Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / jak zacit s výstavami??
Autor Zpráva
Ajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:06
- Nahlásit

Ahojky, neporadil by mi nekdo prosim, jak zacit vystavovat naseho westika?? problem vidim v tom, ze je z cz, s ceskym PP a OP, ale zijeme trvale v zahranici. Nevim tedy, zda musime nutne zacit v cz a az bude mit nejake dulezite tituly, teprve potom nam nekdo dovoli vystavovat jinde, nebo jestli muzeme rovnou zacit u nas, kde bydlime?? Jaka jsou pravidla?? Diky Ajka

Zet
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:11
- Nahlásit

Ajka
Můžete vystavovat kdekoliv
Předpokládám, že máte české občanství Jinak byste ho museli zapsat na plemennou knihu země, kde žijete.

Ajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:14
- Nahlásit

Zet - diky za odpoved - obcanstvi mam obe - to znamena zapsat ho do nektereho mistni plemenne knihy?? Mam pejska s PP poprve, nevim co delat

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:21
- Nahlásit

Pejska můžeš vystavovat kde chceš, bez ohledu na to kde bydlíš. Ale pokud získáte nějaké tituly, komunikovat budeš s plemennou knihou, kde je zapsaný pejsek, tj.zasílání certifikátů, PP, urgence telefonem atd. Musíš si rozmyslet, zda je to pro tebe únosné.

Ajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:22
- Nahlásit

rozumim a dekuju

Zet
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:28
- Nahlásit

Ajka
Hm, hm, to je oříšek.
Ono ani tak nejde o vystavování, ale spíš o případnou budoucí chovnost. Jestliže žijete trvale v zahraničí a budete tam žít i nadále, bylo by pro vás asi administrativně i organizačně jednodušší štěně importovat z ČR do země, kde žijete. V tom případě se ale budete muset domluvit s chovatelem vašeho pejska, aby vám na české plemenné knize zařídil razítko Export Pedigree.
Pouze z hlediska výstav to ale řešit nemusíte. Klidně můžete přihlásit psa pod číslem zápisu v ČMKU

ANNY
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2006 19:19
- Nahlásit

Ahoj na této stránce jsem dnes poprvé.
Ráda bych se něco dozvěděla o výstavách pejsků.
Chtěla bych se dozvědět podrobněji, jak to na těch výstavách hcodí od začátku až do konce.
Já mám velice ráda psy, hlavně jorkšírské teriéry a německé ovčáky.
Byla bych velmi ráda, kdyby jste mi na tuto otázku odpověděli a prakticky i poradili.
Předem velmi Děkuji.
ENNY

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2006 23:46
- Nahlásit

ANNY
Zkus stránku www.nahaci.cz, tam je v rubrice Ke čtení několikadílný seriál o výstavách a vystavování.

Blueheaven
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 08:46
- Nahlásit

Maya
máš naháče???

Anetka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 12:50
- Nahlásit

Ahojík, potřebovala bych pomoci.. Mám fenku asi 6 měs. zlatýho retrievra s papírama se všim, ale vůbec nevim jak na výstavy atd... Kdyby byl někdo tak ochotnej a poradil mi s tím.. ale prosím na mail, moc často se sem nedostanu.. Díky..
Aneta.Jungerova@centrum.cz

Ajka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 13:41
- Nahlásit

Zet - uz se zacinam trochu orientovat. Jde hlavne o ty vystavy. O chovnost take, ale jelikoz jsem "sobecka mama" tak jenom pro to, ze az bude jednou muj milacek stary, vyberu mu peknou fenku, ktere udela nejake to stenatko a ja si vyberu to nejhezci a jemu nejpodobnejsi pro sebe.... takze na uchovneni casu dost. Jinak behame agility a s prihlasovanim zadny problem nikde nemame. Tam je uplne jedno, jestli pejsek je "von" nebo orisek

Raduzka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:50
- Nahlásit

Jak se měří pes?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání