Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / České Budějovice(pochlubte se)-
Autor Zpráva
Hanka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2005 13:40
- Nahlásit

Ahojky všichni,jak jste dopadli na výstavě?Já celkem dobře Výborá 2.

Evicka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2005 14:24
- Nahlásit

My taky dobře, CAC,R-CACIB. Hani a co říkali, zdála se jim dobrá? Myslím tím naši minulou debatu.

Hanka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2005 14:49
- Nahlásit

Bylo všechno v pohodě,podle posudkovýho listu je všechno v pohodě,hrudník,uši,hlava,dobře zaúhlená,silná kostra a výborná v pohybu.Takže jsem moc spokojená.Měli jsme Havelku.
Blahopřeji k titulům.

Mája
# Zasláno: 25 Dub 2005 14:52
- Nahlásit

My taky nakonec dopadly docela dobře. Výborná 3 ze 7 fen, to není tak nejhorší. Když jsem viděla tu fenu co vyhrála, vůbec bych do ní neřekla, že je to 15-ti měsíční fena. Vypadala tak na 4 roky. Druhá byla Ebinky ségra. Ostatní dostali VD a jednu dokonce neposoudil. Hani, já na tebe úplně zapomněla, omlouvam se. Byla jsem docela vynervená, pak to dlouhé čekání.... A jak to čekání snášela tvoje čubina. Ta moje, když už jsme šly do kruhu byla úplně, ale úplně otrávená.

Evicka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2005 14:53
- Nahlásit

Hani, není k čemu, ten pes už je šampionem několika zemí. Jeli jsme ho tam jen ukázat, protože jsme měli domluveny ještě jiné akce. Takže pokud je vše OK, tak to určitě ještě zkuste v pozdějším věku. Rozhodně počkej, až jí bude alespoň ten rok. Uvidíš, jak se ještě dotvoří. Jo a zkus taky jiného rozhodčího. Posuzování je hlavně o subjektivním dojmu rozhodčího, takže co se líbí jednomu se nemusí libit jinému.

Mája
# Zasláno: 25 Dub 2005 14:54
- Nahlásit

Oběma gratuluju. A Evičko, jak jste dopadli na té klubovce?

Evicka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2005 14:59
- Nahlásit

Májo, viděla jsem sourozence svojí šestiměsíční fenečky. Naše Nulis byla alespoň o tři centimetry vyšší, celkově daleko více vyvinutá co do kostry i svalstva a rozhodně některá štěňata působila mladším dojmem. Z toho plyne, že fyzický vývoj je podmíněn nejen geneticky, ale hlavně v pozdějším věku také vnějším prostředím, především kvalitou stravy, množstvím pohybu, atd, atd. Jen u chovatele jsou prakticky všechna štěnda stejná, protože mají všechna stejnou péči, pak už je to jen a jen o péči individuální u každého majitele. Tak proto se ti mohlo zdát, že 15měsíční fena je už tak stará. Ale jinak jsi dopadla taky velice dobře. Je to úspěch, blahopřeji. A holky nebuďte smutné, že hned nejsou tituly, i ty příjdou, nebojte se.

Hanka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2005 15:06
- Nahlásit

Májo,gratuluju,já na tebe nezapoměla,ale nám opět zrušili kruh a dali nás do 4 kde bylo 61 bernských salašnických,tak jsme na řadu přišli až ve 13.15 bylo to šílený.Čubina byla v pohodě,ležela na dece a nic jí nezajímalo.
Holky včera jsem seděla celou dobu vedle kruhu kde posuzoval Hořák a byla jsem z něj úplně hotová,ty jeho kecy na všechno a na všechny,docela jsem se bavila.

Evicka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2005 15:13
- Nahlásit

Jo na Klubovce V4 ve třídě vítězů. Bylo to tam podle katalogu našlapané, samí super psi bez jediné chybičky na kráse. Náš oslík moc výstavy nemiluje, ale od sobotního rána se pořád musel někde ukazovat, stát v postoji třeba i deset minut a v neděli už byl otrávený. Martinovi(můj muž) se ho nepodařilo nijak rozpumpovat, neměl jiskru. Jo, ale tady je vidět, že každému se líbí něco jiného, protože taky posuzoval jiný rozhodčí a tomu se líbily jiné typy než rozhodčí na MVP. Ale to nám je jedno, protože jsme ho tam vezli hlavně na předváděčku plemeníků a ukázat ho osobně budoucím majitelům našich štěňat, když je ve výstavní kondici. Jinak doma je to totiž hrozný nenažranec, sežral by toho tolik co doga a taky podle toho vypadá. Takže když někomu na něj ukážeme a řekneme, tak to je ten pes, tak každý je v úžasu, že tenhle obtloustlý a svalnatý foxl nemůže být ten, za kterého ho vydáváme. Teď je chudák na dietě, tak je to krasavec. Ale sotva jsme se vrátili, tak jsem mu navalila plnou misku, ať se pořádně nacpe. Byl blahem bez sebe.

Danuš
# Zasláno: 25 Dub 2005 19:09
- Nahlásit

My jsme včera přivezli V1, CAC. Po dvou VDéčkách a dobrý z mezinárodek (oblastky vyhrává) jsme úúúúúúplně nadšený. A to byla i celkem slušná konkurence - 3 feny, ale velmi kvalitní.

Mája
# Zasláno: 25 Dub 2005 20:58
- Nahlásit

Tak Hani, já Hořáka zažila na té naší první klubové výstavě a taky jsem se docela bavila. Dělal si srandu ze všeho a ze všech. Mě tím docela zbavil té mé nervozity. Takže jsem mu za to byla docela vděčná. Teď nás má hodnotit v Letňanech, tak doufam, že si tu srandu nebude dělat ze mě.....

Hanka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2005 07:46
- Nahlásit

Danuš,
gratuluji,co máš za hafíky?

Májo,
já Hořáka ještě neměla,ale docela bych ho chtěla,on je správně ukecanej a upřímnej,dělá s tý výstavy takovou malou šou.A je asi fakt,že odbourává z lidí tu nervozitu,ikdyž se ty jeho kecy nemuseji každýmu líbit.

Mája
# Zasláno: 26 Dub 2005 09:02
- Nahlásit

No právě, že se zřejmě ty jeho kecy všem nelíbí (slyšela jsem na něho docela dost stížností). Hlavně asi těm, ze kterých si dělá tu legraci. Na jednu stranu se jim nedivim, taky by se mi nelíbilo kdyby si mě bral "do huby" před takovými davy, ale mě tenkrát docela vychválil (ač to byla moje první výstava, dokonce mě nabízel přihlížejícím jako handlera), takže se na něj do té Prahy docela těšim. Doufam, že se to neotočí.

Danuš
# Zasláno: 26 Dub 2005 09:04
- Nahlásit

Májo, doufám, že by tě Karlík nerozhodil. . Je super a jeho posuzování je velká show. Je fakt, že pokud začne rejpat do páníků, ne každý to unese. Ale silné povahy, co si ze sebe umí udělat legraci, to nesou statečně a mají ho rádi.

Hanko, mám malý černý knírače.

Kviduska
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2005 13:52
- Nahlásit

My dostali foxlík v mladých V3 ze tří a briard V1, CAC a CACIB. Takže to bylo super, a ještě v něděli na klubové foxlí dostal foxlík v mladých V2 ze tří. Takže jsembyla nadmíru spokojená

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání