| Autor |
Zpráva |
JERDA
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 06:52
- Nahlásit
Jak je to s oceněním na výstavě? Musím si ho nechat zapsat do PP hned v den výstavy, nebo to jde i dodatečně podle posudku?
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 08:20
- Nahlásit
JERDO,
zapsání ocenění na výstavě do PP je jen a jen na tobě. Pokud jsi s výsledkem spokojena. . .
Zápis se provádí v den výstavy na místě určeném, o dodatečném zapsání nic nevím, podle mě to nelze. Pokud to tak není, tak ať mě někdo vyvede z omylu.
Díky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:58
- Nahlásit
Nahoda
Dodatečné zapsání jde udělat v Praze na plemenné knize po předložení výst.posudku a stojí to asi 50 nebo 100 Kč. Jednou jsem to využila, když jsme zrovna vyhrály nějaké tituly a já v euforii na zápis zapomněla
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:04
- Nahlásit
Ten zápis - to jsou takové ty strašné fronty na místě určeném? Pojedeme v dubnu prvně, my určitě něco zmotáme.
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:42
- Nahlásit
Meta,
ano správně - "to jsou takové ty strašné fronty na místě určeném"
Ketrin, dík za doplnění informací.
|
len
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 20:45
- Nahlásit
jen k tomu dodatečnýmu zápisu...také jsem jako začátečník na tuhle věc zapomněla, u mě to byla mezinárodní výstava v Rakousku - takže pokud je výstava pořádána stejnou organizací - , tak tam to dopsání nebyl problém (samozřejmě bez poplatku).
|
ata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2007 09:53
- Nahlásit
Já si zapomněla PP do Olomouce a protože to pořádalo Brno, tak jsem si to tam šla nechat zapsat (jelikož jsem z Brna). Udělali to na počkání a nic za to nechtěli.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:14
- Nahlásit
Meta
zapisuje se i v kruhu, ale jak kde...záleží na tom, jestli se "zapisuješ" při příchodu na výstavu v "přijímací kanceláči" nebo přímo ve vašem kruhu...Např. letos MVP České Budějce - "přihlášení" pro všechny na jednom místě, to samé se zápisem výsledků, a v MVP Praze - "přihlášení" v kruzích, zápis také tam, hned po předvedení...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:24
- Nahlásit
blanulinka1
Jsme to letos v ČB už zvládali jak staří mazáci a taky že bylo co zapisovat
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:30
- Nahlásit
Meta
no joooo My byly letos poprvé, v dorostech... Beďulka t zvládla na poprvé na jednučku...teda VN-jedničku V Praze také, jen jsem měla chaos kde si kde mám vyzvednout papíry a nechat si to zapsat
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:45
- Nahlásit
blanulinka1
V Praze bych nenašla ani kruh , ale Budějovice už máme zmáklý...
Teď zvažuji, zda se prvně vybrat za hranice kraje a jet na Boleslav. Mám-nemám? Toť otázka...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2007 09:00
- Nahlásit
Meta
My pojedeme, tentokrát už nám "o něco půjde" 9. července bude mít 9 měsíců...Takže tam už naostro V Praze to měli vcelku dobře označeno, i na katalogu, na zadní straně obalu byl rozpis. My naštěstí byly v hale kde bylo jen 6 kruhů... Pro mě byly horší ty Budějce , ale tam zase byla výhoda, že jsme měli kruh to venku
|