| Autor |
Zpráva |
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 12:29 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
Kdo jedete? Podařilo se mi najít přihlášku a propozice - ke stažení zde http://www.interdogbohemia.com/
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 12:58
- Nahlásit
ko4ka
tak my, jak už jistě jistě víš jedeme. Tak ti to sem píšu, aby jsi to náhodou nezapomněla. Ještě teda nevim, kolik nás bude,jako konečný počet, ale pokud nebude nějaká katastrofa, tak my dorazíme.;)
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 14:33
- Nahlásit
ko4ka
Propozice a přihlášku mám "papírové". Nemusíše se bát, že něco zmeškáš ... první uzávěrka je až 12. prosince
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 14:53
- Nahlásit
Zet
já už to taky mám, povedlo se mi to na netu už najít. Díky
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 19:37
- Nahlásit
Ahojky!
Já jedu taky se svým Bišonkem
Hned si tu přihlášku stáhnu
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 19:44
- Nahlásit
ko4ka
Já jedu taky s Číňanem do dorostu, jdeme poprvé, tak jsem nervózní už teď.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 19:54
- Nahlásit
jorkaAmálka
my už půjdem do mladých, ale taky prvně, takže se neboj, nervózních už teď je nás vícero
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 21:30
- Nahlásit
ko4ka
super, dík
jorkaAmálka
jinak my jdeme taky poprvé a taky do dorostu, takže to bude asi sranda
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 21:33
- Nahlásit
Sterkule
Jo, to bude. Výstavy sice objíždím, ale připadá mi, že vůbec ničemu nerozumím. A zkrotit to moje torpédo bude teda zážitek. Nastupujeme do psí školy, kde nás snad něčemu přiučí.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 17:06
- Nahlásit
ko4ka
my jedeme s dvěma jezevčicema drsňačkou a dlouhánkou obě jdou v maldých
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 16:29
- Nahlásit
Sháním možnost spolujízdy na tuto výstavu na neděli 11.2. z Prahy. Neměl byste někdo místečko pro jednoho člověka a 1 malého pejska?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 16:59
- Nahlásit
ko4ka
tak mi nejspíš jedeme taky ale nevím budeme brát psy a když ju tak počet je ještě neznámý máme 2mladé fenky juzevce jedna drsňačka s tu už máme přihlášenou do olmíku a jednu dlouhánku a s tou pojedeme prvně buď do brna nebo do ostravy
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 17:37
- Nahlásit
Zany
My bychom vás vzali, ale vystavujem nejspíš podle propozic v sobotu
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 17:39
- Nahlásit
leila
do Olomouce jsem chtěla prvně, ale nějak jsem na loňskou nečetla dobrý ohlasy, tak jsem od ní upustila a rozhodla se pro to Brno....
Taky půjdem do mladých
Pokud nás teda nezapomenu přihlásit
|
amandaa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:17
- Nahlásit
my predtym ako by sme uvazovali sa chceli spytat ci to bude aj pre bernardinov...nakolko som ich tam nenasla...aaale chceli by sme mozno zacat aaale to asi v baby triede
|
L1K1
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 17:11
- Nahlásit
Ahoj, taky jdeme do Brna. Jaké máte psiska??
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 20:16
- Nahlásit
chojky mám dilema tento měsíc bychom měli být očkovananí proti vzteklině, jenže na výstavu - jako diváci- nemůžem pokud nemáme víc jak 30 dnů staré očkování. tak se ptám kontrolují to při vstupu hodně? zase nechci očkování kvůli tomu odkládat...jen jsme se chtěli jít podívat
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 20:31
- Nahlásit
kiwikik
a chybí vám moc dnů?
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 21:45
- Nahlásit
LenkaK
no máme očkovat v lednu. ale nechci to nějak odkládat kvůli výstavě na čumendu. kdyžtak si tam půjdu sama. jen mě zajímalo jestli to opravdu tak kontrolují nebo na to kašlou.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 12:05
- Nahlásit
kiwikik
hele, vloni po mně v Brně vůbec nechtěli vidět očkovák...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 13:06
- Nahlásit
kiwikik
Pokud to nebude moc velký časový rozdíl,myslím 15 a míň dnů, tak se zkus domluvit s veterinářem jestli by ti byl ochotný napsat jiné datum očkování. Na to,že nebudou kontrolovat bych nespoléhala. Mě se ještě nestalo,že by nekontrolovali.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 14:11
- Nahlásit
LenkaK
no jo ale jak napsat jiné datum, jde o to že teď se máme jít očkovat a potom nemůžeme 30 dní na výstavu (ani na čumendu)
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 14:41
- Nahlásit
kiwikik
Normálně běžte teď na očkování a datum ať ti napíše cca 10.1. Výstava je tuším 10.2., takže budete mít 30 dní po posledním očkování.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 22:30
- Nahlásit
jorkaAmálka
aha takhle dobře půjdem v úterý. kdy budou číňánci? ať vás uvidím a můžu držet palečky.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 22:53
- Nahlásit
kiwikik
Ahojky, číňani budou v neděli, tak přijďte fandit, bude to opět sranda. Teď jsme byli v Olomouci a v konkurenci sedmi fen dostala Kresska VN 4. Na to že to bylo poprvé a že se mi jednou vyvlíkla z vodítka tak dobrý. Jsem z výsledkem spokojená. Ona je Kresska strašně bojácná a ať děláme co děláme, tak se nám nedaří v komunikaci s cizími lidmi. Když jí rozhodčí chtěla zkontrolovat zuby, tak zavřískla a začala se po mě šplhat. ))))
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 23:00
- Nahlásit
jorkaAmálka
to gratuluju! to se podá je to ještě malý střeštidlo. tak mi příjdem vyrobíme si nějaký transparenty a budem fandit
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 23:06
- Nahlásit
kiwikik
Jo, jo, určitě přijdťe i s tím transparentem, budeme vás vyhližet ))
A co s tím Beldou a uchovněním ? Už jsi se rozhodla ?
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 23:19
- Nahlásit
jorkaAmálka
já stále nevím, v jednu chvíli jsem přesvědčená že do toho půjdem pak že ne... třeba se rozhodnu na té výstavě
|
L1K1
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 22:18
- Nahlásit
Ve výstavním kruhu
Jaký je váš názor. Má pes stát v postoji celou dobu, kterou v kruhu stráví nebo nemusí?? Vemte třeba u LR? kde jich je 15 a ten poslední stojí půl hodiny a pak když jde na posouzení už stít nechce, jak byste to dělali vy?? Děkuji
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 15:44
- Nahlásit
L1K1
No podle mě by se pes v kruhu měl chovat ukázněne, ale podle mě nemusí celou dobu stát v postoji.Hlavně, aby tam nevyváděl...Já jedu s roční maliňačkou a to bude teda rodeo Budu ráda, když v postoji vydrží tu chvíli,kdy bude posuzována, nemůžu po ní chtít, aby vydržela stát celou dobu. Ty jo, to budu ráda za to, když se celou dobu bude chovat jen slušně
|