Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Výstavy - jak na to ?
Autor Zpráva
jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 16:39
- Nahlásit

Ahojky, chystám se koncem roku pořídit ČCHP s PP a plánujeme výstavy. Můžete mi prosím doporučit nějakou knížku kde je vše dopodrobna napsané ? Mám na mysli kdy, kde, jak atd. Která je podle vás ta nej ? S výstavami budu začátečník.
Díky moc za radu

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 16:50
- Nahlásit

jorkaAmálka
Ja myslim, ze nejvic ti urcite poradi chovatel/ka budouciho stenika. Kdy na vystavu - proc ne uz treba do tridy dorostu (od 6-9 mesicu), aby si stendo zvyklo na vystavni rumrajch.. Jinak vystav je v Cechach celkem dost, ale na to mate fakt spoustu casu..

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 16:52
- Nahlásit

Fifi
Jasně, vím že času je dost. Já to myslela spíš jako příjemný čtení na dovču, víš ? Mám toho totiž už plnou hlavu, tak abych už čerpala nějaké info dopředu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 17:03
- Nahlásit

jorkaAmálka
Tak to chapu.. Zadnou knizku o vystavach bohuzel neznam, ja sbirala a sbiram zkusenosti ryze prakticke... Ale jinak, kdyz pouzijes vyhledavac, najdes par pekne psanych clanku o vystavach a co a jak atd.. napr. TADY, nebo TADY - dokonce v 11.dilnem povidani..

Zany
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 17:08
- Nahlásit

Mám také čínánka a doporučeji kompetně přečíst nahaci.cz, doyvíš se tam uplně nejvíc, včetně výběru štěnátka apod.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 20:38
- Nahlásit

Zany
Díky, mám ji objednanou a už se na ni moc těším. Chov. stanici mám již vybranou a teď netrpělivě čekáme na hárání fenečky. Už aby to bylo, jsem do číňánků naprosto zblázněná.A co máš ty za číňánka, jestli se můžu zeptat ?

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 20:40
- Nahlásit

Zany
Promiň, teď jsem si uvědomila že myslíš Libuščiny stránky a ne její knížku. Tak ty taky pročítám vždy když mám volnou chvíli. Je tam toho strašně moc, tak se tím snad jednou prokoušu. Ahoj

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 21:55
- Nahlásit

Zany
Zany, jsi tu ? Z jaké chov. st. máš pejska ?

Zany
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 09:00
- Nahlásit

Ahoj , já mám pejska z Al Maarii Sapphire, je mu 10 měsíců,je to pěkný zlobidlo.Ted jsme zacali chodit na agi a jde mu to pěkně,tak snad nám to vydrží.

Zany
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:39
- Nahlásit

Pěkný seriál o výstavách vychází v časopise --planeta zvířat--,v č.7 už 3.díl od p.Brychtové.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 22:08
- Nahlásit

Zany
Ahoj, vím o něm a kupuji si ho. Chov. st. znám a gratuluji, Ilonka Dandanová je odborník na slovo vzatý. Já čekám na fenečku z chov. st. Plyšový přítel. Maminkou bude Kiara Modrý Květ. Ale hárání má nepravidelný, tak čekám a čekám a sním a představuji si jaké to bude.

Zany
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:49
- Nahlásit

A bude to naháček nebo labutenka ?

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:55
- Nahlásit

A víš že zatím váhám ? Uvidím až podle toho co se narodí. Bude to určitě fenka. Teď jedou na krytí s Bravery z Haliparku, možná si vyberu fenečku už od ní. Braverka má krásnou srst, tam bych asi volila pufinku. U Kiarky asi nahulku. Ještě fakt nevím, ale když se povede pufinka, není nic krásnějšího. Ale to asi víš.

Zany
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 17:44
- Nahlásit

Tak držím palce.Kouknu se na jejich stránky,snad nějaké mají .Já jsem se dlouho rozhodovala,ale nelituju, i když na výchovu je to docela náročné zvířátko,alespon můj pejsek je opravdu hodně temperamentní.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 22:40
- Nahlásit

Zany
Ahoj, tak mám doma konečně nahulku !!!!!!!!!
Osud tomu chtěl a mám fenečku z Haliparku od Libušky Brychtové. Jmenuje se Kressi a je sladkááááá. Dneska jsem si ji přivezla domů a mám strašnou radost. Určitě jsi ji viděla na web kameře na stránkách Líby.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání