Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / SV Poznaň - spolujízda
Autor Zpráva
Zet
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:12
- Nahlásit

Vypadl nám jeden človíček z autobusu do Poznaně. Nechcete se někdo přidat? Ať už byste jeli vystavovat nebo jenom na čumendu Volná je jedna dvousedačka, záleží na vás zda byste ji obsadili sami, či ve dvou ... s pejsky i bez. Jedeme na čtvrtek (skupiny FCI 1, 4 a 5), odjíždět se bude ve středu večer a návrat ve čtvrtek v noci, či ráno. Odjíždět se samozřejmě bude až po závěrečných přehlídkách Předpokládaná cena cca 1200 Kč. Pokud máte zájem, volejte paní Olze Hofmannové na 776227410 ... ale co nejdříve! Do čtvrtka musí být uhrazena provozovateli autobusu záloha

monika
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:30
- Nahlásit

Zet
odkud ten autobus vyjíždí?

Zet
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:10
- Nahlásit

monika
Jéje, já zapomněla. Vyjíždí se z Prahy

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:51
- Nahlásit

Zet
a za jaký klub jedete?? ptám se jenom tak já už jedu s jezevčíkama

Zet
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:03 - Změnil/a: Zet
- Nahlásit

leila
My jedeme taky s jezevčíkama Tak to buď jedou dva autobusy, nebo jedete s námi a ani o tom nevíte

monika
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:03
- Nahlásit

Zet
škoda, to mám krapet z ruky

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:09
- Nahlásit

Zet
Njn nejspíš jedu s vámi vy berete nějakého toho salámka??

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:11
- Nahlásit

monika
mno já to mám taky z ruky jsem z Ostravy no ale co nic jiného jsem nenašla. A doufám že našeho pesana vezmou mno a jestli ne tak se tam s ním alespoň pojedu mrknout

Zet
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:12
- Nahlásit

leila
Já jsem výjimka, která možná bude potvrzovat pravidlo. Jedu s ovčačkou ... salámci zůstanou doma S čím jedete vy?

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:15
- Nahlásit

Zet
Jedu teda jestli nás vezmou s jezevčíkem dlohosrstým standartním ch. Dagem z Misné

monika
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:15
- Nahlásit

leila
já z Frýdlantu nad Ostravicí

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:17
- Nahlásit

monika
tak to jsme na tom podobně já ještě 14dní před světem jedu do prahy na klubovku takže během 14dní tam jedu 2x teda na ten klub mám odvoz takže nebudu muset jet vlakem

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:27
- Nahlásit

Zet
a ty chováš??

Zet
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:31
- Nahlásit

leila
Já chová dlouhosrsté trpasličí ... z Nedošínského háje
Pokud jedete s námi, pak zavolejte Olze Hofmannové. Včera mi psala, že jí do středy máme zaslat zálohu, aby mohla zaplatit autobus

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:35
- Nahlásit

Zet
mě včera taky psala já jí to pošlu dneska mno tak to děda má chs z Hustopečských rybníků jestli znáte o vaší chs už jsem slyšela ale nějak se mi z těch všech chs začíná dělat v hlavě guláš

Zet
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:40
- Nahlásit

leila
Znám a znám i Daga z Misné ... tedy spíš z čísel, než jako psa (z počítání pracovního poháru)
mě včera taky psala
Tak to určitě jedeme spolu stejným autobusem

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:42
- Nahlásit

Zet
njn má vcelku dost těch bodíků ale nakonec jsme zkončili 1 z dlohánů jedete na klubovku do prahy??

Zet
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:48
- Nahlásit

leila
Gratuluji Jedu ... mám to kousek a je to letos první výstava, kdy budu mít taky čas vystavit si svoje oškubané jezevčické obludky ... tak jsem je pro jistotu přihlásila skoro všechny, abych si ty védéčka pořádně užila

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:54
- Nahlásit

Zet
to my tam jedeme jenom se dvěma s Dagem a s Duvadírtó lopósem taky si jedeme pro Vd sice drsňáka nám upúravil pan Kšpar ale s té švýcarky máme strach doknce tam prý pan Hořínek přihlásil i Oberona z Turanskej obory aby se dozvěděl její názor

Zet
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:06 - Změnil/a: Zet
- Nahlásit

leila
doknce tam prý pan Hořínek přihlásil i Oberona z Turanskej obory aby se dozvěděl její názor

Mno, zase to bude trochu jiný pohled. Snad i nezaujatý Je fajn, že aspoň na klubovku nějací ti zahraniční rozhodčí každoročně přijedou.

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 16:04
- Nahlásit

Zet
Njn doufám letos jsme byli na klubovce bez zadání KV a dostali jsme BOB a jak se šlo o vítěze tak jsme skončili 3 páč dagošek si to rozmyslel a přstal chodit u nohy

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Otazka na ucastniky SV.. Jaky peniz berete s sebou??? Pojedu jen na kukandu v busu s fotakem, ale kolik asi budou Polaci pozadovati pri vstupu na vystavu/ v jake mene, zdali Euro neebo Zlote... diky ..... a to same se tyka pripadneho obzerstveni, je asi vyhodnejsi si vzit neco s sebou - hlidaji to? Nebo mi pres hranice projde kus salamu v chlebu?

Zet
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:30
- Nahlásit

Fifi
Samozřejmě, že si můžeš vzít s sebou cokoliv k snědku ... na hranicích ti to určitě neseberou. Jedině, že by celníci byli hodně vyhladovělí
Co se týče peněz, já budu spoléhat především na Eura, neb se mi doma nějak nahromadily, ale vezmu si i nějaké drobné zloté na kafe a podobně. Jinak si myslím, že určitě nebude problém platit Eury

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:40
- Nahlásit

Zet
Diky, a tazat se na na vstupne pro beznyho dvounozce, jen tak báj voko - je asi predcasne, ze.. Ale i tak, za zeptani tady clovek nic neda...
Dobra, nabalim batoha jidlem, nejakyma Eurama, drobnyma zlotaskama, baterkama do fotaku a bandaskou na kafe...

Zet
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:47
- Nahlásit

Fifi
Tak to ti bohužel nepovím

Foltýnová Jana
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 11:35
- Nahlásit

Dobrý den ,
nenašel by se někdo ,kdo by vzal 1 člověka ( bez psa) na skupinu II. FCI ?????
Mnohokráte děkuji:
e.mail: kingblack@centrum.cz
777/106131
PS : jsem chovatel

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání