| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 17:11
- Nahlásit
ahojky. Už si nevím moc rady se srstí kolem očí svého boloňáka. V dubnu jdeme na výstavu. Má ji hnědou a nejde mi to vyčistit. Používám gel od Laboratoires Héry (nevšimla jsem si pidi názvu laboratoires a myslela jsem,že je tam Jean Pierre Héry, takže používám nějakou nahrážku), ael ten to spíš rozmazává. Trochu to zesvětlilo, ale nic moc. Teď jsem se dočetla o krycím krému na srst pod očima. Myslíte, že rozhodčí má šanci poznat, že je to zakryté krémem? Nechci to kupovat zbytečně, protože to stojí 400kč. Díky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 19:19
- Nahlásit
A není lepší odstranit příčinu?
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 19:27
- Nahlásit
Odstranit příčinu by nejspíš znamenalo odstranit očíčka
To zbaravení totiž způsobuje normální slzení a problém je, že tihleti psíci mají očíčka vykulenější a tak jim i víc slzí. Poptej se spíš na těch výstavách, jezdívají tam prodejci, kteří se na takové věci specializují. My jsme v krámě mívali taky jedny takové kaprky, Diamond nebo tak nějak se to jmenovalo, ale už je neberem, protože taky zabírali jen částečně. Ještě by ti mohli poradit v salónu kam chodíte střihat.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 19:43
- Nahlásit
Verca
já jsem úplně mimo, my tohle neřešíme, ale mám jen takový nápad
a co třeba použít krém preventivně?
nějaký nedráždivý (vazelínu?), srst by se promastila a slzičky by se nevpíjely a tím by ji nebarvily
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 19:59
- Nahlásit
Ketrin
Lea
No ono to není tím, že mají vykulenější oči, mají je stejné jako ostatní, ale jim očička dráždí srst kolem očí. Vyléčit to nejde. Je to dáno i částečně geneticky, protože mamina byla z ruské linie a jim slzí oči více. U bílých pejsků to prostě barví do hněda a nevypadá to vábně. Je to sice otročina, ale když už chceš na výstavu, tak pro to musíš něco udělat.
Dávám ji homeopatika, která vypadají, že zabírají, ale potřebuji nějak odbarvit to hnědé. Je ještě malá, takže jsem nechtěla moc chemie, i když jsem ji začala pod očima mazat tím gelem. Ale chci počkat, až přezubí a ustálí se vývoj.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 20:00
- Nahlásit
zuzka
NO ta srst by se měla spíš udržovat suchá. Někdo i radí, že se má vysušit a zasypat škrobem (bramborovým nebo nejlépe rýžovým).
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 20:58
- Nahlásit
Nevím,co za krém máš na mysli,ale dnešní přípravky značkových firem jsou na tak špičkové úrovni,že to rozhodčí nepozná.Na výstavy to dělají všichni.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2006 12:39
- Nahlásit
Verca
no byl to jen nápad
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2006 15:42
- Nahlásit