Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Výstava Olomouc
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 08:43
- Nahlásit

Pochlubte se jak jste dopadli s mazlikama na výstavě.

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 09:00
- Nahlásit

Já dopadla moc dobře.... Ale ta organizace... to bylo něco...

petl
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 09:07
- Nahlásit

My jsme dosáhli na druhého CAJCe takže super.
Ale ten nával všude byl neuvěřitelnej...

suesie
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 09:58
- Nahlásit

My máme VN - naše prví výstava, takže velká spokojenost.

shiba
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 11:32
- Nahlásit

My jsme dopadli nad všechna očekávání, protože jsem neměla s kým jet, tak jsem přihlásila veteránku, abych podpořila novou výstavu, po které jsme léta volali (jsem z olomoucka ). Vždycky jsme si říkali, že až tahle fenka bude mít přes 8 let, budeme s ní jezdit, protože ona se strašně ráda předvádí, ale v mládí měla problémy se srstí, takže moc nejezdila a už vůbec nevyhrávala. Teprve, když jí bylo přes 4 roky, se jí povedlo vyhrát otevřenou třídu na speciálce (a v 6 letech podruhé - na více výstavách od necelých dvou let nebyla). Takže jsme jeli, abychom udělali holce radost a ona udělala radost nám a vyšvihla se na 3. místo v 5. skupině FCI Toho nedosáhla ani naše multišampionka

Organizace poněkud dost vázla, ale já si říkám, že na poprvé není nikdo dokonalý, takže doufám, že se organizátoři poučí a příští rok to bude lepší.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 12:11
- Nahlásit

A jsou někde fotky z té výstavy? Myslím webové stránky. A umístění jednotlivých psů?

shiba
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 12:24
- Nahlásit

Verca
To je asi ještě brzy, ale jinak jejich stránky jsou tady. Jestli to tam tedy vůbec bude...

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:35
- Nahlásit

shiba
díky moc!

Hafina
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 09:36
- Nahlásit

My jsme byli V2. Jsme docela spokojení. Na to, jakou dělal pejsa v kruhu rutiku, tak to dopadlo dobře. Byla to třída mladých, tak to rozhodčí bral v klidu.
Jinak organizace děs, ale jak už tu někdo psal, tak to bylo poprvé. Snad se to příští rok zlepší. Jinak areál je parádní.

Anonymní
# Zasláno: 19 Led 2006 19:21
- Nahlásit

Areál parádní ? A co ty haly od sebe tak daleko vzdálené ? Mám dvě plemena a to co jsem se tam naběhala takový štreky, to jsem v životě ještě nenaběhala za takhle krátkou dobu.

Jinak jsme dopadli skvěle : v sobotu s dorostem VN 1 a v neděli opět druhý dorost VN 2 ze 4 psů, pes v mezi CAC, ve vítězích CAC, NV a BOB a fenka CAC a NV.Zkrátka super !

suesie
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 19:54
- Nahlásit

Anonymní
A co máš za hafíky?

Ebony
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 19:56
- Nahlásit

My máme V1 CAJC v mladých, ale do kruhu v areálu G jsme se museli proboxovat.....

Jinak doufám, že příští rok to snad zvládnou lépe, byla bych ráda, když už to mám doma....

whiskey
# Zasláno: 20 Led 2006 06:33
- Nahlásit

Ahojky já my jsme spokkojený taky máme VN1-pejsovo první výstava

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 14:18 - Změnil/a: Lucie a Gar
- Nahlásit

No arál byl opravdu parádní, ale ty pavilony... Proboxovávat jsme se museli taky... Vzhledem k tomu, že do kruhu chodím se psem na volno, "bylo fajn", že mu před tím spousta lidí pošlapala ocas, první kolečko bylo takové divné, ale pak se rozběhal a dostal CAC.

Ale čtyři kruhy v takovém pidi pavilonu se spoustou lidí.... Buď bych jim navrhovala dát do jednoho z těch malých pavilonů max. 3 kruhy nebo to raději pořádat v létě venku. Tohle fakt podcenili...

Být tohle moje první výstava, tak na žádnou další už nejedu.

BaraReni
# Zasláno: 30 Led 2006 10:58
- Nahlásit

Proč?Všechno je někdy poprvé.Nikdy vše není OK.Myslím že příští rok to bude lepší.
My jsme byli v neděli 3.místě v Junior Handlingu ve II.kategorii

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání