| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 19:06
- Nahlásit
KLIIIID. Ty zaplatíš za prvního (svého jediného) psa při druhé uzávěrce 600 nebo 700, podle toho jestli jsi člen klubu.
To upozornění je pro ty, co hlásí víc psů.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 19:22
- Nahlásit
Jooo tak, díky moc ))) tý jo, to bude dobrý, akorát budu nervózní a Handík ze mě bude mít akorát srandu A když jsem mladej, tak můžu jenom do mladýho vystavovatele? Promiň že mam takovýhle blbý otázky ale moc mi to nepálí a nejsem v tomhle vůbec zběhlej
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 19:29 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Handy
No mladý vystavovatel je soutěž pro děti, ale tam nejde o kvalitu psa, ale o kvalitu předvedení (umění handlera). Takže jako naprostí začátečníci tam byste se asi moc nechytali. Normálně ho přihlas do tř.mladých. Že ty jsi mladej taky, je jedno Nauč ho výstavní postoj, klusat se zvednutou hlavou, ukázat zuby a nechat si sáhnout na kulky a směle do toho.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 20:06
- Nahlásit
No jo no...směle do toho! Ještě jednou díky moc za všechny rady!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 20:08
- Nahlásit
Handy
Není zač
Já se tam na vás přijdu podívat
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 21:14
- Nahlásit
Tal jsem si pročetl něco o tom Junior Handlingu...asi bysme nestíhali, no. Normální vystavování je jednodušší? Handy má normání základní výcvik, ale všechny ty trojúelníky, elka, téčka...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 21:26
- Nahlásit
Junior handling je určitě náročnější.
Hlavně ať si pes v kruhu nesedá, musíš udržet jeho pozornost aby se pěkně předvedl, asi takhle
a toho docílíš, u labradora jak jinak než ňamkama
ale já taky v kruhu na psa hodně mluvím a chválím ho
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2006 21:30
- Nahlásit
No jo, pořádně zapracujem na povelu Stůj a sámo že s ňamkama Doufam že Handy nezačne stávkovat a nekecne si tam a nebude dělat jako že nic a koukat na mě těma svejma krásnejma kukadlama
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 13:21 - Změnil/a: Handy
- Nahlásit
Ketrin
Dělám to správně, když mu pořádně kouknu na zubiska se všim všudy a potom strááášně chválim a dám pamlsek? A když couvá tak neodměňovat?
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 17:40
- Nahlásit
Jo a upravuje se labroušům srst? Někde jsem četl o zatřihávání chlupů na konci ocasu...ale to mi přijde takový divný
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:01
- Nahlásit
Tak jak jste dopadli?
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:28
- Nahlásit
My výborně - V1,CAJC