| Autor |
Zpráva |
alfik
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:33
- Nahlásit
Máme štěně čivavy s PP.Chtěla bych ho nechat obonitovat,aby mohl jednou být připouštěn a jeho štěnata měla též PP.Jenže nevím kde začít,v kolika letech.Neznám žádnou adresu kam se obrátit.Nemám s výstavami žádné skušenosti.Poradte mi prosím.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 14:00
- Nahlásit
zeptej se chovatele, od kterého máš štěně, na adresu chovatelského klubu. a pak už se nechej postrkovat jejich zvyklostmi. moll
|
alfik
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 18:44
- Nahlásit
dík za radu
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 07:24
- Nahlásit
Nápodobně. Přece jste štěně od někoho koupili. Mě jako chovatelku by trefil šlak, kdyby majitelé sháněli informace takhle a nezeptali se mě. Pro jistotu to každému 10x zdůrazním, že jsem tu od toho, abych jim se psem pomáhala...
|
Maxmax
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:27
- Nahlásit
Ahoj chtěla bych se zeptat když platíte výstavu,tak k přihlášce posíláte kopii útržku ze složenky nebo originál?a taky jestli rozhodčí chtějí vidět tetování?díky
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 16:49
- Nahlásit
Maxmax
Většinou přikládám originál, protože přihlášku posílám na poslední chvíli a přidávám k ní útržek složenky hned na poště Ale občas jsem přikládala i kopii
Většinou se tetovací čísla nekontrolují. Záleží na aktivitě vedoucího kruhu, jeho dohodě s rozhodčím.
|