ano, šance je vždy. Musíš se na zoubky podívat sama, horní řezáky by měly těsně překrývat spodní, neměla by mezi nimi být mezera větší než několik milimetrů.
amandaa
Když jsem svojí mladé feňulce poprvé otevřela papulu, málem mě sežrala i s chlupama. Trpělivost růže přináší, hladit, chválit, zvykat!
|