Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Mezinárodka v Praze
Autor Zpráva
Shadow
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:59
- Nahlásit

Jedete někdo?? Byl jste tam už někdo? Chystáme se tam s Čárlinou poprvý.. tak uvidíme. Jaký to tam vypadá? Nebo nějaká rada pro vesničana s Leonbergerem, kterej poprvý vyráží na větší výstavu? Díky

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 17:09
- Nahlásit

Shadow
Dobra rada - po nasich lonskych zkusenostech - radsi vyrazit drive, nebot se na odbocce k vystavisti obcas auta dost stosuji, tak abyste neprosvihli zacatek posuzovani..

Shadow
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 20:16
- Nahlásit

Fifi
dík moc

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:04
- Nahlásit

Fifi
No to teda jo. byly jsme v pěkném štrůdlu než jsme se tam dostali a to jsme nejeli přímo na parkoviště, jinak bych to asi nestihla. Také si zkusím přivstat, ale někdy se to člověku nepodaří. Na jaře v dubnu tam byla dost velká zima a nyní je zima , čekám pěknou kosu.

younglady
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:57
- Nahlásit

Ja tam jedu na pul osmou, at mam poradnou rezervu, na klubovce se mi to dost vyplatilo pac sem bloudila, ale diky rezerve sem prijela vcas a vse jsem krasne stihlas

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 22:36
- Nahlásit

Fifi
Já v dubnu vystoupila s Brutem z auta ( když jsme stáli v tom štrůdlu) a došla pěšky....krásně jsem vše vyřídila, než se rodinka dobatolila......

Shadow
Moje rada by asi zněla....zachovat klid a rozvahu......v tom množství psů, křiku a ňafání jí budeš potřebovat.......jinak taky se připojím k Fifi, raději přijet dřív, než se někam hrnout na poslední chvíli. Taky si vezmi misku na vodu ( teda já beru i vodu), když je tam pes dýl, tak má potom žízeň...a ještě beru s sebou Brutovi snídani ( tu ale dostane ve chvíli, kdy přijde z kruhu)

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:15
- Nahlásit

Shadow
doporučuji pokračovat dál (po výpadovce na Teplice), tam odbočit "jakoby" k Tesco a na kruháči vpravo (Tesco tím pádem budete mít pořád po pravé ruce), pokračovat stále rovně až ke světelné u výstaviště...Ten nadjezd/sjezd z Proseka do Letňan a kruháč bývá vždycky hóóóódně zasekanej...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání