| Autor |
Zpráva |
Hanka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2005 08:58
- Nahlásit
Ahojky všichni,jak jste dopadli v Praze?
|
mája
|
# Zasláno: 2 Kvě 2005 09:06
- Nahlásit
My jsme o kousíček postoupily, takže výborná 2. A jak si dopadla ty?
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2005 09:20
- Nahlásit
Já dopadla dobře,výborná 1 bez titulu,ale porazila jsem čubinu která dostala v ČB BOBa a teď byla valmi dobrá.Tak mě to potěšilo.Nejsem škodolibá,ale ty lidi mi vůbec neseděj.V Brně,když nevyhráli tak tam ty hafíky(maji 3)mlátily.
|
Mark
|
# Zasláno: 2 Kvě 2005 10:11
- Nahlásit
Ja tam byla jen se svyma hafama na cumendu. Jen co jsem se priblizila ke kruhu vipetu, vrhla se na me nejaka pani s tim, co pry to mam za zrudicku ... Tak jsme se sli uklidnit do vedlejsi haly k azawakhum, jsou to nadherni psi. Jeste se mi moc libila uplne svetla saluka. Pak se nam podaril ulovek, naprosto skvelej oblecek pro italacka na zimu. Az na tu babu, bylo to fajn.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Kvě 2005 13:55
- Nahlásit
Ja se byla podivat v PVA poprve a libilo se mi tam. Krome tradicniho problemu "malo mista" to bylo fajn. Akorat nedostatek zelene plochy. Lidi tradicne. Rozhodci si pred posuzovani potlachala s jinym rozhodcim a vystavovatelkou, ktera pak dostala BOBa .... takze taky vse v intencich nasich vystav )))
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2005 21:56
- Nahlásit
My byly poprvé a hned úspěch V1, CAJC, takže se nám líbilo až na to čekání, přišli jsme na řadu až v půl druhé. Mám saluku.
|
Danuš
|
# Zasláno: 3 Kvě 2005 11:52
- Nahlásit
Tentokrát jsme byly malinko "méně uspěšné". Nessie - V2, rezCAC, a fenečka z našeho chovu v mladých V3 ze 4. Já jsem moc spokojená.
A ještě jsem vodila kamarádovi fenku německého pinče a vyběhaly jsme V1, CAC, CACIB. Byla to jejich první výstava a jsou úplně nadšení. Možná budou chodit i na další výstavy.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2005 21:22
- Nahlásit
Danuš, a neměla bys výsledky VK?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2005 21:26
- Nahlásit
Kolik VK tam vlastně bylo?
|
Jířa
|
# Zasláno: 4 Kvě 2005 07:55
- Nahlásit
14 černých-5 psů,9 fen(ve značné převaze Radinie 6 kousků)
3 P+S-jen feny
Výsledky ale bohužel nemám.
Snad Danuš bude vědět víc.
|
Danuš
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 07:44
- Nahlásit
Já nevím vůbec nic z VK. Posuzovali je o kousek dál, takže jsem ani nestihla koukat. Zkusím se poptat u známých, jestli někdo má výsledky.
|