Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Místo na výstavu do guláše
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:31
- Nahlásit

Pořád tu čtu o tom, jak si někdo stěžuje na to, že se psem trénoval na nějakou zkoušku a pes byl úplně mimo a tak místo zkoušek půjde do salámu Vždy jsem se tomu musela smát, ale zároveň jsem se děsila dne, kdy si začne dělat ze mě srandu moje mladá. UŽ JE TO TADY!
Zítra máme naši první výstavu. Abby je 9 měsíců takže už budeme be třídě mladých a je to rovnou klubovka - nejsme přece žádní troškaři
Pořád sme trénovali chůzi na výstavním vodítku a postoj na stole - je malá tak se vystavuje na stole. Docela už jí to začínalo jít, tak sem z toho měla děsnou radost.
Dneska jsem si řekla, že vyrazíme na kopec naposled si zatrénovat, aby jsem měla jistotu, že nám to půjde pěkně. Chvíli jsem jí házela balón, aby se trochu vylítala. Když jsem viděla, že už je trochu vylítaná, tak jsem jí vyčesala. Normálně krásně drží, ale dneska se válela po zádech a vůbec se nechtěla nechat. Tak sem jí nějak horko těžko vyčesala, nasadila jsem ji vodítko a šly jsme si dělat kruh. Místo pěkné chůze pořád chtěla odbíhat, pořád něco čuchala, nebo na mě vesele vyskakovala, tahala mě za rukáv, za nohavici, prostě děsná sranda. Přešla jsem to a šly jsme na postoj. Abby samozřejmě na povel postoj dělala vše jiné krom toho aby stála - sedala si, lehala si na záda, vyskakovala. No prostě si ze mě dneska udělala pěknou srandu.
Takže jsem to vzdala, dokončila procházku a místo na výstavu jdeme zítra k číňanům, prej jim chybí maso

rendik
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:43
- Nahlásit

younglady
tak se číňanů zeptej, jestli by nechtěli ješět jednoho velkého černého psa. Když nabídnou víc než řeznictví - uzenářství, je jejich!

younglady
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:45
- Nahlásit

rendik
ok tak ja se poptam Ted se tu ke me mrcha tuli jak kdyby vedela co tu pisu

abby
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 20:16
- Nahlásit

younglady

Nic si z toho nedělej.Já si taky občas říkám,že mám psa schizofrenika.Dneska jsem ji třeba vůbec nepoznávala.Šla skoro celou dobu u nohy bez vodítka,všechny cviky plnila na 100% ...
Se jen těším,až to bude samosobou a nebude mě to překvapovat

Dante
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 23:32
- Nahlásit

To je přece naprosto normální, že pes dělá všechny cviky na 100 % jen tehdy, když o nic nejde... V okamžiku, kdy se má předvést někde, kde na tom OPRAVDU záleží, tak buď vezme roha (jak se stalo mně na barvářských zkouškách), nebo nasadí ksicht "paničko, proboha, co to po mně chceš?". Ostuda jak hrom je ale vždy zaručená, takže berte jako výhru, když pes aspoň jakž takž spolupracuje. Nicméně nevzdávejte to, dříve či později určitě budete mít aspoň krapet štěstí!

kiwikik
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 23:56
- Nahlásit

younglady
nevzdávej to myslím že budete super. většinou je to tak že zvířátka před něčím velkým - výstavou, závody plní vše na 100% páníček nadšený ještě jednou vše zkouší a pak když na to dojde vše se pokazí jde i o to správně si ten 100% výkon načasovat a to je kumšt.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:04
- Nahlásit

younglady
U nás na cvičáku se před závody vždycky řeší ta nejdůležitější věc...-Z jakého psa bude po závodech psekaná, z jakého hafanátky a z jakého psíčková ..takže asi takhle

petl
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:35
- Nahlásit

eva od jondy
z té mojí psice by byla určitě dobrá psolífka

younglady
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:02
- Nahlásit

kiwikik
Dante
ale ona když o něco jde je perfektní, ale když jdu den před výstavou trénovat tak je na zabití a já už přemýšlim, že zahodim 700 do koše a na výstavu nejdu

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:20
- Nahlásit

petl

petl
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:28
- Nahlásit

eva od jondy
Hele a co hafburger, nebyl by?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:39
- Nahlásit

petl
no dala bych si...
teď budu moct na cvičáku machrovat s novym menu, na hafburger a psolífku ještě nikdo nepřišel...ale dneska holt budou k obědu psroštěnky, a vepřo psnedlo zelo

petl
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:41
- Nahlásit

eva od jondy
hlavně že je ta strava PEStrá

Meta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:42
- Nahlásit

A když výstava nevyjde, můžeš brečet i do kaPESníku.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:48
- Nahlásit

petl
Meta
to teda je, tak PEStrá a já z ní tak tlustá jako prasoPES, že se mi nevejdou už ani kaPESníky do kaPES...
já věděla, že PSAní básní je pro mě to pravé

petl
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:27
- Nahlásit

eva od jondy
Meta
ale že je ta předsváteční atmosféra inspirativní

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání