| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 19:02
- Nahlásit
Ahojky, chtěli bychom se přihlásit na národní výstavu psů v Ostravě 8.-9.4. do dorostu, mé boloňačce bude okolo 7 měsíců. Jen nevím, jestli je dobré začít už u národní nebo lepší zkusit nějakou okresní. Jak jste začali s vystavováním vy?
a taky se chci zeptat, jak je to s tím potvrzením od veta, že vlastně je očkovaná proti vzteklině a to nejméně jeden měsíc od výstavy? My jdeme na očkování na konci března, takže určitě se do toho požadavku nevlezeme... Vadí to u dorostu?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 19:35
- Nahlásit
Verca
Čauky Veru, my byli s Cllifem na naší první výstavě teď v lednu na NVP v Olomouci, myslím, že klidně hnedka můžete jet na tu národku (my budeme v Ostravě taky).
Co se týče toho očkování, tak ho musíte mít opravdu min. 30 dní před výstavou, ale na vzteklinu můžete jít se štěndem už od 3 měsíců, takže to není prblém (my byli v 5 měsících).
Potvrzení od veta někde mít nemusíš, je to vždycky uvedený v propozicích na danou výstavu.
|
Anonymní
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 19:43
- Nahlásit
Verca
V 7mi měsících jdete poprvé na vzteklinu?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 19:51
- Nahlásit
Anonymní
Verča psala v březnu, takže v 6. To je obvyklý termín na vzteklinu, ale většinou se chodí dřív.
|
Anonymní
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 19:54
- Nahlásit
suesie
Výstava je na začátku dubna, očkování na konci března. To je skoro 7 měsíců.
Klidně jdi na očkování mnohem dřív. Můžeš už ve 3 měsících
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Led 2006 08:13
- Nahlásit
Klidně jdi na národku, my jsme taky šli rovnou na národku a hned jsme dostali CAJCe
Jestli je pejsa přivyklá na ruch, lidi, zvířata a haly (dobré je trénovat na nádraží aby se ti neplašila) tak by to neměl být žádný problém.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 09:09
- Nahlásit
Anonymní
Popletla jsem to, protože jsme se chtěli hlásit na tu v Praze a ta je po 20. dubnu, takže to by měla kolem 7 měsíců, ale na té v Ostravě bude mít 6 měsíců a pár dnů. Omlouvám se za chybu.
Suessie, tak to se tam potkáme.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 09:32
- Nahlásit
Verca
teď jsem z toho nějaká zmatená... Takže nakonec jedete do Ostravy?
|