| Autor |
Zpráva |
Shadow
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:59
- Nahlásit
Jedete někdo?? Byl jste tam už někdo? Chystáme se tam s Čárlinou poprvý.. tak uvidíme. Jaký to tam vypadá? Nebo nějaká rada pro vesničana s Leonbergerem, kterej poprvý vyráží na větší výstavu? Díky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 17:09
- Nahlásit
Shadow
Dobra rada - po nasich lonskych zkusenostech - radsi vyrazit drive, nebot se na odbocce k vystavisti obcas auta dost stosuji, tak abyste neprosvihli zacatek posuzovani..
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 20:16
- Nahlásit
Fifi
dík moc
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:04
- Nahlásit
Fifi
No to teda jo. byly jsme v pěkném štrůdlu než jsme se tam dostali a to jsme nejeli přímo na parkoviště, jinak bych to asi nestihla. Také si zkusím přivstat, ale někdy se to člověku nepodaří. Na jaře v dubnu tam byla dost velká zima a nyní je zima , čekám pěknou kosu.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:57
- Nahlásit
Ja tam jedu na pul osmou, at mam poradnou rezervu, na klubovce se mi to dost vyplatilo pac sem bloudila, ale diky rezerve sem prijela vcas a vse jsem krasne stihlas
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 22:36
- Nahlásit
Fifi
Já v dubnu vystoupila s Brutem z auta ( když jsme stáli v tom štrůdlu) a došla pěšky....krásně jsem vše vyřídila, než se rodinka dobatolila......
Shadow
Moje rada by asi zněla....zachovat klid a rozvahu......v tom množství psů, křiku a ňafání jí budeš potřebovat.......jinak taky se připojím k Fifi, raději přijet dřív, než se někam hrnout na poslední chvíli. Taky si vezmi misku na vodu ( teda já beru i vodu), když je tam pes dýl, tak má potom žízeň...a ještě beru s sebou Brutovi snídani ( tu ale dostane ve chvíli, kdy přijde z kruhu)
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:15
- Nahlásit
Shadow
doporučuji pokračovat dál (po výpadovce na Teplice), tam odbočit "jakoby" k Tesco a na kruháči vpravo (Tesco tím pádem budete mít pořád po pravé ruce), pokračovat stále rovně až ke světelné u výstaviště...Ten nadjezd/sjezd z Proseka do Letňan a kruháč bývá vždycky hóóóódně zasekanej...
|