| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:18
- Nahlásit
Můžu na výstavu se psem, kterého nevystavuju? A se psem, kterého budu vystavovat jiný den? A kudy mám jít? Jako ivák, nebo přes vet. kontrolu? Kámoška chce jít se svým, aby si zvykl na ruch.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:20
- Nahlásit
Mucholabka:já se takto také chystám aby si zvykl na halu.Jelikož nepůjdu hned ráno,tak budu muset normálně asi přes diváky-s platným očkovákem.
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:23
- Nahlásit
Když jsem se byla na výstavě podívat loni, tak tam byla spousta lidí se psy, které nevystavovali, takže to jde. Myslím, že se chodí normálně, jako diváci, ale pokud chce jít kámoška na výstavu v Ostravě, tak prý tam jsou dost přísná veterinární opatření i pro psy-diváky (vyžadují potvrzení). Hodně se o tom diskutuje na mujpes - OSTRAVA A VÝSTAVA
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:28
- Nahlásit
Už se tam jdu mrknout
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:28
- Nahlásit
když budu chtít jít se psem-divákem do Prahy na konci dubna,tak musím mít taky potvrzení?!? já myslela,že už se to zrušilo........
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:31
- Nahlásit
Aha, fakt to tam píšou. Kolik taková blbost může stát? Otisknutí razítka nemůže být drahé, ne?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:32
- Nahlásit
Rexxy88
loni v praze nebylo potvrzení potřeba, jen očkovák
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:32
- Nahlásit
Rexxy88
"Veterinární podmínky:
1. Při přejímce psa bude vyžádán očkovací průkaz nebo pas psa, v němž se potvrzuje, že pes byl očkován
proti vzteklině, psince, inf. hepatitidě a leptospiróze v době ne kratší 30 dnů a ne starší 1 rok.
2. Psi již nepotřebují doklad o klinickém vyšetření jejich zdravotního stavu."
Tot citace z propozic na MVP Praha. Potvrzeni tam nepotrebujes.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:33
- Nahlásit
Mucholabka
U nas byva toto otisknuti razitka za 50,- Kc. Tot sazba naseho veta.
|
Danuš
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:34
- Nahlásit
mucholabka
Jak kde. Mně moje vet dává razítko zdarma - za dlouholetou náklonnost, ale slyšela jsem od kolegyň - Pražaček, že za otisk razítka chtějí někteří veti i 250 Kč, což mi přijde jako skutečná nehoráznost.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:35
- Nahlásit
že bych vzala ovčandu a srovnala si ji s nejlepšíma....?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:36 - Změnil/a: suesie
- Nahlásit
Mucholabka
Já se jdu s Cllifem v sobotu na výstavu do Ostravy mrknout a v neděli ho vystavuju.
Jinak razítko nás stálo taky 50,-
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:45
- Nahlásit
Rexxy88
v Praze stačí očkovák nebo pas , vet mi dával také razítko zadara - v Praze
|