Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Přihláška na výstavu
Autor Zpráva
jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:10
- Nahlásit

Ahojky, prosím, co se dokládá a píše k přihlášce na výstavu, když ještě nemáme PP ? Teď 11.11. bude mít pět měsíců a PP stále nemáme. Tetovaná není, má pouze čip.
Děkuji

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:49
- Nahlásit

jorkaAmálka
Pokud nemáte PP nemůžeš ji na výstavu přihlásit. Zkus popohnat chovatele, aby ti jej poslal.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 20:09
- Nahlásit

Biluška
Ahoj, tak teď jsem zjistila, že na výstavu můžem. Stačí tam dopsat že PP je na CMKU ve stadiu zpracování. U třídy dorostu to prý tolerují, její sourozenci už mají jednu výstavu za sebou. PP by měl být do konce listopadu, čeká se na nějaký šampionáty - na zápis.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 07:06
- Nahlásit

jorkaAmálka
Fakt? Tak to teda slyším poprvé. Každopádně je to změna k lepšímu

Lesanka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 13:38
- Nahlásit

jorkaAmálka
a to už máte očkovanou vzteklinu? Já bych se chtěla jít podívat do Letňan s pětiměsíčním štěnětem na čumedu a bojím se, že mě tam nepustí. .

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 13:45
- Nahlásit

Lesanka
Ano, máme. Ale když jsem šla s jorkou na čumendu když byla malá, tak se mě paní u vchodu ptala jestli máme sebou očkovák kvůli vzteklině. Řekla jsem jí že má čtyři měs. a očkovaná ještě není, automaticky řekla že je to v pořádku. Ty štěňata do určitého věku jsou imunní od matky.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 13:48
- Nahlásit

Lesanka
Do Letňan se taky rozjedeme, taky zatím na čumendu. Co máš za pejsu ?

Lesanka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:02
- Nahlásit

já mám stříbrnou pudlici, pojedu tam okouknou střihy a také něco pěkného psíkovi koupit.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:04
- Nahlásit

Lesanka
Tak to se tam možná uvidíme ! Jedu s kamarádkou která stříhá pudlímu týmu ! Jak tě poznám ?

Lesanka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:16
- Nahlásit

jé opravdu? Jsem taková drobná s kratším culíkem, vypadám tak na osmadvacet a pesa je pudl trpaslík stříbrňák, sakra musím se naučit semdávat fotky. Vy budete u yorků, že?

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:34
- Nahlásit

Lesanka
Ne, ne, jorku mám bez PP a s ní nepojedu. Ale jedu s čínským chocholatým psem, mám pětiměs. fenku. Ta kamarádka co stříhá pudly má taky číňana.
Napiš mi na mail ( je pod členem ) tel. číslo a před výstavou se zkontaktujeme. Jsi z Prahy ?

Lesanka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:50 - Změnil/a: Lesanka
- Nahlásit

tak jsem zkusila uložit nějaké fotky té mé potvory:

Jsem z Prahy ze Zbraslavi číslo písnu na mejl. Na čínského psa jsem zvědavá ještě jsem je nikdy neviděla jen na fotce.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 15:11
- Nahlásit

Lesanka
Hezká !!! A aby těch náhod nebylo málo, Naháček od té kamarádky se jmenuje taky Kiara !
My jsme z Brna, ale nějak se tam dopravíme.

Lesanka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 15:15
- Nahlásit

Opravdu? To jsem ráda, on se každý diví, že to jméno slyší poprvé. už se na vás těšíme

Noemi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:28
- Nahlásit

Teď vyplňuji přihlášku na únor do Brna a mám velice stupidní dotaz ohledně určité kolonky...Mějte se mnou trpělivost, dělám to poprvé
Kolonka VELIKOST? Mám bernského salašnického psa, rozhodně není ani malý, ani králičí či trpasličí. Ale nevím, jestli napsat střední, velký nebo standartní? Podle standartu plemene je "více než středně velký"?

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:56
- Nahlásit

Noemi
ta kolonka se vyplňuje jen u plemen, co mají více velikostních rázů (knírač, pudl apod.), já ji u ovčáků nevyplňuju

Noemi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:12
- Nahlásit

Ebony
Díky za pomoc, tohle je pro mě španělská vesnice...Čekala jsem, že u té přihlášky budou nějaké instrukce k vyplňování, časem do toho snad přijdu.

Dnes jsem objednala výstavní vodítko, tak jsem zvědavá, jak dlouho ta šňůrečka při téhle váze a temperamentu vydrží...

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:30
- Nahlásit

Noemi
já nevím, je na to naučený? já výstavní vodítka u velkých psů nepoužívám, stačí tenký řetízek a nějaké hezké kulaté kožené vodítko, co neruší

Meta
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 07:18
- Nahlásit

Noemi
Vodím hovíka na "šňůrečce" dvě sezóny a pořád drží. Dokonce bych řekla, že když ji má pěkně vysoko a akorát přitaženou, je ovladatelnější, než psi na obojku. Akorát, že napřesrok chci zkusit nějaké Rakousko a tam prý je snad výstavní vodítko zakázané...to abych pořídila něco nového

Noemi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 07:49
- Nahlásit

Meta
Ebony
Říkala jsem si, že to zkusím a uvidíme...V lednu chci jet s méďou na čumendu do Olomouce, tak bychom tam kdyžtak něco pokoupili...

Ebony
Tím tenkým řetízkem myslíš konkrétně co? Takový s koženým zapínáním nebo stahovák (ten jsem mysela, že být nemůže)?

corgi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 08:27
- Nahlásit

Noemi
U nás ti, co nemají předváděčku, běžně vystavují na stahováku a nějakém slušnějším vodítku. Mně to u 12kg psa přijde divný, ale žádný rozhodčí nikdy nic neřekl. Samozřejmě to není stahovák s velkými oky, ale nějaký tenčí řetízek.

corgi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 08:51
- Nahlásit

Treba tady ma pani stahovak + voditko:

Noemi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 09:27
- Nahlásit

corgi
Je strašně vtipné, že jsem se byla podívat na mezinárodku v Praze, byla jsem tam půl neděle, ale naprosto jsem si nevšimla, jaké u berňáků používali vodítka a obojky. Asi to měli výborně vybráno, když to nezanechalo žádný dojem

corgi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 09:44 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Noemi
Možný to je Já mám celkem tři různé předváděčky - jednu co "splyne", jednu barevnou co ladí s barvou psa a jednu luxusní, kdybychom nedejbože někdy postoupili do nějakého boje o titul
O vodítcích víc na téhle adrese. Je to celkem užitečný seriál o vystavování, máme dlouhé večery, tak se můžeš začíst.

Jinak teda nevím, jestli jsou na obry nějaké hezké předváděčky. Páca třeba vyrábí kulatou, průměr 1cm, ale byla jsem na MVP Praha svědkem toho, jak to reklamoval nějaký pán, že mu to labrador přetrhnul. Takže berňák by to asi taky zvládnul zničit - on taky Páca to má všechno tavené, není to šité.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání