| Autor |
Zpráva |
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 11:43
- Nahlásit
Ahojky, kdo se chystáte a jak se těšíte ? S jakým pejsou jdete ?
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 12:05
- Nahlásit
Spíš začínám být nervózní neb je to naše první výstava jak psova tak má. Jdeme s Erdelteriérem a tak to budeme mít za sebou hned v pátek.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 12:36 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
V pátek ? To je novinka , ted´ jsem výstavy moc nesledovala tak
mě to překvapilo . Držíme pěsti všem a napište jaké bylo umístění - my jdeme 14.1. na veterinu takže nic moc ...
Nemáte nějaký odkaz na tu Olomouc ? Zajímalo by mě to na příští rok
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 12:52 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
jorkaAmálka
Ahoj, my jedem v pátek fandit kamarádům... a taky nakoupit hafanům plno zbytečností, které nutně potřebujem
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 12:53
- Nahlásit
cilka
www.psivystava.cz
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 13:05
- Nahlásit
Dáška
Díky !
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 13:55
- Nahlásit
Jedu v neděli s šeltkama
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 15:49
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
My jedeme taky poprvé, do dorostu. Už teď začínám balit abych zjistila co jsem opoměla. To budou nervy !!!
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 15:52
- Nahlásit
Já jedu v neděli s Bišonkem......je to moje 1.(když nepočítám voříškiády ) a jeho 2.výstava, takže mám nervy....ale snad to bude dobré
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:07
- Nahlásit
My se jedeme podívat v neděli a povzbuzovat rodinné příslušníky našich kluků. Už se těším
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:55
- Nahlásit
my jedeme v sobotu s juzevčicí
nervy už sice nemáme jaksik mě více berou zkoušky a tak ale je to Linčina 1výstava tak jsme zvědaví co nám na ní pan Coufal řekne jelikož je vzácného zbarvení ale jaksik nám před 14 dny slezla ze srsti takže uvidíme a všem začátečníků před vstupem do kruhu ze sebe zhoďte všechny nervy a jďete jako při trénincích pes to na vás pozná a nechce se pak pořádně předvést a to je někdy velká škoda
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:57
- Nahlásit
Já jedu v pátek, taky poprvé. Jsme v dorostu, začínáme jako první a jsme ve třídě jediní. Mám z toho opravdu radost, ale alespoň to budeme mít brzy za sebou.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 13:14
- Nahlásit
Saita
utulek LOZ Olomouc
Ahojky, jak jste dopadli ? Aspoň to už máte za sebou, nás to čeká zítra.
Nejede náhodou někdo zítra z Brna a neměl by volné jedno místo v autě ? Je to pro kamarádku a jednoho pidi pejska ( klec a vše ostatní má již v Olomouci ) ? Jednalo by se pouze o cestu tam, odvoz má zajištěný. Nás je v autě už hodně.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 17:09
- Nahlásit
Ahojky!
Je tady někdo kdo má katalog a napsal by mi jména psů ve třídě otevřené u Bišonků???? Strašně moc děkuji
|