| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:18
- Nahlásit
Marně marně hledám seznam voříškiád. Ještě na podzim jsem znala stránky, kde jejich autor sbíral všemožné informace o různých psích akcích - včetně voříškiád a bylo to tam pěkně pohromadě...
Ale nějak jsem odkaz na ně ztratila a ne a ne ho dohledat...
Třeba mi pomůžete...
(A jestli ne, tak aspoň pište, pokud se ve vašem okolí nějaká voříškiáda plánuje, koná, provozuje...! )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit
Neco jsem nasla, sice to neni to, co jsem mela na mysli puvodne, ale taky dobry!
voriskiady 2006
To je pro ty, kdo by taky na nejakou voriskiadu chteli...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:04
- Nahlásit
wami
nemysliš http://darinka.wz.cz ? nebo tak nak to bylo
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:10
- Nahlásit
Eimy
Jeee, tu holcinu znam!
netusila jsem, ze ma web - tudiz ani jsem puvodne nemyslela ji...
Ne ne ne, to byl web totiz nejakyho NO nebo co, prave ze jako papiraka, ale mel tam i voriskiady...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit
wami
jé, já ji taky znám, bydlí u nás na Vinohradech a byla na našem prvním labradořím srazu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:16
- Nahlásit
wensday
no, ona prodava v PetPlanet tady pod Reckovicema, Coru ma od vycvikarky z Rybnicku a potkavam ji na Zetoru (kouse sice na jinyho figuranta, ale stejny den)...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:21
- Nahlásit
wami
jooo, už si vzpomínám, že to říkala, že prodává v PetPalnetu... joooo, taková práce by se mi taky líbila, to je můj sen.......
|
em_de
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:59
- Nahlásit
nedávno jsem se úplně náhodou o jedné vořiškiádě dozvěděla, ale to už bylo pozdě a nestihla jsem jí navštívit. Jak taková voříškiáda probíhá? Co musí pejsek umět a splňovat, aby se mohl zúčastnit nebo v jakých kategoriích se vůbec soutěží?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:07
- Nahlásit
em_de
trosku jako na vystave, zalezi, jestli je jen pro vorisky, nebo i pro "cistokrevne bez PP". Kdyz jen pro vorisky, tak se pejsci deli do kategorii podle velikosti (mali / stredni / velci) a delky srsti (kratka / dlouha). A zalezi na porote, jak se ji ktery pejsek libi a proc... Kdyz jsou tam i "cistokrevni bez PP", tak se hodnoti, jak odpovidaji standardu plemene.
No a pak k tomu byvaji pridruzene sranda zavody typu "Pejsek sikula" (nejaky trik, for, co pejsek umi), aportovani burta, podobnost pan-pes, atd. atp. proste ruzne... A ty byvaji nejlepsi...
Vetsinou k ucasti potrebujes se prihlasit, zaplatit poplatek, mit razitko v ockovaku a platne ockovani a voriska...
|
em_de
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:13
- Nahlásit
takže když si můj očkovaný voříšek sedne na zadek jako pánička a dá nohu přes nohu, tak mám vyhráno
Díky
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 23:30
- Nahlásit
em_de
Doplňuji wami, že ne každá ta oříškyjáda je stejně organizovaná. Resp. všude asi posuzuje psy porota, ale někde jsou i ceny pro pejsky, jež se líbí ostatním zúčastněným i přihlížejícím. Taky vyhrává třeba nejstarší pesan, nejmladší, nejrychlejší v přiběhnutí k páničce atp. Bývá to fakt prima den, myslím pro všechny. Je dobře, když ti pes umí chodit u nohy, nebo aspoň zvladatelně na vodítku. Haf
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:50
- Nahlásit
Ahojky!
Chtěla jsem se zeptat, jestli jde někdo na voříškiádu do Hranic??
Pokud ano, tak s jakým pejskem...??
Děkuji moc.
Já tam jdu s půjčenou fenečkou Jessinkou..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:22
- Nahlásit
Janik
A kdy je voriskiada v Hranicich...?
