| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 17:42
- Nahlásit
Jak je možné získat certifikát pro pracovní třídu? Nějak to na stránkách ČMKU nejsem schopná najít. Víte někdo???
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 17:56
- Nahlásit
Markét
Pro jaké plemeno?
|
Danuš
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 21:19
- Nahlásit
Hledej na stránkách ČKS - pokud jde o plemeno pracovní (NO, Boxer, Dobrman,...) nebo ČMS pokud jde o plemeno lovecké.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 21:29
- Nahlásit
Danuš
Nikoliv ČMS, ale ČMKJ - http://www.cmkj.info/10_0.html
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 22:33
- Nahlásit
Danuš
Nikoliv na ČKS ale na ČMKU
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 22:34
- Nahlásit
Markét
Teď jsem tam Markéto byla a potřeba je ZVV1
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 22:44
- Nahlásit
Lara
Asi záleží na tom, o jaké plemeno se jedná. Píšu asi, protože nevím, jak je tomu u služebáků, nicméně u loveckých plemen jsou podmínky značně pestré, tudíž se domnívám, že u "služebních" to bude podobné. Proto jsem se také Markét hnedle v úvodu ptala, jaké má plemeno Pro lovecká plemena se certifikát vyřizuje v Jungmannce.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 22:50
- Nahlásit
Zet
u loveckých plemen jsou podmínky značně pestré
To sice jo, ale co když s "loveckým" plemenem člověk dělá nelovecký výcvik. Tak nemá šanci.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 19:16
- Nahlásit
Díky, za odpovědi, plemeno je BOXER. Samozřejmě vím, jaké zkoušky jsou podmínkou - to už mám, jen nevím, jak s těma "papírama", na to jsem trošku lempl.
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:44
- Nahlásit
Markét
Mě pro mého psa stačilo ZM a musela jsem poslat PP a potvrzení o vykonané zkoušce na ČKS a za nějaký poplatek (už si to nepamatuju, protože je to delší doba) mi to poslali zpět spolu s vystaveným cerfikátem.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:15
- Nahlásit
Walda
To má samozřejmě smůlu. Od toho to jsou lovecká plemena, aby se využívala lovecky. Pokud chce člověk dělat nelovecký výcvik, měl by si na něj pořídit vhodné plemeno
Markét
Aha, tak s tím ti bohužel neporadím. Ono bude nejlepší, když na ČKS zavoláš a zeptáš se přímo Pokud to bude stejné jako u ČMKJ (což lze i předpokládat), pak posíláš kopii PP a soudcovské tabulky ze zkoušek. Certifikát by ti snad měl přijít na dobírku
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:51 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Zet
Aha, takže ona jsou specielní, třeba záchranářská, asistenční nebo terapeutická plemena? O tom jsem zatím neslyšel ?!
|
Kviduska
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:55
- Nahlásit
Markét, tak to ti poradím. Nedávno jsem to řešila s kámošem s briardem. Uděláš 300 bodovou zkoušku, a kopii potvrzení o vykonané zkoušce + kopii rodokmenu pošleš na adresu ČKS, U pergamenky 3, 170 00 Praha 7 s poznámkou, že chceš vystavit certifikát pro pracovní třídu.
|