Prihlasena nejsem, a asi ani nestiham, ale skoda, nekam bych konecne Lumpa vytahnout chtela...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:48
- Nahlásit
wami
Tak to je škoda...snad tam půjdeš i příští rok.Byla jsem tam pokaždé teda kromě toho provního.To se ke mě nějak nedostalo, že to vůbec je... bývá to super ale je mi moc líto, že tam nemůžu se svým pejskem(má totiž PP) a nemůžeme tam spolu předvést ty kousky co jsem ho naučila
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:50
- Nahlásit
wami
Jeje..to se omlouvám..chtěla jsem vložit odkaz a nějak sem se spletla
Tak tady je to ještě jednou
URL
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:09
- Nahlásit
Janik
Jej, ta to nemuzu, skoda...
Ja byla zatim jen na dvou voriskiadach, nejak jsou vzdycky v terminu, co mam neco pro me vyznamnejsiho...
Ale urcite zas budu v Olomouci...
(No jo, ale zas si muzes uzit klasickych vystav! i kdyz to teda neni takova sranda... )
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:13
- Nahlásit
wami
A v Olomouci je kdy voříškiáda??
Mají nějaké www stránky??
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:23 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Janik
porada to tamejsi kynologicky klub Kirican: http://www.kirican.com/
A bylo to fakt super, takze letos se hlasim zas! (Snad neni v te dobe dogtrek... )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 09:44
- Nahlásit
V Bruntálově bývá voříškiáda tradičně začátkem září. Letos bude zase, pravděpodobně 16. září. Oproti loňským ročníkům chystáme změnu. Dopoledne bude samotná výstava a odpoledne různé soutěže - skok vysoký, skok daleký, nejhezčí trik, nejlépe upravený pes a tak... Loni jsme se to pokoušeli všechno vmáčknout do jednoho odpoledne a bylo to dost hektické, takže to letos natáhneme . Srdečně všechny zveme, propozice se objeví co nejdřív na našich stránkách- www.alfabruntal.com . Čekáme jenom až nám vyšší místa posvětí konání akce.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 11:01
- Nahlásit
Další voříškiáda se koná 2.září v Ostrově(Karlovy Vary).
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 16:35
- Nahlásit
Jé, ta Olomouc vypadá slibně. Četla jsem i o nějakém Brně 9.9., tam bych chtěla. Do Hranic jsem nestihla uzávěrku
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 21:15
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to je škoda, že jsi to nestihla.
Ikdyž já málem taky ne ale na poslední chvíli jo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 21:18
- Nahlásit
Ty se máš. Já byla v zahraničí, pak si koupila Psa, tam byl inzerát, ale už bylo po uzávěrce. No, tak příště budem zase o rok starší. Koukala jsem, že bude v Olomouci, tak tam se ukážu na stopro, o Blansku přemýšlím, ale dost cypatě tam jezdí vlaky.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 21:23
- Nahlásit
Mucholabka
No taky jsem se dívala na ten Olomouc ale jelikož budu mít fenku půjčenou, tak ji nechci tahat tak daleko
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 21:27
- Nahlásit
Janik
Odkud jsi? Já kousek od Ovy.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 08:37
- Nahlásit
9.9. má být v Brně voříškiáda? a víte někdo kde přesně???
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 10:53
- Nahlásit
Mucholabka
Ne já jsem přímo z Hranic.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 21:30
- Nahlásit
Mar3
Já nevím, esli to není dezinformace, jestli to není moje alkholové opojení pohledám. Když tak 30.9. olomouc, 3.9. Blansko-plánuji obě akce.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 21:31
- Nahlásit
Janik
Do Olomouce to máš z Hranic chvilku, sotva hdinku, ne? Ne jak my, nejdřív do Ostravy, pak v Ově na vlak, v Přerově přestoupit...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 21:41 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Mar3
Přišla mi pozvanka dokonce poštou (loni jsme tam s psici byly) bude v kempu Obora.... (stejne jako loni). Jen oproti lonsku bude prijemna zmena - dva kruhy - jeden na posuzovani psu bez PP a druhej pro voříšky a přehlídku psů s PP. Takže by to mělo urychlit průběh celé výstavy. Pejsky bez PP (to tě asi zajima) bude posuzovat pani Volarikova (doufam, ze to pisu dobre ) ze Slovenska (posuzovala i loni). Druhou pí rozhodčí bych musela hledat, ale myslim, že ty maš hafa bez PP, takže voříšci a hafici s PP tě až tak zajimat nebudou... Zkusim najit tu obalku s tou pozvankou a opsat to sem...
Nebo pokud mi dáš mail, došel mi i zvací mail na tu výstavu, ale to bych musela hoooodně hledat, snad sem to ještě nesmazala
|